- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.471
- 548
- Konu Sahibi tanuyu_2301
-
Ne cevaben. Neyse siz ev hanımısınız anlaşıldı :)Yazdığınıza cevaben.
Babasının araba alması için 8 ay tüm maaşını verecekmişNeden yarrm edeceğinizi söyledinz ki?
Maasın hepsini vermeyeceğinize göre,ufak yardımlar yapabilirsiniz,
Adam sizi o yüzden borca sokmaya çalışıyor.
Bi ev de neden 2 klima takılı ona da takıldım.
Eline maaşı vermiyyorsanz ,kardeşinize burs yardımı yapabilirsiniz caktrmadan.
Maaşın hepsini veriyor. Şimdiye dek kaç ay geçti bilinmez ama 8ay daha hepsini verecekmiş. Sonra kardeşlere burs vermeye devam edecekmiş. Burs miktarları da belli değil. 1000er TL mi 500er TL mi?Neden yarrm edeceğinizi söyledinz ki?
Maasın hepsini vermeyeceğinize göre,ufak yardımlar yapabilirsiniz,
Adam sizi o yüzden borca sokmaya çalışıyor.
Bi ev de neden 2 klima takılı ona da takıldım.
Eline maaşı vermiyyorsanz ,kardeşinize burs yardımı yapabilirsiniz caktrmadan.
Esinizden gizli birikiminiz var mı?Ya nasıl gizleyebilirdim ki, hadi gizledim diyelim o zamanda içim içimi yerdi,kendime kızardım,dürüst olmalıyım diye, aynı şeyi eşim gizli yapsa ve bi şekilde öğrensem çok üzülürdüm,ben onun ‘karşısındaki’ insan değilim ki ‘yanında’ olmak için ‘evet’ dedim..
sonuçta karşı taraftan da dürüstlük bekleriz değil mi? Gizli olan açığa çıkınca güven sarsılmaz mıydı?
Ozaman adam haklı,evet basta belki tmm demiş olabilir ama serbest meslekmiş esi,piyasa malum krizde.Maaşın hepsini veriyor. Şimdiye dek kaç ay geçti bilinmez ama 8ay daha hepsini verecekmiş. Sonra kardeşlere burs vermeye devam edecekmiş. Burs miktarları da belli değil. 1000er TL mi 500er TL mi?
Tamamını veriyormusBeyfendi ne kadar da sözünde duran , ne kadar da iyi bir adammış (!)
Pardon da klima alacağım birini sen al birini ben ne demektir ?
Çalışan sizsiniz. Maaşınızın bir bölümünü ailenize vermeniz(ki maşallah size ) onu bence ilgilendirmez.
Ben olsam asla ve asla dinlemez aileme yardım ederdim. Yarın bir gün evliliğinizde bir sorun olunca size yine o kollarını anneniz babanız açacak.
O klima bile arada bir sorun olunca (Allah korusun) mal paylaşımı durumuna girecek. Eşiniz de bu potansiyeli gördüm.
Baştan konuşulanı ,sonradan kıvıran bir insandan ben her şeyi bekliyorum. Tecrübe ile sabittir .
Cevap yazdıktan sonra gördüm yazınızı.
Konu sahibi baştan sona haksız.
Eşi yapsa kıyametler koparır ve kopartır.
Nasıl bir ailedir ki evli kızının tüm maaşını alıp rahat rahat yiyebiliyor. İnsan demez mi kızım senin evin var barkın var diye.
Konu sahibi melek gibi anlatmış ama maalesef ailesi paragözmüş.
Herkes 8ay verilecek olan maaştan bahsetmiş. Ama arkadaş ne zamandır evli belli değil. Evlendiğinden beri veriyor maaşını.Ozaman adam haklı,evet basta belki tmm demiş olabilir ama serbest meslekmiş esi,piyasa malum krizde.
Simdi destek olmuckta ne zaman olacak adama.
