Lüks kozmetik takıntısı

Bu yorumuna yorum dahi yapmayacağım normalde uzun uzun yazardım ama dışarıdan bakıp ne düşündüğün umrumda değil Ayneeennnn

Aha bu ben, evimde temizlik malzemesi koleksiyonum var. Cart spreyi, curt sıvısı falan. Gereksiz gereksiz tonla şey, güzel kokması yeterli

eğitim eğitim eğitim

Gençliğimi kıskanıyoruz şimdi tüm tuşlara basmışsın maşallah.
Senin yaşına geri dönemem,sen benim yaşıma gelince görürüm seni o zaman.

Her hangi bir davete falan katilmiyorsam, yani özel bir gün degilse, günlük hayatta bende o sekil tercih ediyorum genelde (birazda keyfime bagli ). Daha rahat oluyor. :)

Ayni sey bende de vardi. Kendime aylik bir gereksiz harcama butcesi yaptim. Mesela maasimin 5% i diyelim. Onunla gereksiz ne varsa aliyorum ama asla o miktari gecmiyorum. kozmetik olur, ivir zivir olur. Calisiyorum ve calismamin karsiligi olarak kendimi bu sekilde odullendiriyorum.

Başka birşeyr aç olduğunuz için kendinizi alışverişe vermiş olabilirsiniz…

Biri de bana mimik çizgileri için yaşlılık karşıtı krem önerin… sinir oluyorum gülümse çizgilerime hifu yaptıracaktım vazgeçtim.

Siz üstünüze alınmayın bazıları için konustum

benim için konuştunuz. ben yanıtlayayım.
sizin yaşınızdan fazla eğitim hayatına sahibim. bulunduğum ülkenin ve EU'nun fonları ile desteklenen projelerim var. ki bu projelerden akan hibeyi TL'ye çevirsek siz o kadar parayı bir arada görmemişsinizdir. daha da acısı benim arşınladığım sokakları şu ahir ömrünüzde bir kez dahi görme şansına sahip olamayacaksınız. kapısından bile sokmayacaklar sizi birçok yere.
sizce 20 yaşında olarak benden daha iyi bir cildiniz var diye sizi kıskanmam mı lazım?
siz diyorum fakat size olan saygımdan değil; kend,me olan saygımdan ötürü sizi bir mesafede tutmak istediğimden.
hiçbir hem cinsime de böyle çıkış yapmayı uygun görmüyorum ama belli ki siz ancak bundan anlayacaksınız. hatta o kadar evde yoksunuz ki size çekilen gregor samsa muamelesini dahi anlayamayacaksınız.
varsa daha arkadaşınız, onu da çağırın da bana üstü kapalı şekilde onlar da hakaret etmey eçalışsınlar.

Hava güzel çıkın dışarı az yürüyüş yapın bakın bahar geldi zaman kıymetli yorumlara bakmıyorum yormayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…