lütfen artık rüyalarıma girme ...

Bence çok ozluyorsun onu :KK43:o yüzden rüyaların giriyor

demeyin öyle ben bunun olmasını istemiyorum gerçekten ..Özlesem ne olcak ki zaten ,yaşım 29 artık 19 değil adam evli iki tane küçük çocuğu var ..Ben sadece özlediğimle kalırım ..Allah yardım etsin ..

gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ? Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz ? Onun hayatı zerre umrumda değil mutluymuş değilmiş başta düşünecekti evet ben küçüktüm ama o değildi ..O beni bunca acıya gark ederken düğününde oynuyordu şimdi umrumda mı onun ne halde olduğu ..Günlerce aylarca değil yıllarca ödedim ben ne yaptıysam isterse mutsuzluktan gebersin karşıma çıkmasın tek dileğim bu ...Kin değil bu ,sadece kırgınlık ..O aklıma gelince kalbim bin parçaya bölünüyor ...İkimize ettiği haksızlığı değil 10 yıl 1000 yıl geçse unutmam ...Umarım hissediyordur .
zaten sizin hissediğiniz onun şu anda duyduğu vicdan azabı..siz düşünmüyorsunuz O SİZİ VE SİZE YAPTIKLARINI DÜŞÜNÜYOR sadece size AYAN ( hissediyorsunuz ) ve sizi bir şekilde bulup vicdanını rahatlatmaya çalışacak...afeter veya etmezsiniz o sizin kararınız

ne kadar düşünmüyorsum desenizde...size yapmış olduğu şeyler ne ise unutmuyorsunuz ve sizinde içinizden geçirdiklerinizi ona söylemeden bu rüyalar bitmeyecek inanın

Bilincaltin sana oyun oynuyor. Ve senin suan insallah bu gece görmem demen bile bu olayi bilincaltina atiyor. Amaann ne var gorusyorsam simdiye kadar kimler girdi ruyama de gec emin ol birkac gune gecer.

ne kadar düşünmüyorsum desenizde...size yapmış olduğu şeyler ne ise unutmuyorsunuz ve sizinde içinizden geçirdiklerinizi ona söylemeden bu rüyalar bitmeyecek inanın

beni bulabileceğini düşünmüyorum öyle bir yapısı yok ..Ben hep hayatından memnun olduğunu düşünüyorum nedense ,ezik olan taraf benim sanki ..O normal günlük hayatını yaşarken ben salak gibi 10 yıl öncesini düşünerek bir arpa boyu yol alamıyorum ..O çoktan çizgiyi çekmiş unutmuş,ben kalıntılarını toplamaya çalışıyormuşum gibi geliyo ..Hayırlısı bakalım umarım bende düzlüğe çıkarım ..Teşekkür ederim fikirleriniz için ..

Bilincaltin sana oyun oynuyor. Ve senin suan insallah bu gece görmem demen bile bu olayi bilincaltina atiyor. Amaann ne var gorusyorsam simdiye kadar kimler girdi ruyama de gec emin ol birkac gune gecer.

evet neredeyse uyumaya korkar oldum ,biliyorum bulacak çünkü beni bu gecede dahil 3 haftadır hiç eksik olmadı ..Daha önce arada görürdüm kimi zaman iyi ,kim zaman kızgın ..Ama hep bir şeyler anlatırken ..Ya kızgın ,ya nefret,ya aşık ..Bilmiyorum bozuyor beni bu rüyalar ,mutsuz uyanıyorum ,bazen rüya o kadar güzelgeliyor ki uyanmak istemiyorum,rüyamda bile dayanmaya çalışıyorum ..Ama rüya işte unut gitsin dimi ...

"Çivi çiviyi sökuyor bu da bir nimet" gerçekten de bu da bir nimet.. Mesela o kalbini söküp gittiğinde yerine birini koyarsin sevmeye çalışırsın bir bakarsın ona alismissin en azindan. bi esin olsa sen de yoluna bakarsın:KK43:
peki hayatında kimse olmayanlar ne yapsin?? Gerçekten bu daha acı . hep aklina geliyor o aile kurdu çoluğu çocuğuyla mutlu elini ısıtacak bir el var.. Ama sen kimsesiz ıssız dört duvar arasında acı cekiyorsun.. Yorganlari isiriyor, yastıklara gömüyorsun başını ağlamaktan başka çaren yok :KK43:
En azindan bir eşin olsa unutmaya fırsatın olur .. Ama kimse olmadığı için dönüp dönüp ona sariyorsun çok acı bu da :KK43:

iste bu ruh haliyle olundugu surece civi civiyi sokmez. Yazmis zaten konu sahibi de. Hesaplar kapanmadigi surece oyalar sadece. Tabi herkes icin ayni degil.

