Lüks kozmetik takıntısı

O zenginlerin uyuşturucu içki alışkanlığı var çünkü. Ama muhteşem estetik operasyonlarla güzelleşiyorlar mesela lindsay lohan. Bu konuda benim cildimi örnek verebilirim acayip sivilce derdim vardı 9. Sınıfta ilaç kullandım roac gittiğim doktor o halde kimyasal peeling uyguladı mahvoldu asla düzelmez dedim lekeliydi. Gittiğim başka doktor bile bu doktor bunu nasıl yaptı demişti. Cilt bakımı ile toparladım geçen sene de 10 ya da 8 seans mezo yaptırdım. Herkes cildime iltifat eder. Doğru ürün farklar yaratıyor. Ki ablam 31 yaşında gençlik aşısı yaptırdı lisede bile cildi o kadar iyi değildi. 2. Roac tedavisinden döndüm üniversitede de aşırı derecede bozuldu çünkü

muhtemelen dediğiniz gibi. bir de benim yaşadığım bölgede kadınlar hiç makyaj yapmıyor. hiç derken sıfır olarak ahaha. soğuk iklim kadınları gerçekten kütür kütür ya. içlerinde makyaj yapan kadın olarak disko topu gibi duruyorum. herhangi negatif bir tutumla karşıulaşmazsınız ama kendiniz or ortamda fazla buluyorsunuz. biraz da bu motivasyon oldu.
o sülün gibi sapsarı saçlı kadınlar içinde artık ayakkabı cini gibi geziniyorum.
bence konu sahibi de yaşla beraber skalasını daraltmaya başlar.

Nerede tam olarak?

Bi tane görsel vardı, gratisten bir kare, 20 yaşından sonra bunların hiçbirini almayıp sadece aseton almak için gireceksiniz diye Tabi ben de lisede ve üniversite başında öyle gereksiz alışverişler yapıyordum ama benim o dönemimde hem İnternet kullanımı hem sosyal bilinç daha düşüktü. Biz mesela sprey deodorant dışında bir ürün için doğaya zararlı falan bilmezdik, deodorant ozon tabakasını deliyor diye haberler olurdu sadece.Bir tane kot pantolon ya da makyaj malzemesi üretimi icin ne kadar su gidiyor diye de bi bilgimiz yoktu.

Bunlar belki 10 12 senedir cok gündemde ve bunun farkına vardığımdan beri çok dikkat ediyorum. Eşimle ilk sevgili olduğumuzda bizde bulaşık yıkarken suyu açık bıraktığı için kavga etmiştim mesela

Cilt ürünlerindeki zararlı maddeler kısmıysa sanırım çok daha yeni bir gündem. Bundan yine 10 sene önce güneş kremi konusu gündeme geldiğinde onu dikkate alıp hayatımıza soktuk. Şimdi 3 4 senedirse o kremlerin içerikleri gündem olunca benim de gündemime girdi. Bir de çevrem çoğunlukla bu sektörde olduğu için fazlaca danışacak insan oluyor. Kısacası öncelikle konunun gündem olması en önemli faktör, çünkü cevreye cok önem veriyorum ve bir kere öğrendikten sonra bilmiyormuş gibi rahat olamıyorum. Diğeriyse yaşla beraber gelen hastalık riskine dair benim konuyu daha fazla önemsemem. Gençken insan partide siyanür verseler shut diye içiyor malum

Siz de şu ürünleri paylaşsanız güzel olur bilgilenmiş oluruz

Ben kullanıyorum ama nefret ediyorum esmerim küçüklüğümden beri her yaz yanarım bronzluğu kendime yakıştırıyorum saçım da açık renkli kıvırcık resmen ırk değiştirirdim yazları. Liseden beri düzenli olarak kullanıyorum ama bi yaştan sonra hep kullanmaya başladım. Şimdi gebeyim diye bıraktım artık. Konforlu bulduğum herhangi bir güneş kremi yok. Ama bi kere güneş kremini yüzüme sürdüm aman dedim yanıcam elimde kalanı bacağıma sildim yattım bi baktım bacağımda el izi var o derece korumuş.