Evlenmeseymis ailesine destek olsaymış bi sure ozaman.
Ben calisiyorum. Erkek kardesim universite okurken yardim ettim. Ben maasimin tamamini vermezdim, konu sahibi de 8 ay verecekmis zaten. 8 aylik anne babanin hakki yok mudur?Eşi de büyüten ailesi değil mi? Eşiniz ailesine tüm maaşını ya da büyük bölümünü verse naparsınız? Siz çalışıyor musunuz? Bu kadar yardım ettiniz mi ailenize evliyken?
Ben calisiyorum. Erkek kardesim universite okurken yardim ettim. Ben maasimin tamamini vermezdim, konu sahibi de 8 ay verecekmis zaten. 8 aylik anne babanin hakki yok mudur?
Alintilamistim ama neyse. Yani konu sahibi çalıştığı için eşi ikinci klimayı sen al dememiş, diğer eltiler ev hanımı olmasına ragmen onların eşleri de ikinci klimayı istemiş.Ne cevaben. Neyse siz ev hanımısınız anlaşıldı :)
babam arabayı ilk defa alacak ama sadece benim vereceğim ile değil, çok makul bi fiyata makul bi araba düşünüyorlar zaten...
evet birini sen al birini ben alıyim dedi: neymiş abileri de öyle yapmış herkes eve birer klima almış, ikinciyi hanımları kendi paralarıyla almışmış( abilerin hanımı çalışmıyor,ev hanımı)
Eşinizin dediği saçma evet. Yaptığı hesap saçma yani. Ama sizin de eltilerim biriktikleri ile aldılar, çalışmıyorlar demeniz gereksiz. Neticede eltiler de kendilerine verilen parayı başka yere kullanmayıp klima için harcamış. O para haliyle eşinizin abilerinin değil eşlerinin parası oluyor. O yüzden yapılan bu kıyasla kendinizi haksız duruma düşürmeyin eşinize söyleyip. Bide eşim kardeşlerine burs verse sıkıntı Değil ama bir yıl maaşımı annemlere vereceğim evi sen geçindir dese ben çok rahatsız olurum. O zaman ben de vereyim derim hepsiniYa sizce de saçma değil mi bir klimayı biz aldık ikinciyi siz alacaksınız? Ya imkanım olur ikisini de ben alırım ama erkeklerin böyle hesaplar yapması beni uyuz ediyor.
Tamam işte çalışmayan bir hanım bile eşine çıkarıp klima parasını verebilmiş ama konu sahibinde tık yok :) sizin de hakkınızda hayırlısı :)Alintilamistim ama neyse. Yani konu sahibi çalıştığı için eşi ikinci klimayı sen al dememiş, diğer eltiler ev hanımı olmasına ragmen onların eşleri de ikinci klimayı istemiş.
Evet şu an ev hanımıyım. Çocuklarım küçük olduğu için çalışmıyorum şimdilik. Bizim bölümde fazla atama olmadığı için biraz büyüsünler mesleğimle alakalı fabrika açmayı düşünüyorum.
Haklısınız ama eşi bunu evlenmeden önce kabul etmemiş mi ben mi yanlış anladım?Eşi de büyüten ailesi değil mi? Eşiniz ailesine tüm maaşını ya da büyük bölümünü verse naparsınız? Siz çalışıyor musunuz? Bu kadar yardım ettiniz mi ailenize evliyken?
+10000Eşinizin dediği saçma evet. Yaptığı hesap saçma yani. Ama sizin de eltilerim biriktikleri ile aldılar, çalışmıyorlar demeniz gereksiz. Neticede eltiler de kendilerine verilen parayı başka yere kullanmayıp klima için harcamış. O para haliyle eşinizin abilerinin değil eşlerinin parası oluyor. O yüzden yapılan bu kıyasla kendinizi haksız duruma düşürmeyin eşinize söyleyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?