lütfen artık rüyalarıma girme ...

Çok üzüldüm gerçekten:KK43: Allah imtihanı sol yanından olanların yardımcısı olsun.. Birini gerçekten sevince onun tukenmesi ancak mezara kalıyor galiba:KK43: bazılarının kaderine de gönül yangını düşüyor.. Hemde cayir cayır.. Unutmak falan hikaye.. Bununla yasamaya alışmak belki en doğrusu. Asla olmayacağını bile bile derinlerinde bir yerlerde o sızıyla yaşamak iste..

bu sol yanımı bazen söküp atmak istediğim doğru yılın belli dönemlerinde içime kızgın yağ dökülüyor gibi oluyor ,saplantı halini almasından korkuyorum ama belki de aldı bile ..İçimde katran gibi ,nereye gitsem benimle ..O çoktan 35 ine gelip huzurlu aile kahvaltıları yaparken ,çocuklarıyla gezip tozarken ben sanki vücudumun bir parçası gibi onu taşıyormuşum meğersem ..Hep yok artık diyodum bak unuttum işte ohhh yok artık ama ne zaman artık unuttum desem bir yerden çıkıyor ..Aklımla oynuyor sanki ,bir yerlerden izliyip gülüyor sen unuttum san ben hep buradayım der gibi ...

Canım benim benim de uzun yıllarımı buna benzer bir hikaye mahvetti. Aklım da beynim de istemiyor onu diyordun. Doğrusu da bu sakın istemesin. Nitekim isterse bir de bakmışsın o bir zamanlar cok sevdiğin adam iğrenç bir insana dönüşmüş.
"Zaten zor bir hayatım var" diyorsun. İşte kilit nokta burası ben ce..
Kendi evliliğinde gerçekten mutlu musunuz? Belki bir takım sorunlar vardır.. Ve bilinç altın bir anlık acaba onunla olsaydık mutlu olur muyduk? sorusundan yola çıkarak sana böyle bir oyun oynuyordur.
Ben senin yerinde olsam eğer var sa kendi evliliğimdeki problemleri çözmeye çalışırdım.
He bi de bilmiyorum inançlı bir insan mısındır ama, her gece yatmadan önce dualar okur abdest alır Allah'a beni bu zor durumdan çıkarıp yuvamın sıcaklığını pekiştirmesi için dua eder öyle yatardım.
Rabb'im sana eşinli musmutlu bir ömür nasip etsin inşallah:KK45:

evli değilim maalesef :KK43: Bitti boşandık ama benim canımı yıllarımı verdiğim eşim bile bu denli acıtmadı ..Böyle bir şeyi ben ancak içimde yaşarım yaşıyorum da nitekim ..Onun karşısına çıkıp bööö ben seni unutamadım diye ağlayacağıma ölmeyi tercih ederim ..Allah mutlu mesut etsin ne diyim bilemiyorum ki ...

özeleştiri yapmam gerekirse sanırım o hayaleti ben bırakmıyorum ..Belki o gidecek ama ben yakasına paçasına yapışıyorum gitme ,yalnız bırakma diye ..Geçmişten tanıdık gelen bir tek o sanırım,geçmiş adına hatırlamak istediğim ..Biraz derinlere inince korktuğum bunlar geliyor aklıma ..Bunu bilinçli yapmıyorum belki ama içimde yaşıyorum ,sürekli mutsuz ,sürekli keyifsiz olmamın sebebi bu belki ..

çok üzüldüm..bildiğim için çok üzülüyorum benim de benzerdi..hala daha tekrar tutunurum diye korkum var..

içindeki gücü hisset ne kadar güçlü sağlam biri olduğunu düşün..neler neler atlattığını nelere dik duruş sergilediğini unutma...inşallah en yakın zamanda serbest bırakabilirsin.

evli değilim maalesef :KK43: Bitti boşandık ama benim canımı yıllarımı verdiğim eşim bile bu denli acıtmadı ..Böyle bir şeyi ben ancak içimde yaşarım yaşıyorum da nitekim ..Onun karşısına çıkıp bööö ben seni unutamadım diye ağlayacağıma ölmeyi tercih ederim ..Allah mutlu mesut etsin ne diyim bilemiyorum ki ...
Offf gerçekten zor bi durum canım :KK43: biraz sosyalleşsen belki yeni giri girer hayatına hatta İnşallah girer ve hepsini unutturur sana

