- 31 Ocak 2025
- 440
- 1.235
- 28
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bu yorumuna yorum dahi yapmayacağım normalde uzun uzun yazardım ama dışarıdan bakıp ne düşündüğün umrumda değilSenin tüm konularda yorumların böyle ve çok komik duruyorsun. Her iki konudan birinde birine sataşıp gencim ya ondan böyle, senin yasin şöyle ya ondan böyle diye bir yarışa girmişsin. Vardır mutlaka bir sebebi tabi ama emin ol burada kim olduğu bile belli olmayan birini kimse kıskanmıyordur. Spor salonuyla ilgili bi post vardı valla orda da okurken senin adına utanmıştım. Biraz sosyoekonomik olarak düşük bir yerden geldiğin, eğitiminin de olmadığı belli oluyor tarzından. Neyse ben göz ardı ediyorum çünkü eğlenceli bir komik de değil baya cringe yorumlar.
Aha bu ben, evimde temizlik malzemesi koleksiyonum var. Cart spreyi, curt sıvısı falan. Gereksiz gereksiz tonla şey, güzel kokması yeterliBu konu ihtiyaç dışı kozmetik, şu bu meselesi değil arkadaşlar. Bağımlılık. Herkeste ufak tefek bir şeyler var. Kendimizi bir şeyler alarak mutlu ediyoruz ama etkisi çok çabuk bitiyor, hadi hop yenisine bakmaya başlıyoruz.
Ben 3 gündür bir şey almadım, resmen aranıyorum. Çocuklarım kalem istedi hemen onların siparişini verdim, hiçbir şey yoksa şampuan, duş jeli vs alıyorum. Tuhaf bir tatmin hissi. Bende pandemi sürecinde başladı adım gibi eminim. O zaman yaşadığımız ya bulamazsam korkusu eve her şeyi çok çok almayla başladı. Sonra kendime bir şeyler almaya döndü.
Dün burda takılırken gece kendime Mardin telkarisi siparişi oluşturdum valla hala aklımda git al al al diyor içimden bir ses ama hala direniyorum. Telkari ne alaka sgshsjdhskak
eğitim eğitim eğitimSenin tüm konularda yorumların böyle ve çok komik duruyorsun. Her iki konudan birinde birine sataşıp gencim ya ondan böyle, senin yasin şöyle ya ondan böyle diye bir yarışa girmişsin. Vardır mutlaka bir sebebi tabi ama emin ol burada kim olduğu bile belli olmayan birini kimse kıskanmıyordur. Spor salonuyla ilgili bi post vardı valla orda da okurken senin adına utanmıştım. Biraz sosyoekonomik olarak düşük bir yerden geldiğin, eğitiminin de olmadığı belli oluyor tarzından. Neyse ben göz ardı ediyorum çünkü eğlenceli bir komik de değil baya cringe yorumlar.
Gençliğimi kıskanıyoruz şimdi tüm tuşlara basmışsın maşallah.30 +olup kendini övenler nereden türediyse oradan türedi .Sizinle muhattap bile olmamışım size ne istediğim kadar överim kendimi.Birkaç üye daha kendini anlattı onlara neden gıcık olmadınız ? Bence kıskanıyorsunuz gençliği yoksa özellikle 20 yaş zorunuza gitmez.
Bende bu da var kahretsinAha bu ben, evimde temizlik malzemesi koleksiyonum var. Cart spreyi, curt sıvısı falan. Gereksiz gereksiz tonla şey, güzel kokması yeterli
Siz yürüyen incir ağacı olmalısınızBende bu da var kahretsin
Her hangi bir davete falan katilmiyorsam, yani özel bir gün degilse, günlük hayatta bende o sekil tercih ediyorum genelde (birazda keyfime bagliKapatıcıyla göz altlarını, burun kenarlarını vs kapatınca oluyor bence.Yani güzel bir allık sürünce de tamamlanıyor. Ben pek sürmem fondöten, çünkü renk eşitsizliğim yok. Ben fazla ruhsuz duruyorum mesela, allık çok şey değiştiriyor bende.
Bana göre de allık ve iyi bir ruj makyajı makyaj yapıyor.
Siz üstünüze alınmayın bazıları için konustumGençliğimi kıskanıyoruz şimdi tüm tuşlara basmışsın maşallah.
Senin yaşına geri dönemem,sen benim yaşıma gelince görürüm seni o zaman.
:) Aynen ben de öyle yapıyorum. Bir de alıştım sanırım yüzümde likit ürün olmamasına, rahat geliyor.Her hangi bir davete falan katilmiyorsam, yani özel bir gün degilse, günlük hayatta bende o sekil tercih ediyorum genelde (birazda keyfime bagli). Daha rahat oluyor. :)
Hayır klübün en güzelini seçmemiz lazım asdfgjk20 yaşında çocukla çocuk olmasanız mı acaba? Çok toy belli ki. Niye sidik yarıştırıyorsunuz?
Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Sağlıklı olalım yeter.
Ayni sey bende de vardi. Kendime aylik bir gereksiz harcama butcesi yaptim. Mesela maasimin 5% i diyelim. Onunla gereksiz ne varsa aliyorum ama asla o miktari gecmiyorum. kozmetik olur, ivir zivir olur. Calisiyorum ve calismamin karsiligi olarak kendimi bu sekilde odullendiriyorum.Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
Bazıları diyemezsin her yaşın kendi içinde bakımı ve güzelliği vardır.Siz üstünüze alınmayın bazıları için konustum
Eee o ben değil miydim ya?Hayır klübün en güzelini seçmemiz lazım asdfgjk
Benimle polemiğe giren ''bazı'' kişiler için derim.Bana ilk sen fotoğrafını at kusurlarını sayalım diyen insanlara çok bile yüz verdimBazıları diyemezsin her yaşın kendi içinde bakımı ve güzelliği vardır.
Kendini översen der tabiki.Benimle polemiğe giren ''bazı'' kişiler için derim.Bana ilk sen fotoğrafını at kusurlarını sayalım diyen insanlara çok bile yüz verdim
Siz üstünüze alınmayın bazıları için konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?