Lüks kozmetik takıntısı

Ya agahahhahhajajajamnansjsjdb

Ya alışveriş bağımlılığından , yaş alma ile ilgili kısıma geçip neden didiştiniz, anlamadım

Kavga çıkmayan konu kaldı mı ki artık, bir keresinde bu nişan kıyafeti nasıl diye bir konu çıkmıştı üyelerin 7 ceddine kadar köylü mü kentli mi o mu bu mu bambaşka yerelere laflar geldi herkes banlandı

Ya alışveriş bağımlılığından , yaş alma ile ilgili kısıma geçip neden didiştiniz, anlamadım
Malum kişinin eski yorumlarına bakarsanız nasıl her konu yaşa geliyor bence anlarsınız Ferihanin anasının ferihayi surekli gençliği üstünden övmesi gibi çünkü hayatta başka hiçbir şeyi yoktu

Neyse ben de fikrimi söyleyeyim, gereksiz alışverişin ruhsal sıkıntı kısmından ziyade doğaya zarar, üretimde kullanılan su miktarı, karbon salınımı gibi kısımlar beni çok daha fazla rahatsız ediyor. Gereksiz ya da fazla hiçbir şey almıyorum o yüzden. Makyaj severim, bu alanda doktorası olan arkadaşlarımın incelemesini yaptığı ürünleri alıyorum ama sadece bittikçe yeniliyorum. Çoğu güneş ürününde mesela kanserojen içerik var, ciltten olduğu gibi emiyoruz maalesef.

merakımdan bi şey sormak istiyorum. hep mi böyleydiniz? yoksa zamanla gelişen bir ututum mu? ben de "gençliğimde" epey makyaj yapardım ve çok çeşitli kozmetik ürünlerini stokluyordum. bunlar hem makyaj me de cilt bakım idi. sonra ben bi dellendim 1.5 yıl önce ve her şeyi attım. şu anda aşırı minimal bir cilt bakım var makyaj rutinim var. sadece güvendiğim markalara meylediyorum ve istiyor olsam da bana yükmüş gibi geldiğinden daha fazlasını alamıyorum.

benim için konuştunuz. ben yanıtlayayım.
sizin yaşınızdan fazla eğitim hayatına sahibim. bulunduğum ülkenin ve EU'nun fonları ile desteklenen projelerim var.

Konu dışı olacak ama bayılıyorum güçlü ve eğitimli kadınlara, hepimizin örnek alması gereken şey bu asıl.

Bir noktadan sonra bitiyor bence. Ben de bir ara delice alıyordum her hafta bir kozmetik alıp eve getiriyordum benimki tamamen ruhsal boşluktandı. Sonra boşluklarımı doldurmaya yöneldim, alışverişi ara sıra keyif için yapmaya başladım. 35ten sonra da alışverişi çokça bıraktım diyebilirim, hem hevesim geçti hem de artık maddi şeylerden çok manevi şeylerle mutlu oluyorum. Ortayaş insanı olgunlaştırıyor gerçekten hayyatki önceliklerin değişiyor.

Bu malesef bende de vardı bir ara ocağıma incir ağaçları dikilmişti . La praireler yok bilmem neler . Para yönetmeyi bilen Bir arkadaşım sağolsun olaya müdahale etti ve gram altın biriktirmeye başladım . Bir iki ay sonra baktım hoşuma gidiyor ve bırakmadım şuan yüksek fiyatlı bir ürün gördüğüm zaman yok yaaa x gram altın eder diyor ve duruyorum ki baya müsrif ötesi müsrif birisiydim. Bence harcama gudunuze hedef degistirtin. Birikim olacak birşeyler alın ve biriktirin direkt altın olmak zorunda değil gümüş olsun . Ama değerlenen birşey olsun zira o sizin emeğiniz . Çöpe atmak olmaz .

Güzel kardesim, bunun birkac sebebi olabilir. Tanimadigim icin varsayimlarim bunlar. Birileri senin dış gòrünüşünle ilgili sende travma yaratacak bir yorum yapmis olabilir. Sen dış görünüşleri cok onemsiyor olabilirsin. Özgüveninin en önemli kaynagi bu olarak goruyor olabilirsin falan. Buna benzer ruhsal sebeplerse şayet, önerim şu olabilir. Kendini,özgüven anlaminda yukseltecek baska yollar bulman. Faydali ve kültürel seyler izlemen, okuman, boyle insanlarla tanismanin yollarini bulman. Inan ki insan kafasinin icini doldurup, gönlünü güzellestirdikce karsisina da boyle insanlar cikmaya basliyor ve sohbet konusu makyaj, çanta, tatil, kiyafet olmanin cok otesine geciyor. Dolayisiyla dış görünüş de makyaj markalari da onemsizlesiyor. Ayrica şu var, o markalardan 10 ürünün oldugunda inan 10'u da degersizlesiyor, siradanlasiyor gozunde. 1 tane oldugunda gozun gibi bakiyorsun, daha buyuk mutluluk veriyor. Mutluluk tuketimde degil. Ureterek o mutlulugu bir kez tatsan tuketmek sana siradan ve avam bir mesele olarak gorunecek ve uretmeye deger vereceksin. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…