5 sayfada 5 kez evli olmadığını yazmışsın
arkadaşlar madem konuyu okuyorsunuz, yorum yapmak istiyorsunuz
en azından bikaç sayfa okuyup öyle yorum yazın lütfen
Sevgiler:KK68:

bu sol yanımı bazen söküp atmak istediğim doğru yılın belli dönemlerinde içime kızgın yağ dökülüyor gibi oluyor ,saplantı halini almasından korkuyorum ama belki de aldı bile ..İçimde katran gibi ,nereye gitsem benimle ..O çoktan 35 ine gelip huzurlu aile kahvaltıları yaparken ,çocuklarıyla gezip tozarken ben sanki vücudumun bir parçası gibi onu taşıyormuşum meğersem ..Hep yok artık diyodum bak unuttum işte ohhh yok artık ama ne zaman artık unuttum desem bir yerden çıkıyor ..Aklımla oynuyor sanki ,bir yerlerden izliyip gülüyor sen unuttum san ben hep buradayım der gibi ...
Ne kadar tanıdık bu hisleriniz gercektenn :KK43: canım acidi okurken :KK43: bir tek siz değilsiniz boyle olan emin olun... İnşallah zamanla geçer diyecem Ama bu dedigime ben bile inanmiyorum.diyorum ya bununla yasamaya alisiliyor en fazla:KK43: :KK61:

çok üzüldüm..bildiğim için çok üzülüyorum benim de benzerdi..hala daha tekrar tutunurum diye korkum var..

içindeki gücü hisset ne kadar güçlü sağlam biri olduğunu düşün..neler neler atlattığını nelere dik duruş sergilediğini unutma...inşallah en yakın zamanda serbest bırakabilirsin.

umarım dediğiniz gibi olur ...Belki o da beni takip ediyordur şuna bak hayatını yaşıyor diyor olabilir ama kim nerden bilecek ki enkaz gibi dolaştığımı :KK43: Öyle de sansın zaten ben hayatımı yaşıyorum ,çok huzurluyum,çok mutluyum benden de güzeli yok ...Öyle sansın :KK43:

Ne kadar tanıdık bu hisleriniz gercektenn :KK43: canım acidi okurken :KK43: bir tek siz değilsiniz boyle olan emin olun... İnşallah zamanla geçer diyecem Ama bu dedigime ben bile inanmiyorum.diyorum ya bununla yasamaya alisiliyor en fazla:KK43: :KK61:

teşekkür ederim ,bundan yıllar önce yine böyle bana oyun yaparak aklıma geldiğinde hep diyordum ki bu senin parçan bunla yaşamaya alış,unutamayacaksın..Kabullenmiştim aklım sıra en azından onunla yaşamaya alışmıştım ..Ara ara rüyama girerdi ,biraz canım yanardı sonra tekrar eski halime dönerdim ..O gittiğinden beri ne çok fazla güldüm,ne çok fazla ağladım ..İnsan yıllarca aynı yastığa baş koyduğu kocasını kaybediyor ,anasını ,babasını kaybediyor büyütme kafanda diyordum ..Ne kadar can acıtabilir ki ama insanın canını ciğerini acıtıyormuş meğersem ,canından can etinden et koparır gibi yapabiliyormuş bunu öğrendim ..
Onu serbest bırakmak istiyorum artık ,gitsin beynimden ,içimden,kalbimden bunu nasıl başarıcam bilmiyorum ama bulucam bir yolunu ...Umarım siz de kurtulursunuz ,kurtulmak istiyorsanız tabii :KK43:

yorum yazsam mı yazmasam mı bilemedim sizi anlamaya çalışıyorum yaşadığınız şey çok zor ama daha çok eleştiresim geldi kusura bakmayın:/sanma ki ona aşığım demişti gitti iki çocuk yaptı-fotoğraflarda bana baktığı gibi aşkla bakmıyor-Allah mutlu etsin ne diyim...gibi söylemler çocukları olmasaydı o da mutsuz olsaydı tekrar bir arada olabilirdik düşüncesiyle ona kızgın olduğunuzu düşündürdü. tercih yapmış evlenmişsiniz boşanmanıza üzüldüm Allah kolaylık versin ama şuan ki eşini de düşünün lütfen empati yapın.onlar da mı mutsuz olsaydı. bence aşk da bi yere kadar mutlaka iziniz vardır tabi ama mutludur sizi de takip etmiyodur.mutsuz da olabilir ama yine de sizi takip ediyor olmasın. kendinize bunu yapmayın takıntı haline getirmeyin, umarım en yakın zamanda bu halinizden kurtulursunuz.

takıntı yapmışsın acilen ilaç tavsiye ediyorum.özel olarak yazabilirim istersen çok işe yarıyacagından emin olabilirsin

yorum yazsam mı yazmasam mı bilemedim sizi anlamaya çalışıyorum yaşadığınız şey çok zor ama daha çok eleştiresim geldi kusura bakmayın:/sanma ki ona aşığım demişti gitti iki çocuk yaptı-fotoğraflarda bana baktığı gibi aşkla bakmıyor-Allah mutlu etsin ne diyim...gibi söylemler çocukları olmasaydı o da mutsuz olsaydı tekrar bir arada olabilirdik düşüncesiyle ona kızgın olduğunuzu düşündürdü. tercih yapmış evlenmişsiniz boşanmanıza üzüldüm Allah kolaylık versin ama şuan ki eşini de düşünün lütfen empati yapın.onlar da mı mutsuz olsaydı. bence aşk da bi yere kadar mutlaka iziniz vardır tabi ama mutludur sizi de takip etmiyodur.mutsuz da olabilir ama yine de sizi takip ediyor olmasın. kendinize bunu yapmayın takıntı haline getirmeyin, umarım en yakın zamanda bu halinizden kurtulursunuz.

biz onunla bu saatten sonra asla beraber olamayız bu başta bir anlaşılsın ,evli olduğu ,baba olduğu için değil sadece bana haksızlık yaptığı için ,o kadar ağlayıp sızlayıp bile bile ayrıldığı için ..Mutsuz olacağını bildiği ,mutsuz olacağımı bildiği halde burnunun dikine gitti ...Benimki sadece bir iç dökme buraya daha fazlası olamaz ...Eşi için bir şey söyleyemiyorum maalesef .

teşekkür ederim ,bundan yıllar önce yine böyle bana oyun yaparak aklıma geldiğinde hep diyordum ki bu senin parçan bunla yaşamaya alış,unutamayacaksın..Kabullenmiştim aklım sıra en azından onunla yaşamaya alışmıştım ..Ara ara rüyama girerdi ,biraz canım yanardı sonra tekrar eski halime dönerdim ..O gittiğinden beri ne çok fazla güldüm,ne çok fazla ağladım ..İnsan yıllarca aynı yastığa baş koyduğu kocasını kaybediyor ,anasını ,babasını kaybediyor büyütme kafanda diyordum ..Ne kadar can acıtabilir ki ama insanın canını ciğerini acıtıyormuş meğersem ,canından can etinden et koparır gibi yapabiliyormuş bunu öğrendim ..
Onu serbest bırakmak istiyorum artık ,gitsin beynimden ,içimden,kalbimden bunu nasıl başarıcam bilmiyorum ama bulucam bir yolunu ...Umarım siz de kurtulursunuz ,kurtulmak istiyorsanız tabii :KK43:
Tesekkur ederim. Ben de aynı şeyleri düşünerek atlatmaya calisiyordum.insanlar anne babasını kaybediyor da alisiyor abartma ne var bunda vs... 5 sene geçti .. Eskisi gibi kalmadı ama hala aklında mi derseniz evet derim :KK43: maalesef.. Benzer hislere sahip biri olarak nacizane öneride bulunabilirmiyim size? Kendinizi İlahi aska yoneltin.. Sevilmeye en layik olan Allahtir diye düşünerek sürekli Onun rızasını Onun sevgisini kazanmak için uğraşın.. Bence işe yarıyor.. Gerçekten Allah aşkına giden yol önce bir faniyi sevmekten geçiyor.. Sohbet kitaplarına kuranı kerim meallerine tefsirlere peygaberimizin hayatini anlatan kitaplara vs.. Yönelin.. Etrafinizdaki cocuklara islami anlatin toplayin evinize kuran ogretin.. Goreceksiniz siz yaklaştıkça Allah da size yaklaşıyor.. Tamamen bitmese de aci hafifliyor bence bi deneyin..

