lütfen artık rüyalarıma girme ...

Farkındaysanız bizli cümleler kullandım şımarıklıkla ilgili genel anlamda. Sizlik değilde psikolojik bir değerlendirme yaptım kendimce, aşk konularında bu kadar yoğunluk (ben de dahil) şımarıklık olarak geliyor bana, ruhun şımarıklığı. 1 aydır olan bir yoğunlaşmadan bahsediyorsunuz ve öyle bir yoğunluk hissettim ki sizde, bir insanın hareket etmemesi zor gibi göründü gözüme böyle hissederken, ondan dolayı "umarım hissettirmezsiniz kendinizi" dedim, sonuçta hepimiz insanız hatasız kimse yok. Olamayacak birşey de değil. Kafası mı bulanır evet bulanır, sizin nasıl bulanmışsa onunda bulanır.

ben yanlış anlamışım o zaman pardon ..Sanki ben şımarıkmışım onunda düzenini bozmaya yer arıyormuşum gibi hissettim Allah korusun böyle bir durumdan ..Kafası da bulanmasın bende kurtulayım bu durumdan sadece bu istediğim ..

açık kapı bırakmadı aslında ,ben de o kapalı kapıdan girmek istemedim açıkçası belki düzgün ifade edemedik birbirimize neler olup bittiğini ..Belki yaşım ufaktı ben 19 o 25 ti şimdi ben 29 o 35 ..Çooooooookkk sular aktı o köprünün altından dedim ya ben neden yıllar sonra bu kadar derin hissettim yokluğunu ki rüyalarıma giriyor daha çok onun cevabını almak istedim ..
hesaplaşmanız bitmediği için...açık kapıdan kastım da buydu, sizden ayrılırken severek ayrıldığını söylemeler evlenecekken arayıp yapma demeler kendisi ararken hala sizi araması... o hesabı evlendikten sonra kapatmış olsa da siz kapatamamışsınız.

Farkındaysanız bizli cümleler kullandım şımarıklıkla ilgili genel anlamda. Sizlik değilde psikolojik bir değerlendirme yaptım kendimce, aşk konularında bu kadar yoğunluk (ben de dahil) şımarıklık olarak geliyor bana, ruhun şımarıklığı. 1 aydır olan bir yoğunlaşmadan bahsediyorsunuz ve öyle bir yoğunluk hissettim ki sizde, bir insanın hareket etmemesi zor gibi göründü gözüme böyle hissederken, ondan dolayı "umarım hissettirmezsiniz kendinizi" dedim, sonuçta hepimiz insanız hatasız kimse yok. Olamayacak birşey de değil. Kafası mı bulanır evet bulanır, sizin nasıl bulanmışsa onunda bulanır.

ben yanlış anlamışım o zaman pardon ..Sanki ben şımarıkmışım onunda düzenini bozmaya yer arıyormuşum gibi hissettim Allah korusun böyle bir durumdan ..Kafası da bulanmasın bende kurtulayım bu durumdan sadece bu istediğim ..

hakkımda birileri dedikodu çıkarmış o da sen benim evlenebileceğim biri değilsin dedi ,sonra ben olayın ne olduğunu bile anlamadan ayrıldı .Ara ara çok sevdiğini söyleyerek ama geri dönmeyeceğini bildirerek konuşmalarımız oldu sonra ben onu unutma adına gittim öküz gibi evlendim evleneceğim hafta bile aradı yapma etme dedi ama evlendim ..Benden 4 yıl sonra da evlendi ,nişanlıyken dahi arayıp yaşım geldi ,artık çoluk çocuk sahibi olmam lazım sanma ki aşığım sanma ki seni sevdiğim gibi seviyorum falan diye geveledi ama yalan işte gitti üst üste iki çocuk yaptı bu çocuklar gökten zembille mi indi salak :63:
Iyi de evlenmis, cocuk yapmasin mi?
Bilmiyorum, sorun ruyalarin degil. Sorun, hala onh sorguluyor olman. Ha sen bu durumdan hosnutsan buna sorun da diyemeyiz.

