- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Savaş çıksın istiyorsun burada sonraHayır klübün en güzelini seçmemiz lazım asdfgjk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Savaş çıksın istiyorsun burada sonraHayır klübün en güzelini seçmemiz lazım asdfgjk
benim için konuştunuz. ben yanıtlayayım.
sizin yaşınızdan fazla eğitim hayatına sahibim. bulunduğum ülkenin ve EU'nun fonları ile desteklenen projelerim var. ki bu projelerden akan hibeyi TL'ye çevirsek siz o kadar parayı bir arada görmemişsinizdir. daha da acısı benim arşınladığım sokakları şu ahir ömrünüzde bir kez dahi görme şansına sahip olamayacaksınız. kapısından bile sokmayacaklar sizi birçok yere.
Nasıl becerdilerKozmetik gibi keyifli bir konuda da mı polemik çıktı![]()
O sırada asperox sarı güç ile her yerini temizleyen erkeklerKozmetik gibi keyifli bir konuda da mı polemik çıktı![]()
Nasıl becerdilermiss sen tavsiye ver bali bana
diğerleri didişsin dursun
![]()
Ya alışveriş bağımlılığından , yaş alma ile ilgili kısıma geçip neden didiştiniz, anlamadım![]()
Gençliği kıskanıyormuşuz 60 yaştan sesleniyorum gerçi üstüme alınmamam lazımmışYa alışveriş bağımlılığından , yaş alma ile ilgili kısıma geçip neden didiştiniz, anlamadım![]()
Malum kişinin eski yorumlarına bakarsanız nasıl her konu yaşa geliyor bence anlarsınızYa alışveriş bağımlılığından , yaş alma ile ilgili kısıma geçip neden didiştiniz, anlamadım![]()
O sırada asperox sarı güç ile her yerini temizleyen erkekler![]()
Kocamın en sevdiği ürün sjksjksjksjkO sırada asperox sarı güç ile her yerini temizleyen erkekler![]()
Neyse ben de fikrimi söyleyeyim, gereksiz alışverişin ruhsal sıkıntı kısmından ziyade doğaya zarar, üretimde kullanılan su miktarı, karbon salınımı gibi kısımlar beni çok daha fazla rahatsız ediyor. Gereksiz ya da fazla hiçbir şey almıyorum o yüzden. Makyaj severim, bu alanda doktorası olan arkadaşlarımın incelemesini yaptığı ürünleri alıyorum ama sadece bittikçe yeniliyorum. Çoğu güneş ürününde mesela kanserojen içerik var, ciltten olduğu gibi emiyoruz maalesef.
benim için konuştunuz. ben yanıtlayayım.
sizin yaşınızdan fazla eğitim hayatına sahibim. bulunduğum ülkenin ve EU'nun fonları ile desteklenen projelerim var.
merakımdan bi şey sormak istiyorum. hep mi böyleydiniz? yoksa zamanla gelişen bir ututum mu? ben de "gençliğimde" epey makyaj yapardım ve çok çeşitli kozmetik ürünlerini stokluyordum. bunlar hem makyaj me de cilt bakım idi. sonra ben bi dellendim 1.5 yıl önce ve her şeyi attım. şu anda aşırı minimal bir cilt bakım var makyaj rutinim var. sadece güvendiğim markalara meylediyorum ve istiyor olsam da bana yükmüş gibi geldiğinden daha fazlasını alamıyorum.