lütfen artık rüyalarıma girme ...

Benimde su an bosanma asamasinda oldugum bir ise yaramaz eski esim ve bana defalarca kotuluk yapan annesi ve kiz kardesi giriyo ruyalarima pismanlarmis gibi en defasinda suratima bakip duruyorlar .. biktim yani yeter artik diyorum girmeyin ya .. seni cok iyi anliyorum

NE KADAR KÖTÜ BİTERSE BİTSİN, ÜZERİNDEN 40 YIL DA GEÇSE, 40 KERE DE EVLENSEN, 40 ÇOCUK DA DOĞURSAN ÖMRÜN BOYUNCA UNUTAMAZSIN. ARA ARA YOKLAR BÖYLE. TECRÜBEYLE SABİT !!!!!

BİR GECE RÜYANDA GÖRDÜĞÜNDE, GÜN BOYU HEP ONU DÜŞÜNDÜĞÜNDEN, O GECE YİNE RÜYANA GİRİYOR. BÖYLE BİR KISIR DÖNGÜ SANIRIM.

10 yıl oldu ayrılalı ..Çoktan başka hayatların içine girdik ve hatta yaşlandık .19 yaşındaydım onu tanıdığımda ,çok sevdik birbirimizi ama kısmet olmadı bir şekilde hatta kötü bir şekilde ayrıldık..Sonra ben evlendim ,benden 4 yıl sonra da o ...İki çocuğu var artık ,imkansızın bile ötesinde zaten aklıma bile getirmem böyle bir ihtimali derken....
Üç haftadır belki daha uzun bir süredir her gece ama istisnasız her gece rüyama giriyor bu adam ...Konuşuyoruz hatta o zamanlardaki gibi bakıyor ...Bir şeyler anlatıyor,sesi,yüzü,kokusu bile aynı .Çok canımı acıtıyor bu durum belki can acısı da değil ama bütün günüme etki ediyor..Görmek istemiyorum rüyamda gerçekten psikolojimi bozdu .
Sürekli bir mesaj veriyor rüyamda ,bilinç altım rüyamda bile evli olduğunun farkında ama o sanki değilmiş gibi ,geri dönmüş gibi bazen hiç gitmemiş gibi. Dün geceki rüyamda tekrar barışırsak hakkımızda hayırlısı olsun dedi ..Deme artık deme defol git rüyamdan ,zaten kolay bir hayatım yok neden tekrar darmadağın ediyorsun? Rüyamda bile kıramadım bunları diyemedim,gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları ..Neden böyle oluyor bileniniz var mı ? Neden istisnasız her gece rüyamda bu adam ?
Özlemek mi belki deli gibi ,pişmanlık mı belki köpek gibi ama artık olamaz ki böyle bir şeyin yüzde bir bile ihtimali yok ...Bunu aklım,kalbim kabul ediyor ama her gece rüyamda bana kırgın konuşması kah aşkla kah nefretle bakması canımı acıtıyor kızlar yardım edin :KK43:
niye ayrılmıştınız peki? herşey burda gizli bence..

Ben nişanlıyım ama hala rüyamda eski erkek arkadaşımı görüyorum. Çocukluk ortaokul lise aşkımı. Ortaokulda başlayan ama üniversite 1 de biten hikaye. Son 3-4 yıldır rüyalarımda. Tüm günüm mahvolmuş şekilde nişanlıma karşı vicdan azabı duyarak geçiyor... Nişanlımı çok seviyorum. Ama eüyamda niye görüyorum bilmiyorum!!!!

Ama bu konu benim gecmisimle ,kagitlar ise esimle ilgili o_O
Anlamadim
Ikinci evlilik falan adi gecti ya diğer konuda. Ben ondan dedim. Ya birde çok paranoyakca ama şu zihin kontrolü falan diyorlar ya, o aklima geldi birden. Bunlar paranoyaklik kisimlari:-) bilimsel olarakta kendinizi yalniz hissediyorsaniz ve o zamanlar mutluysaniz akliniza geliyor olabilir.

yazdıklarını okuyunca korktum acıkcası. Cok sevdigim ve de sevildigimi düsündügüm bir iliskim biteli 1 ay oldu.. Cok üzülsem de bi gün baskasıyla evlenirim mutlu olurum diye umutlanıyodum 10 yıl diyosun bu kadar zaman sonra bile insan böyle seyler yasayabilir mi :KK43: unutamamaktan hayatım boyunca mutlu olamamaktan korktum canım .. Ama insallah sen atlatırsın arkadasların dedigi gibi bu bilincaltı düsünmemeye calıs yasadıklarını eski günleri. insallah bi daha girmez rüyalarına

Bu ara ara banada oluyor , hayatimda ilk kalbimin attigi adami bu aralar sık rüyalarimda görüyorum hatta dün gece gördüm en son sanki gercekmis gibi hersey halbuki aklimin bir ucundan bir köşesinden dahi gecmiyor uykuya dalmadan önce veya gün içerisinde... Giden de bendim üstelik herseyi kafamda tamamen silerek hic acı yasamadan sildim attm onu...

Bu niye olur?? Sacma degilmi??? Hayatlarimizda birileri zaten var, hersey bitti gitti... Bu kalp artk baskasini seviyor baskasi icin atiyor amaaa Niye rüyada bu işkence???

Benimkisi de biteli 4 yil oldu yeni de degil...

Bende cözemiyorum malesef :KK43:

X