lütfen artık rüyalarıma girme ...

10 yıl oldu ayrılalı ..Çoktan başka hayatların içine girdik ve hatta yaşlandık .19 yaşındaydım onu tanıdığımda ,çok sevdik birbirimizi ama kısmet olmadı bir şekilde hatta kötü bir şekilde ayrıldık..Sonra ben evlendim ,benden 4 yıl sonra da o ...İki çocuğu var artık ,imkansızın bile ötesinde zaten aklıma bile getirmem böyle bir ihtimali derken....
Üç haftadır belki daha uzun bir süredir her gece ama istisnasız her gece rüyama giriyor bu adam ...Konuşuyoruz hatta o zamanlardaki gibi bakıyor ...Bir şeyler anlatıyor,sesi,yüzü,kokusu bile aynı .Çok canımı acıtıyor bu durum belki can acısı da değil ama bütün günüme etki ediyor..Görmek istemiyorum rüyamda gerçekten psikolojimi bozdu .
Sürekli bir mesaj veriyor rüyamda ,bilinç altım rüyamda bile evli olduğunun farkında ama o sanki değilmiş gibi ,geri dönmüş gibi bazen hiç gitmemiş gibi. Dün geceki rüyamda tekrar barışırsak hakkımızda hayırlısı olsun dedi ..Deme artık deme defol git rüyamdan ,zaten kolay bir hayatım yok neden tekrar darmadağın ediyorsun? Rüyamda bile kıramadım bunları diyemedim,gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları ..Neden böyle oluyor bileniniz var mı ? Neden istisnasız her gece rüyamda bu adam ?

Özlemek mi belki deli gibi ,pişmanlık mı belki köpek gibi ama artık olamaz ki böyle bir şeyin yüzde bir bile ihtimali yok ...Bunu aklım,kalbim kabul ediyor ama her gece rüyamda bana kırgın konuşması kah aşkla kah nefretle bakması canımı acıtıyor kızlar yardım edin :KK43:
Kendi hayatındaki sıkıntıların yüzünden bilinç altı yanılması.19 yaşındaki aşkı çok ciddiye alma.Evlensen belki daha beteri olurdu.Yoluna bak.Düşünmezsen görmezsin.

Bence eski kocani ozluyorsun ama ona kizgin oldugundan ruyana eski sevgilin olarak giriyor. Tabii eger bu ruyalari evliyken de goruyorduysan is degisir.

zamanında çok sevmişsin demek ki.insan zaten en sevdiğine çok kırılı.bilinç altın belki de artık bu baskıyı kaldıramadı ve su yüzüne vurdu.zamanla geçer merak etme.

bir numaranı değiştirebilirdin.. iki sen bosanmıssın ve kalbinde suan bosluk bilinçaltı hala o adama kayıyosun.. sakın şeytana uyup adamı arama.. şartlandırmıssın kendini.. hayatına yeni biri girince gecer

anlamadım hâlâ evli misiniz yoksa ayrıldığınız için mi devamlı aklınıza geliyor eski sevgiliniz?

Bilinçaltın artık dur diyememiş kendine. Öyle üzüldüm ki okuduğumda.. Bir yerden patlak veriyor işte. Unuttum sansanda çıkıyor karşına.. Düşünmemeye çalış, ne denir ki rüya sonuçta engel olamazsın :/

O zamanın acısıyla arka plana atmaya uğraştığın, tam olarak noktayı koymadığın psikolojik çöküntü kendini günyüzüne çıkarmış.
Şu andaki yaşamının da kolay olmadığını söyledin. Demek ki yaşadığın sorunlar veya güvensizlik nedeniyle aklın seni güzel bir düşünceye sığınmaya zorluyor. O kişiyi güzel anılarla hatırlaman da bu yüzden.

Bence psikolojik destek almalısın. Daha net cevaplara ihtiyacın var.

kesinlikle bilinc altı falan değil....allah sonunu hayır etsin ama ...bir şekilde bir yerde onunla karışalacaksınız ...yada daha büyük bir ihtimal ile o kişi hakkında bilgi alacaksınız,,,tahmin ediyorum onun hayatıda şu an çok mükemmel değil..dedi ...dersiniz

Unutamamışsın gibi Saçma bi yorum yapmicam.kimse kimseyi unutmaz.kalır bir şekilde. Elbette aşık değilsindir
Bu adam seni en çok kıramsa ve sen düşünmemeye ,itelemeye çalıştıysan normal.
Belkide acını tam anlamıyla yaşamadın.ne bileyim salya sümük ağlamadın..yüzleşmedin acınla.normal ..
Yaşadım da biliyorum.

Bu tarz ayriliklarin ardindan bazen birinin hayati bir noktada tikaniyor. Ya daha cok sevenin, ya daha cok fedakarlik yapanin, ya daha cok kurdugu hayallerin yikilmasini istemeyenin. Kendini kandiranin ya da.

Nükseden bir hastalik gibi bu durum. Tüm iletisim yollari kapansa da, insan merak ediyor. Sizin bir beklentiniz yokmus yazdiklarinizdan belli. Hatta evli oldugu icin bu tarz merakin bile esine saygisizlik oldugunu dusunmussunuz.