Karısıyla mutludur ve karısını sevmiyorsa ya da aşık değilse sizi arardı. Siz evliyken yapmış bunu duyguları yoğunmuş ve bitmiş onda. 2 çocuk yapmış, geçmişte bir anı olarak kalmışsınızdır muhtemelen. Gençlik çocukluk olarak görmüş bile olabilir. Kendisi mutlu olmayabilir ama eşini çok sevdiğinden boşanmak istemiyor bile olabilir yani. Sizin rüyanızda görmenizin nedeni mutsuz olmanız. Mutsuz ve yalnız. Çok mutlu olduğunuz bir evliliğiniz olsaydı siz de onun gibi olurdunu z ya da gerçekten sevip yeniden aşık olsaydınız. Yeni aşk eskisini kazıyıp atıyor. İnsanlar sevdim sanıyor ama kendini fark etmeden bu konuda kandırabiliyor. Eşiniz yanınızdayken evlenmesine gülümseyebildiniz çünkü beyin sizin ve eşinizin hayatıla meşguldü. Şimdi meşgalesi kalmadı. Saracak yer arıyor ve geçmiş en kestirmesi. Bu gerçekleri görüp şöyle güzelinden bir aşka yelken açmak gerek diye düşünüyorum. Resmen şu güzelim yaşlarda zaman kaybı, tadını çıkarın hayatın.

Karısıyla mutludur ve karısını sevmiyorsa ya da aşık değilse sizi arardı. Siz evliyken yapmış bunu duyguları yoğunmuş ve bitmiş onda. 2 çocuk yapmış, geçmişte bir anı olarak kalmışsınızdır muhtemelen. Gençlik çocukluk olarak görmüş bile olabilir. Kendisi mutlu olmayabilir ama eşini çok sevdiğinden boşanmak istemiyor bile olabilir yani. Sizin rüyanızda görmenizin nedeni mutsuz olmanız. Mutsuz ve yalnız. Çok mutlu olduğunuz bir evliliğiniz olsaydı siz de onun gibi olurdunu z ya da gerçekten sevip yeniden aşık olsaydınız. Yeni aşk eskisini kazıyıp atıyor. İnsanlar sevdim sanıyor ama kendini fark etmeden bu konuda kandırabiliyor. Eşiniz yanınızdayken evlenmesine gülümseyebildiniz çünkü beyin sizin ve eşinizin hayatıla meşguldü. Şimdi meşgalesi kalmadı. Saracak yer arıyor ve geçmiş en kestirmesi. Bu gerçekleri görüp şöyle güzelinden bir aşka yelken açmak gerek diye düşünüyorum. Resmen şu güzelim yaşlarda zaman kaybı, tadını çıkarın hayatın.

haklısınız diyecek söz bulamadım söylediklerinizin üstüne ..Son derece haklısınız ,sadece zaman kaybı ..Oturup ah ,vah edecek kadar uzun bir ömrümüz yok .

Anladigim kadariyla bekarsin.
Civi civiyi soker, kendi kendine siyrilamiyorsan ozaman bir sekilde baskalariyla gorusmeye baslayip, aklini fikrini zikrini onlarin doldurmasiyla bi sekilde bilincaltindan sileceksin onu.

Geçenlerde bir konu açmıştım.Erkek arkadaşımın ailesinin evlilik baskısı ve benimse evlilik düşünmemem ile ilgili.Yorumlarda çoğu kişi ayrıl demişti.Benimde düşüncem oydu fakat Ayrılamadım.Şimdi sizin konunuzu okudum.Keşke demişsiniz,özlemişsiniz.10 yıl olmasına rağmen.Kendimi gördüm bi an.Bu ara zor günler yaşıyorum.Ayrılsam mecburi bir ayrılık olacak ve pişman olmaktan çok korkuyorum.İnsan,aklında kalbinde biri varken,tüm kavuşma ümitleri tükenmişken nasıl mutlu olur ki ? Geleceğim sizsiniz şuan.Hep bir yanı buruk..Bence sizi üzen şey yarım kalmış olması.Hala içten içe dert ediyorsunuz belli ki.Bir çaresi oldugunu sanmıyorum ki zamanda çare olmamış...Umarım geçer...

