- 23 Ağustos 2012
- 50.605
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.223
- 898
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Ya benim dr öyle tatlı anlatıyor ki zehir değil sanki bal dersinbenim de gittikçe aklıma yatıyor. Botoksun yerine koyabşleceğimşz başka bir işlem yok diyor mesela kırışıklık için. Vücuttan atılmıyor sanıyordum ben atılıyormuş zamanla. Sürekli yaptırmak zorunda değilsin istemezsen yaptırmadan önceki haline geri döner bölge dedi
Botoksu ben de hiç beğenmiyorum
Sanki insanların yüzü şişiyor herkeste aynı ifade oluyor gibi
Erkekleri saymıyorum bile çok kötü görünüyorlar botoks yaptırınca
Kırışıklıkları sevmek gerekiyor tabi yavaş yavaş olanları
Güzel kaliteli cilt bakım ürünleri
Sağlıklı beslenme, spor ,stresten uzak yaşam
Böyle de yaşlanılır ama en azından güzel yaşlanılır
Bizim de bir arkadaşımız var botoks doktoruSadece alın bölgesi kötü durmuyor aslında. Aksine Dr um erkek , kendlne de yapıyor ve şişlik vs yok . Doğal görünüyor. Bbl lazer, altın iğne somon dna vs bir sürü işlem de yapıyor ama botoksun yeri ayrı diyor adamkırışıklığı onun gibi gidermiyormuş hiçbiri
Ay o dişlerini de mi yaptırmış neeKatılıyorum, TVye çıkanlara bakıyorum yüzleri gözleri şiş, dudakları araba tekeri gibi, bunlar kendilerini görmüyorlar mı, bunları yapan doktorların gözü yok mu diyorum bazenİsim vermek istemiyorum ama megastar beyefendiyi görmüştüm bir kez sosyal medyada yüzü gözü şişip akvaryum balığına dönmüştü
At gibiAy o dişlerini de mi yaptırmış nee
Genç gösteriyor diye herkes at gibi diş yaptırıyor
Valla bacım benimki hiç bi şekilde bitmiyor. Kozmetik aşkından deliriyorum resmen
Ay yok artık sokak hayvanına bakmak bizim değil belediyenin sorumluluğu o kadar vergiyi zaten bunu yapsınlar diye veriyoruz yok fakire ver yok sokak hayvanına bak. Alıp götürünce ya da çağırınca kısırlaştırma yapılıyor zaten. Mama ver vs neyse de al kısırlaştır oldu olacak kendine hiç harcamasın. Parayı bir yerde harcama için kazanıyoruz ya.Ya da bir dişi kedi kısırlaştırma. Hem dişi kedi için hem de doğması muhtemel kedilerin zebil olmaması için. Yaz günü suyu atarlar, çöpün yanına yoğurt kabında kuru mama koyarsın atarlar. Yuva falan zaten hak getire. En azından yaşadıkları bu "hayatın" biraz düzelmesine katkınız olur.
Göz kremi the inkey list kafeinli beauty of joseon retinal göz kremi mary and may tranexamic glutatyon heimish rose eye patch bunlar mükemmel asla milla yapmaz c vitamini de vichy ve la roche. Kesinlikle parasını hak ediyorlar. Ben retinol aşığıyım ama 1 senedir kullanamıyorum bebek düşüncem yüzündenkozmetik bilginize hayran kaldım Genosys ve Ph Formula kullanıyorum, göz kremi ve c vitamini önerilerinize açığım :)Kheils avokadolu göz kremini beğenmedim,
Gözaltı kapatıcısı önerisi de alabilirim şu an Kryolan kullanıyorum
bunların satıcı firmaları hangileri Trendyol’da da var ancak sahte ürün mü onu düşünüyorumGöz kremi the inkey list kafeinli beauty of joseon retinal göz kremi mary and may tranexamic glutatyon heimish rose eye patch bunlar mükemmel asla milla yapmaz c vitamini de vichy ve la roche. Kesinlikle parasını hak ediyorlar. Ben retinol aşığıyım ama 1 senedir kullanamıyorum bebek düşüncem yüzünden
Vichy la roche eczaneden the inkey list sephora korendy ve just in beauty diğerleribunların satıcı firmaları hangileri Trendyol’da da var ancak sahte ürün mü onu düşünüyorum
Ph ve genosysde de var hiç deneyimleme şansına sahip oldunuz mu?Vichy la roche eczaneden the inkey list sephora korendy ve just in beauty diğerleri
Genosy hiç duymadım göz altına altın iğne mezo gençlik aşısı yaptırabilirsin. Erborian cc göz kremi muhteşem. Flora diye bir marka vardı hatırlamıyorum onu öven çoktu. Uygun fiyatlı dermoskin göz kremi de iyi. Cyrene mesela türk markası ve her ürününü çok sevdim. Öyle maruderm rimu vs gibi fason üretim değil. Asla ışık dolgusu vs yaptırmaPh ve genosysde de var hiç deneyimleme şansına sahip oldunuz mu?
Bende morluk var onu geçirecek krem arıyorum
Konu sahibine tavsiye vermek için girmiştim sonra ben dahil herkes soru sorar olduk konu yardımlaşma postuna döndü ondan güldümHangisi daha komikStemina .
Konunun amacını aşmış olması mı?
Hacim vermeyen maskara mı?
Kahverengi olması mı?
Dökülün lütfen.
Yo neden alınayım? Bende güldümKonu sahibine tavsiye vermek için girmiştim sonra ben dahil herkes soru sorar olduk konu yardımlaşma postuna döndü ondan güldümalındıysan kusura bakma emojiyi geri alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?