Çevrenizdeki sektörel bilgisi olan kişilere fırsatınız olursa rica etsem sorabilir misiniz Badger markası hakkında ne düşünüyorlar. Badger çevre duyarlılığı baya yüksek bir marka, içerikleri de %98 oranında falan organik. ChatGPT bana rozalı, hassas cildim için bu markayı önermişti. Güneş kreminden aşırı memnunum. (Sorumu sordum, kaydete bastım ve banlandığınızı gördüm Geçmiş olsun.)

Eskilerden bir markaymış X te baya bir popüler Doa var. Şu sıra şubeleşti mesela. Geçenlerde çok pahalı markalı ürünlerin içeriklerini paylaşmasını istedi takipçilerinden. 1-2 markanın ürünü dışında 3-5 dolara mal edilip etiketle binlerce liraya satıldıgını,ucuz yollu olanlarla hiç bir fark olmadığını yazdı. Cidden içerik olarak hiç fark yoktu. İlginç.

Ah roza. Resmen bela gibi ! Tto ürünlerini kullandınız mı? İçeriği temiz evolvy nin seti de çok güzel.
İçerik olarak berbat ama genosys kapatıcı güneş kremi olarak kullandıklarımın arasında en iyisi.
Normal güneş kremi olarak yüzümü yakmayan cosmedi beğendim. Siz neler kullanıyorsunuz?

Neredeyse ilk faaliyete başladığı günden beri kullanırım doa’yı,15 yıl falan olmuştur. Gerçekten içeriği çok temiz ve piyasanın 10’da 1’i fiyatına ürünleri. Kullanıp da memnun kalmadığım hiçbir şey olmadı şimdiye kadar.

Yorumları okuyorum hep. Mesela atp sıvı sabun cıkarmıs al yüzünü yıka diyor. Alacağım şimdi ben.Gerçekten temiz içerik ve uygun fiyatlı dediğin gibi.

Hey gidi ön siparişle Doa dan ürün satın aldığımız yıllar, keratinli saç maskesi ben de çok ürünün kullandım, bir süredir almıyorum resmen unutmuşum markayı.

Nerede tam olarak?
haliç metrosunun Eminönü tarafindan ciktiktan sonraki ışıklardan karsiya geciyorsun - biraz ileride çarşının oldugu dar sokagin başlangıcıni görüyorsun
oradan dümdüz eminonu meydan yönüne yürüyünce oradaki dukkanlardan birinde. yol tarifi verirken sagimi solumu karistiriyorum:) o yuzden dükkanların deniz hizasinda kalan kisminda diyebilirim:))
kapinin önünde iki tane pres makinasi var zaten, bir seyler sıkıp posasini disariya atan. dikkatini ceker bence. dün yine denk geldim, corekotu tohumlarini koymuslar onlarin yağını sıkıyordu.

çarşının baslangicinda olan bir dükkan gördüm. haritada burayi yazıp bu sokaktan ilerleyebilirsin

insallah bulursun ama sorsan da gosterirler zaten.

Sanırım hepimizin takıntıları var, kimimizin ki hayatını etkilemeyecek düzeyde kimimizinki de maddi manevi zorlayacak düzeyde.
Gereksiz alışverişten kurtulmak istiyorsanız bu yöntemin psikolojide bir adı vardı ama hatırlamıyorum, bileğinize paket lastiği takıyorsunuz eliniz her alışverişe gittiğinde o lastiği çekip bırakıyorsunuz.

kapinin önünde iki tane pres makinasi var zaten, bir seyler sıkıp posasini disariya atan. dikkatini ceker bence. dün yine denk geldim, corekotu tohumlarini koymuslar onlarin yağını sıkıyordu.
Ben de o makinelerden sıkılanları tercih ediyorum, gerçi biz fındık ezmesi, tahin gibi yemeli şeyler için tercih ediyoruz ama çörek otu da sıktırmıştık, en azından içeriği biliyorsun.

Ben de o makinelerden sıkılanları tercih ediyorum, gerçi biz fındık ezmesi, tahin gibi yemeli şeyler için tercih ediyoruz ama çörek otu da sıktırmıştık, en azından içeriği biliyorsun.
evet çok güzel. gözünün önünde sıkıyorlar, cam sisede veriyorlar. icine ne girdiğini görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…