Kesinlikle katılıyorum çok doğru yazdıklarınız.. Civi çiviyi sökmez denmiş ama bence öyle değil. Beyin meşgul olacak bir yer bulduğunda unutması daha kolay oluyor.. Sevecek kimseyi bulamadiginda hayatına giren kimse olmadığında arkadaşın da dediği gibi beyin en kestirme yol olan maziyle uğraşıyor . ugrastikca da tabi bilinçaltına yerleşiyor biz farkında olmadan..

Bence keskeleriniz var cocuklari olmasaydi oda bosansaydi ve kavussaydiniz cocuklari olmayipsadece evli olsaydi bi sekilde ulasirsiniz ona

Geçenlerde bir konu açmıştım.Erkek arkadaşımın ailesinin evlilik baskısı ve benimse evlilik düşünmemem ile ilgili.Yorumlarda çoğu kişi ayrıl demişti.Benimde düşüncem oydu fakat Ayrılamadım.Şimdi sizin konunuzu okudum.Keşke demişsiniz,özlemişsiniz.10 yıl olmasına rağmen.Kendimi gördüm bi an.Bu ara zor günler yaşıyorum.Ayrılsam mecburi bir ayrılık olacak ve pişman olmaktan çok korkuyorum.İnsan,aklında kalbinde biri varken,tüm kavuşma ümitleri tükenmişken nasıl mutlu olur ki ? Geleceğim sizsiniz şuan.Hep bir yanı buruk..Bence sizi üzen şey yarım kalmış olması.Hala içten içe dert ediyorsunuz belli ki.Bir çaresi oldugunu sanmıyorum ki zamanda çare olmamış...Umarım geçer...

umarım siz mutlu olursunuz ve geleceğinizin örneği ben olmam ..İnanın bir gün bile bu durumu yaşamak istemezsiniz ,şans sizden yana olsun :KK66:

Bence keskeleriniz var cocuklari olmasaydi oda bosansaydi ve kavussaydiniz cocuklari olmayipsadece evli olsaydi bi sekilde ulasirsiniz ona

keşkelerim tabii ki var olmaz mı ama adı üstünde keşke bir faydası yok ..Çocukalrı olmasaydı da görüşmezdim çünkü beni seçmemiş ben onu seçmemişim ne manada görüşebilirdik ki ..

.Sadece rüyalarım neden beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyor ben kendi kafamda defteri kapatmıştım
Ben bunu anlayamadım, rüyayı gören sizsiniz, neden adamla alaka kuruyorsunuz, sanki telepati yoluyla rüyalarınıza o kendini sokuyo gibi konuşuyorsunuz. Sizin kendinizi sorgulamanız lazım neden beni köşeye sıkıştırıyor değilde, neden bilinç latımda atamıyorum demeniz lazım. bununda sebebi bence boşluk ve geçmişteki sevme sevilme durumu. Neyse ,iyi bakın kendinize, biraz değişik bir yaklaşımınız var(bana göre ) aynı frekansa giremedik pek. Sevgiler

Ben bunu anlayamadım, rüyayı gören sizsiniz, neden adamla alaka kuruyorsunuz, sanki telepati yoluyla rüyalarınıza o kendini sokuyo gibi konuşuyorsunuz. Sizin kendinizi sorgulamanız lazım neden beni köşeye sıkıştırıyor değilde, neden bilinç latımda atamıyorum demeniz lazım. bununda sebebi bence boşluk ve geçmişteki sevme sevilme durumu. Neyse ,iyi bakın kendinize, biraz değişik bir yaklaşımınız var(bana göre ) aynı frekansa giremedik pek. Sevgiler

adam sıkıştırıyor demedim ,benim rüyalarım neden beni köşeye sıkıştırıyor dedim ..Adamın tabiiki haberi yok ,olmayacak...Bu benim bilinçaltımla ilgili dedim yani ,bence siz dikkatli değilsiniz :KK66: Size de sevgiler

Bence onu özlediğiniz falan yok, sadece şuan mutsuz olduğunuz için geçmişle kendinizi yargılıyorsunuz. Hani onunla olsaydım acaba daha mutlu mu olurdum diye. Kendiside evli ve çocukluymuş artık sakın bulaşmayın ona. Zamanında ikinizde bir seçim yapmışsınız ve sonuçlarına katlanmak zorundasınız.

Bence onu özlediğiniz falan yok, sadece şuan mutsuz olduğunuz için geçmişle kendinizi yargılıyorsunuz. Hani onunla olsaydım acaba daha mutlu mu olurdum diye. Kendiside evli ve çocukluymuş artık sakın bulaşmayın ona. Zamanında ikinizde bir seçim yapmışsınız ve sonuçlarına katlanmak zorundasınız.

bulaşmak tabirinizi sevmedim ama kendimi hissettirmem korkmayın :KK66:

X