Ha bu arada, siz evliyken sizi arayıp sadece dinle diyip konuşuyormuş ve siz de dinliyormuşsunuz ya. Bu da yanlış geldi bana onu da belirtmek isterim. Yani çokda kaymayacak iki kişi göremiyorum, nasıl olmuşsa o evlenince aramayı kesmiş, sizin eşinize saygı duymamış ama kendi eşine saygı duymuş.

Ha bu arada, siz evliyken sizi arayıp sadece dinle diyip konuşuyormuş ve siz de dinliyormuşsunuz ya. Bu da yanlış geldi bana onu da belirtmek isterim. Yani çokda kaymayacak iki kişi göremiyorum, nasıl olmuşsa o evlenince aramayı kesmiş, sizin eşinize saygı duymamış ama kendi eşine saygı duymuş.

o konuda haklısınız ben iki yıllık evliyken bile arayıp söyleyeceğini söyleyip kapatıyordu ,ama evlendi bıçak gibi kesildi ..Sadece evlenmeden iki gün önce arkadaşımı arayıp bunu aşk evliliği olarak düşünmesin ,o ömrümün yarısını aldı gerisi boş falan filan diye geveleyip durmuş size bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki evliliğini duyunca sadece gülümsedim Allah yolunu açık etsin diyebildim ..Sonra kesildi aramaları sanırım mutlu ,huzurlu ,bende onları bulamadı kimbilir ...Bunlar değil sorguladığım ben bu adam evlenirken bir damla gözyaşı dökmemişken noldu da bit pazarına nur yağmışken çıktı yine ortaya ..

Iyi de evlenmis, cocuk yapmasin mi?
Bilmiyorum, sorun ruyalarin degil. Sorun, hala onh sorguluyor olman. Ha sen bu durumdan hosnutsan buna sorun da diyemeyiz.

yooo yapsın Allah güç kuvvet versin 5 tane yapsın :KK66: Ama işte bu aşk evliliği değil diye ağlayıp sızlarken bir taraftanda burnu kaf dağında gezerken o çocuklar nasıl oldu tabii ki karısını da sevmiş ...Ki sevsin banane ,ben sadece bana yalan söylemiş olduğu tarafındayım ...

o konuda haklısınız ben iki yıllık evliyken bile arayıp söyleyeceğini söyleyip kapatıyordu ,ama evlendi bıçak gibi kesildi ..Sadece evlenmeden iki gün önce arkadaşımı arayıp bunu aşk evliliği olarak düşünmesin ,o ömrümün yarısını aldı gerisi boş falan filan diye geveleyip durmuş size bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki evliliğini duyunca sadece gülümsedim Allah yolunu açık etsin diyebildim ..Sonra kesildi aramaları sanırım mutlu ,huzurlu ,bende onları bulamadı kimbilir ...Bunlar değil sorguladığım ben bu adam evlenirken bir damla gözyaşı dökmemişken noldu da bit pazarına nur yağmışken çıktı yine ortaya ..

Çok ciddiye almasanız rüyalarınız, bu tarz rüyalarınızı. Üstünde durmasanız azalır diye umuyorum. Çok ciddiye almayınki kendi kendinizi yükseltmeyin duygu anlamında. Ve mantıklı birine benziyorsunuz bu gibi durumların boşluktan ve sevgi ilgi ihtiyacından doğduğunu tahmin ediyorsunuzdur. Nedeni açık, çaresi umursamamak, kafada büyümemek.

yooo yapsın Allah güç kuvvet versin 5 tane yapsın :KK66: Ama işte bu aşk evliliği değil diye ağlayıp sızlarken bir taraftanda burnu kaf dağında gezerken o çocuklar nasıl oldu tabii ki karısını da sevmiş ...Ki sevsin banane ,ben sadece bana yalan söylemiş olduğu tarafındayım ...
e siz de severken evlenmişsiniz, o da sizle ilgili bunu düşünmüştür. Size o haberi de sizin gibi yoğunlaşmış bir anında göndermiştir. Bir de o kadar olayın için de size yalan söylemesi en son takılacağınız mevzu. İnsanoğlu yalan söyler arada.