Tesekkur ederim. Ben de aynı şeyleri düşünerek atlatmaya calisiyordum.insanlar anne babasını kaybediyor da alisiyor abartma ne var bunda vs... 5 sene geçti .. Eskisi gibi kalmadı ama hala aklında mi derseniz evet derim :KK43: maalesef.. Benzer hislere sahip biri olarak nacizane öneride bulunabilirmiyim size? Kendinizi İlahi aska yoneltin.. Sevilmeye en layik olan Allahtir diye düşünerek sürekli Onun rızasını Onun sevgisini kazanmak için uğraşın.. Bence işe yarıyor.. Gerçekten Allah aşkına giden yol önce bir faniyi sevmekten geçiyor.. Sohbet kitaplarına kuranı kerim meallerine tefsirlere peygaberimizin hayatini anlatan kitaplara vs.. Yönelin.. Etrafinizdaki cocuklara islami anlatin toplayin evinize kuran ogretin.. Goreceksiniz siz yaklaştıkça Allah da size yaklaşıyor.. Tamamen bitmese de aci hafifliyor bence bi deneyin..

bu söylediklerinizi şimdilerde yapmam mümkün değil çünkü yurtdışında yaşıyorum sanırım bir süre daha buralardayım en fazla kitap okuyabilirim zannediyorum ...Teşekkür ederim tavsiyeniz için ..

Bu tarz ayriliklarin ardindan bazen birinin hayati bir noktada tikaniyor. Ya daha cok sevenin, ya daha cok fedakarlik yapanin, ya daha cok kurdugu hayallerin yikilmasini istemeyenin. Kendini kandiranin ya da.

Nükseden bir hastalik gibi bu durum. Tüm iletisim yollari kapansa da, insan merak ediyor. Sizin bir beklentiniz yokmus yazdiklarinizdan belli. Hatta evli oldugu icin bu tarz merakin bile esine saygisizlik oldugunu dusunmussunuz.

Uzuluyorum ben boyle yazilari okuyunca. Bir kisi hayatina devam ederken digerinin agir aksak gittigini dusunmek uzuyor beni.

Bosluk, ozlem yuzunden ruya goruyorsunuzdur. Ayni yerde ortak arkadaslar icinde ondan surekli haber alabileceginiz veya onu yolda gorebileceginiz bir kosulda yasamadiginiza sukredip, ruyalar uzerine fazla dusunmeden zaman gecirin. Bir sure sonra ruyanizda gormek isteseniz de goremiyorsunuz.

adam sağda solda duyduklarına inanıp senden ayrlmış demekki sana zerre kadar güveni de yokmuş.. eşinden ayrılmışsın zor dönem geçiriyorsun. nefret bile ediyor olsan eski eşinden bütün düzenin değişti sonuçta, neden böyle yanlış karar verdim nerde yanlış yaptım diye düşünüyor ve eski sevgilinin olduğu noktada takılıyor olabilirsin.

ama benim uzaktan gördüğüm şu ki iyiki ayrılmışsın o eski sevgiliden. başkasının lafına senden ayrılan karaktersiz bir adam bu! bunu düşün hatırla beyninin kötü anıları silip sadece güzel anılar çıkarmasına, sana oyun oynamasına izin verme. geçmişi düşün bence sen çok küçükmüşsün ve o adamı değil o adama yüklediğin anlamları sevmişsin. eski sevgilini olduğu gibi görmeye çalış. yani karektersizliğini

X