Uzuluyorum ben boyle yazilari okuyunca. Bir kisi hayatina devam ederken digerinin agir aksak gittigini dusunmek uzuyor beni.

Bosluk, ozlem yuzunden ruya goruyorsunuzdur. Ayni yerde ortak arkadaslar icinde ondan surekli haber alabileceginiz veya onu yolda gorebileceginiz bir kosulda yasamadiginiza sukredip, ruyalar uzerine fazla dusunmeden zaman gecirin. Bir sure sonra ruyanizda gormek isteseniz de goremiyorsunuz.

özlemek bile hastalıklı geliyor bana ,kimi özlüyorum ben olmayan birini,çoktaaaaaannnn kendi hayatını düzene koymuş birini ne acıtıcı..Yıllarca başka biriyle aynı yastığa baş koydum kader işte onla olmadı ama eski eşimi bir kez bile rüyamda görmezken bu beni bir başıma bırakmış ,onca yalvarmalarıma rağmen geri dönmemiş adam sanki aklımla oynuyor gibi ..O mutlu mesutken ben her gün mutsuz uyanıyorum adalet yok sanırım ...Yıllarca unutmak için uğraştım ama becerememişim demekki ...

Unutamamışsın gibi Saçma bi yorum yapmicam.kimse kimseyi unutmaz.kalır bir şekilde. Elbette aşık değilsindir
Bu adam seni en çok kıramsa ve sen düşünmemeye ,itelemeye çalıştıysan normal.
Belkide acını tam anlamıyla yaşamadın.ne bileyim salya sümük ağlamadın..yüzleşmedin acınla.normal ..
Yaşadım da biliyorum.

ağladım ,geberdim acımdan tabiri caizse ama hayat bu farklı yöne döndü ,mutlu da oldum ,sevildim de ,sevdim de ama çıktı bir yerlerden kahrolası ...

bence bu yarım kalmışlık
pskiolojik travma gibi
yerinizde olsam b,ir uzmana danışırım

size döktüm içimi ,meğer biriktirmiş biriktirmişim öyle geliyor şimdi kendimle bile konuşmadım ben bu konuyu ,sormadım hiç kendime acaba unuttum mu acaba hala aklım onda mı ? diye ..Olmasın çünkü istemiyorum neden ben aciz o güçlü olsun,neden o düen kurmuş ben hala yalpalanan taraf olayım bilsin istemedim ..Travma ama hiç zamanı değil ki :KK43:

özlemek bile hastalıklı geliyor bana ,kimi özlüyorum ben olmayan birini,çoktaaaaaannnn kendi hayatını düzene koymuş birini ne acıtıcı..Yıllarca başka biriyle aynı yastığa baş koydum kader işte onla olmadı ama eski eşimi bir kez bile rüyamda görmezken bu beni bir başıma bırakmış ,onca yalvarmalarıma rağmen geri dönmemiş adam sanki aklımla oynuyor gibi ..O mutlu mesutken ben her gün mutsuz uyanıyorum adalet yok sanırım ...Yıllarca unutmak için uğraştım ama becerememişim demekki ...

Aslinda onun ne kadar mutlu oldugunu bilemezsiniz. Ama kurulu bir duzeni var, degistirmek istemez, bir de mutsuz bile olsa sebebinin sizi kirmasi oldugunu dusunmemis olabilir bile.

Kirilmissiniz ya ona, hani kalmis icinizde bir seyler, iste onlar pusuya yatmis. Pusuya yatip beklemis, bu kadin bosluga dussun, hayatinda bir seyler tökezlesin, ben ortaya cikayim bu zayif anindan yararlanayim.

İste zayif kalan hersey resmen kullerinden doguyor.

İster saplanti olsun, ister olmasin ozlem cok farkli bir sey. Sacmasapan seyler hatirlatiyor mu bir insani hatirlatiyor, kalbi de agritiyor. Ne mubarek insanmis gibi, gece gunduz akilda.

Esinizle evliyken gormuyordunuz ruyanizda, iste sizin derdinizin caresi kismen de olsa var. Sanki sizin durumda civi civiyi sokuyor bu da bir nimet. Yaniliyor da olabilirim elbette.

Bosluga dusunce geriye sariyoruz hepimiz.

Bir sure sonra ruyanizda gormek isteseniz de goremiyorsunuz zaten, yazmistim bunu.

Aslinda onun ne kadar mutlu oldugunu bilemezsiniz. Ama kurulu bir duzeni var, degistirmek istemez, bir de mutsuz bile olsa sebebinin sizi kirmasi oldugunu dusunmemis olabilir bile.

Kirilmissiniz ya ona, hani kalmis icinizde bir seyler, iste onlar pusuya yatmis. Pusuya yatip beklemis, bu kadin bosluga dussun, hayatinda bir seyler tökezlesin, ben ortaya cikayim bu zayif anindan yararlanayim.

İste zayif kalan hersey resmen kullerinden doguyor.