e siz de severken evlenmişsiniz, o da sizle ilgili bunu düşünmüştür. Size o haberi de sizin gibi yoğunlaşmış bir anında göndermiştir. Bir de o kadar olayın için de size yalan söylemesi en son takılacağınız mevzu. İnsanoğlu yalan söyler arada.
ben evlenirken bak ben evleniyorum böööö diye ağlamadım ,evlendim o benden 4 yıl sonra evlendi ...Benden sonra kız arkadaşı olmadı bunu ondan değil hep başkalarından duydum ..Ben kimseye güvenmem kolay kolay o biraz mantık adamıydı mantığıyla yaşamayı biliyor ,ben öyle değilim aradaki tek ayrıntı bu ...Karısını muhakkak sevmiştir ,ama aşık olmadığını adım gibi biliyorum bu kadar da net olabiliyorum onun demesine gerek yok ...Ama ne fayda ? Geçmiş olsun herkese ...Demem o ki bir şeyler eksik ama bu değil ki o şimdi boşanıp gelse ben hoop adamın kucağına atlıycam böyle bir şey yok ,olmaz ,olamaz ..Sadece rüyalarım neden beni köşeye sıkıştırmaya çalışıyor ben kendi kafamda defteri kapatmıştım ..

Bilinçaltı patlaması muhtemelen. Sizin kapattığınızı sandığınız defterlerle bilinçaltı hesaplaşıyor alttan alta. Bir de boşanmanın ardından eski ilişkiye yoğunlaşıyor. Belki siz evlenseniz bu kadar özlemle anmayacaktınız. 19 yaşında, çok masum ve toy zamanlarda, çok yoğun duygularla kapanmış bir aşk. Hani filmlerde olur ya, çok aşık olur ve evlenirler ama sonrası gösterilmez. Acaba evlenince ne hale geliyorlar?

Ben şahsen çok aşık evlendim eşimle. Etrafındakiler bakınca gözlerinden akıyor sevgin derlerdi. Şimdi hala çok seviyorum ama o zamanki beklentilerinde hayatın beni getirdiği nokta çok farklı. Şimdi o toy sevgiden bambaşka, daha çok sınanmış, yıpranmış, daha tecrübeli bir aşk var elimde. Ama o zamanlar bunları

Yaşayacaksın deselerdi, eşin de böyle davranacak deselerdi, yok canım daha neler derdim.

Yani eski eşinle her şeyi yaşadığın ve bitirdiğin için orada bir boşluk yok ama burada beynin uğraşabileceği bir şey var.

Ama çocuk konusunda sana katılmıyorum. Çocuk aşkla olmuyor. Yuvasında huzurluysa, tabi ki çocuk da olur. Sana niçin yalan söylemiş olsun? Aşk evliliği değil, senin yerin bambaşkaydı derken yalnızca duygularını anlatıyor. Ama sana hala aşık olup, evliliğine eşine bunu taşımış, bu yüzden arıza çıkarıp çocuk yapmayacak olsaydı, o zaman o adama da, eşine de, evliliğine de hep yazık olurdu. Bir hali yaşamış ve bitirmiş. Şimdi muhtemelen kendi evliliğinde, huzurlu aile babası olarak devam ediyor. Ki evlendikten sonra olması gereken de budur zaten.

Bence bu özlem ya da sevgi gibi bir şey değil şu anda mutsuz olduğunuz için hayatınız tam bir düzene girmediği için ve ilişkinizi bitirirken aklınızda çok fazla soru işareti kaldığı için böyle oluyor yani ona soramadığınız söyleyemediğiniz ve ondan duyamadığınız birçok şey yıllardır siz unutmak isteseniz de beyninizin bir köşesinde kalmış rüyalarla ortaya çıkıyor zaman zaman herkese oluyordur bence... Gün içinde düşünmemeye çalışın zor olsa da emin olun zamanla geçecektir bir dönem aylarca bu şekilde rüyalar görmüştüm ama geçti, geçiyor bir şekilde uyumaktan korkmayın her yattığınızda yine görür müyüm diye düşünürseniz devam eder bu rüyalar

