Lütfen akıl verin, zira çok canım sıkılıyor, iki ara bi derede gibiyim?

Yardim etmek baskadir. Tun maasini ailene vermek baskadir. Bence hatali davraniyosunuz. Herkesin arabası olacak diye birseyde yok. Kardeşlerinize burs verip ailenizin marketini falan yaparsınız tamam ama butun maaşı da kendi ailenize verip 1 ay siz kimden para harciyorsunuz eşinizden mi?

Yerinizde olsam asla ve asla taviz vermem. Utanmıyor mu üçün beşin hesabını yapmaya? Ezmeyin kendinizi lütfen. Klima hesabı yapan adama ben ne diyeyim?

Eşiniz eminim “Nasıl bir aileye düştük böyle?” diyordur içinden. Kardeşlerinize burs verin tabii, ama bütün maaşınızı siz vermek isteseniz bile babanızın alması çok tuhaf. Bu yardım etmek olmuyor. Şunu erkek yapsa boşanma sebebi olurdu. İşimize gelince kadın-erkek eşitliğinden bahsederiz, bakıyorum çoğu üye maaşı vermeye devam edin demiş. Hepiniz ayrı garipsiniz.

Şu kk üyelerinin çifte standartını da bazen anlamıyorum.
Bu konuda,kadın dayanışması uğruna adeta haksızlığın savunulduğunu görüyorum.
'Seni okutan kocan olmadığına göre,
parana da karışamaz' yazan bile oldu.

Şöyle bir konu açsaydım:
Hanımlar ben kendi işimi yapıyorum,
kardeşlerimle ortağız,gelirim iyi.
Eşim memur ve 8-9 ay kadar tüm maaşını ailesine vermek istiyor.
Beni çok zorluklarla okuttular diyor ve kendisini onlara borçlu hissediyor.
Babasına araba alma hayali varmış.
Sonra da üniversite okuyan kardeşlerine
burs verecek.
Burs neyse,arada hediye de alsın ama maaşının tamamını verme işi kafama yatmadı.
Eve iki adet klima alınması lazım.
Şirket kasasından alınacak.
Eşime kızdım,senin de maaşın yok mu?
Klimanın birini sen al dedim.
Ben evimizi geçindirmeye çalışırken,
kocam babasına araba alma derdinde.
Ne dersiniz?Haksız mıyım?

Cevaplarınızı bekliyorum...

Konu sahibine hak verenleri Emin’im eşleri geçindiriyor ve Evde erkeğin sözü geçiyor. Başka türlü erkeğin klima hesabı yapmasına kızmalarını izah edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…