İster saplanti olsun, ister olmasin ozlem cok farkli bir sey. Sacmasapan seyler hatirlatiyor mu bir insani hatirlatiyor, kalbi de agritiyor. Ne mubarek insanmis gibi, gece gunduz akilda.

Esinizle evliyken gormuyordunuz ruyanizda, iste sizin derdinizin caresi kismen de olsa var. Sanki sizin durumda civi civiyi sokuyor bu da bir nimet. Yaniliyor da olabilirim elbette.

Bosluga dusunce geriye sariyoruz hepimiz.

Bir sure sonra ruyanizda gormek isteseniz de goremiyorsunuz zaten, yazmistim bunu.

istemiyorum evet bütün gün bunu düşündüm ,eşimle evliyken nadir uğrardı kendileri rüyama :KK66: ama şimdi tam mesai yapıyor nedense ...Teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için ,onun varsa benim de programlı olmasa da bir düzenim ..Belki o olmadan mutsuzum ama kimbilir olsaydı belki de daha mutsuz olacaktım ...Herkes yerinde sağolsun velhasılı kelam ...

anlamadım hâlâ evli misiniz yoksa ayrıldığınız için mi devamlı aklınıza geliyor eski sevgiliniz?

evli değilim boşandım ..Ama ne için aklıma geliyor daha doğrusu rüyama teşrif ediyor her gece bunu anlamlandırmaya çalışıyorum ..Onu aramak yerine kendi kendimi kesebilirim ,kimsenin aklına evli adamı arayacak fikri gelmesin ama ruh halimi bozdu bu adaının rüyalarıma girmesi

adam sağda solda duyduklarına inanıp senden ayrlmış demekki sana zerre kadar güveni de yokmuş.. eşinden ayrılmışsın zor dönem geçiriyorsun. nefret bile ediyor olsan eski eşinden bütün düzenin değişti sonuçta, neden böyle yanlış karar verdim nerde yanlış yaptım diye düşünüyor ve eski sevgilinin olduğu noktada takılıyor olabilirsin.

ama benim uzaktan gördüğüm şu ki iyiki ayrılmışsın o eski sevgiliden. başkasının lafına senden ayrılan karaktersiz bir adam bu! bunu düşün hatırla beyninin kötü anıları silip sadece güzel anılar çıkarmasına, sana oyun oynamasına izin verme. geçmişi düşün bence sen çok küçükmüşsün ve o adamı değil o adama yüklediğin anlamları sevmişsin. eski sevgilini olduğu gibi görmeye çalış. yani karektersizliğini

evet güvenmiyordu kimseye kimbilir belki benimle olsaydı dört duvarın içine hapsedecekti bilinmez ne olacağı ..Kötü bir şey hissetmiyorum ben kimseye belki o yüzden sadece iyi şeyler aklımda ...teşekkür ederim.

istemiyorum evet bütün gün bunu düşündüm ,eşimle evliyken nadir uğrardı kendileri rüyama :KK66: ama şimdi tam mesai yapıyor nedense ...Teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için ,onun varsa benim de programlı olmasa da bir düzenim ..Belki o olmadan mutsuzum ama kimbilir olsaydı belki de daha mutsuz olacaktım ...Herkes yerinde sağolsun velhasılı kelam ...

Rica ederim, keske gercekten yardimci olabilsek. Yani iyilesme kalici olsa. Ama ben sizde o isigi gordum. İnsallah yükünüzden kurtulursunuz.

kesinlikle bilinc altı falan değil....allah sonunu hayır etsin ama ...bir şekilde bir yerde onunla karışalacaksınız ...yada daha büyük bir ihtimal ile o kişi hakkında bilgi alacaksınız,,,tahmin ediyorum onun hayatıda şu an çok mükemmel değil..dedi ...dersiniz

gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ? Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz ? Onun hayatı zerre umrumda değil mutluymuş değilmiş başta düşünecekti evet ben küçüktüm ama o değildi ..O beni bunca acıya gark ederken düğününde oynuyordu şimdi umrumda mı onun ne halde olduğu ..Günlerce aylarca değil yıllarca ödedim ben ne yaptıysam isterse mutsuzluktan gebersin karşıma çıkmasın tek dileğim bu ...Kin değil bu ,sadece kırgınlık ..O aklıma gelince kalbim bin parçaya bölünüyor ...İkimize ettiği haksızlığı değil 10 yıl 1000 yıl geçse unutmam ...Umarım hissediyordur .

Rica ederim, keske gercekten yardimci olabilsek. Yani iyilesme kalici olsa. Ama ben sizde o isigi gordum. İnsallah yükünüzden kurtulursunuz.

hiç tanımadığınız bir insana gerçekten yürekten iki dk bile ayırıyorsanız evet yardımcı oluyorsunuz :KK66: Bunları kimseye anlatamazdım evli bir adam benim rüyalarıma giriyor acaba neler oluyor diye kimseye içimi açamazdım zaten yıllarca birikip katran olmuş baksanıza şimdi zayıf bir nokta bulup beynimi ele geçirdi Allah hayır etsin inşallah ...

X