Bende suan 19 yasındayım, ve cok ama cok sevdigim biriyle kötü bir şekilde ayrıldık. Şuan benim rüyalarıma giriyor, rüyamda benimle barışmak istiyor. Sizin bu halinizi görünce acaba bende ileride böyle olur muyum dedim :KK43: Allah yardım etsin size :KK43:

Ozlemiyorsun sanmıyorum
Meşgul değilsin demek ki
mesguliyet demek illa bir iş yapıyor olmak değil bir şekilde zihnini meşgul edemiyorsun

O dönem acı cektiysen eğer farkında olmadan bu kişiyi -acı - olarak zihnine kodlamissin

Su an da zor bir dönemden geçiyorsan kod alarm veriyor biluncalti acının yansıması olarak onu gosteriyor

Yok her şey yolundaysa bir şey çağrışım yapmış işte

Ozlesen farkederdin şimdiye kadar

Aslinda onun ne kadar mutlu oldugunu bilemezsiniz. Ama kurulu bir duzeni var, degistirmek istemez, bir de mutsuz bile olsa sebebinin sizi kirmasi oldugunu dusunmemis olabilir bile.

Kirilmissiniz ya ona, hani kalmis icinizde bir seyler, iste onlar pusuya yatmis. Pusuya yatip beklemis, bu kadin bosluga dussun, hayatinda bir seyler tökezlesin, ben ortaya cikayim bu zayif anindan yararlanayim.

İste zayif kalan hersey resmen kullerinden doguyor.

İster saplanti olsun, ister olmasin ozlem cok farkli bir sey. Sacmasapan seyler hatirlatiyor mu bir insani hatirlatiyor, kalbi de agritiyor. Ne mubarek insanmis gibi, gece gunduz akilda.

Esinizle evliyken gormuyordunuz ruyanizda, iste sizin derdinizin caresi kismen de olsa var. Sanki sizin durumda civi civiyi sokuyor bu da bir nimet. Yaniliyor da olabilirim elbette.

Bosluga dusunce geriye sariyoruz hepimiz.

Bir sure sonra ruyanizda gormek isteseniz de goremiyorsunuz zaten, yazmistim bunu.
"Çivi çiviyi sökuyor bu da bir nimet" gerçekten de bu da bir nimet.. Mesela o kalbini söküp gittiğinde yerine birini koyarsin sevmeye çalışırsın bir bakarsın ona alismissin en azindan. bi esin olsa sen de yoluna bakarsın:KK43:
peki hayatında kimse olmayanlar ne yapsin?? Gerçekten bu daha acı . hep aklina geliyor o aile kurdu çoluğu çocuğuyla mutlu elini ısıtacak bir el var.. Ama sen kimsesiz ıssız dört duvar arasında acı cekiyorsun.. Yorganlari isiriyor, yastıklara gömüyorsun başını ağlamaktan başka çaren yok :KK43:
En azindan bir eşin olsa unutmaya fırsatın olur .. Ama kimse olmadığı için dönüp dönüp ona sariyorsun çok acı bu da :KK43:

Bence bu özlem ya da sevgi gibi bir şey değil şu anda mutsuz olduğunuz için hayatınız tam bir düzene girmediği için ve ilişkinizi bitirirken aklınızda çok fazla soru işareti kaldığı için böyle oluyor yani ona soramadığınız söyleyemediğiniz ve ondan duyamadığınız birçok şey yıllardır siz unutmak isteseniz de beyninizin bir köşesinde kalmış rüyalarla ortaya çıkıyor zaman zaman herkese oluyordur bence... Gün içinde düşünmemeye çalışın zor olsa da emin olun zamanla geçecektir bir dönem aylarca bu şekilde rüyalar görmüştüm ama geçti, geçiyor bir şekilde uyumaktan korkmayın her yattığınızda yine görür müyüm diye düşünürseniz devam eder bu rüyalar

sadece 5 saat uyudum ve lanet olsa rüya yine buldu :KK43: Benim bulunduğum yere gelmişler ,eşiyle birlikte deniz kenarında cafe gibi bir yer açmışlar ,ben biliyorum onun orada olduğunu ,o da biliyor ama duyuyorum o kadar sinirli ki bana ..Bir şekilde karşılaşıyoruz bana her şey senin yüzünden oldu ,hala karşıma çıkıyorsun ne istiyorsun falan diyor ama sonra kahve getiriyor hiç konusmadan bu sefer sinirli olmadan sakin sakin oturuyor yanımda :KK43: Yeter artık gerçekten bu rüyalar ..Dün gece yorgunluktan resmen bayıldım ve yine aynı sahne ...

"Çivi çiviyi sökuyor bu da bir nimet" gerçekten de bu da bir nimet.. Mesela o kalbini söküp gittiğinde yerine birini koyarsin sevmeye çalışırsın bir bakarsın ona alismissin en azindan. bi esin olsa sen de yoluna bakarsın:KK43:
peki hayatında kimse olmayanlar ne yapsin?? Gerçekten bu daha acı . hep aklina geliyor o aile kurdu çoluğu çocuğuyla mutlu elini ısıtacak bir el var.. Ama sen kimsesiz ıssız dört duvar arasında acı cekiyorsun.. Yorganlari isiriyor, yastıklara gömüyorsun başını ağlamaktan başka çaren yok :KK43:
En azindan bir eşin olsa unutmaya fırsatın olur .. Ama kimse olmadığı için dönüp dönüp ona sariyorsun çok acı bu da :KK43:

Çivi çiviyi sökmüyor ben inanmıyorum buna ,birini gerçekten sevdiyseniz ama bittiyse olabilir ama o defter kapanmadıysa ,tam olarak alacak verecek karşılanmadıysa bir yere kadar götürüyor o çivi sizi ..Beni 10 yıl götürmüş,al yine patlak verdi bir yerlerden ..
Haaaa çok mantıklı hayat sürüyorsanız ,artık bitti kendi yoluma bakayım sözünü hayata geçirebiliyorsanız o zaman belki çivi size yardımcı olur ,bana maalesef olmadı:KK43:

Yaşayacaksın deselerdi, eşin de böyle davranacak deselerdi, yok canım daha neler derdim.

Yani eski eşinle her şeyi yaşadığın ve bitirdiğin için orada bir boşluk yok ama burada beynin uğraşabileceği bir şey var.

Ama çocuk konusunda sana katılmıyorum. Çocuk aşkla olmuyor. Yuvasında huzurluysa, tabi ki çocuk da olur. Sana niçin yalan söylemiş olsun? Aşk evliliği değil, senin yerin bambaşkaydı derken yalnızca duygularını anlatıyor. Ama sana hala aşık olup, evliliğine eşine bunu taşımış, bu yüzden arıza çıkarıp çocuk yapmayacak olsaydı, o zaman o adama da, eşine de, evliliğine de hep yazık olurdu. Bir hali yaşamış ve bitirmiş. Şimdi muhtemelen kendi evliliğinde, huzurlu aile babası olarak devam ediyor. Ki evlendikten sonra olması gereken de budur zaten.

sanırım sizi yazdıklarınızı yaşıyoruz her ikimizde ..O iyi ,bunu fotoğraflarından çözebiliyorum ,çocukları var en azından ,işi gücü var ,meşguliyetleri var ..Kısacası hayatı zaten olması gerektiği gibi yaşıyor ..Ama benim dönüp dönüp aynı rüyaları görmem sanırım asılı kaldığımın göstergesi ..Çok fazla anlam yüklememeye çalıştım,bilinçaltımın bir oyunu dedim ilk başlarda ..Ama her gün her gün olunca bu rüyalar beni mutsuz ,sinirli yaptı ..
Kendimi hala ona aşık mıyım diye sorgularken buldum :KK43: Onun her şeyi tıkırındayken ,ben olduğum yerde mi kalmışım dedim ...Çok üzücü ..Bu durumu onunla bir kez daha konuşamayacak olmak ta canımı sıktı ..
Her şey üstüste geldi sanırım ..Umarım düzlüğe çıkarım ..Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için ..

X