• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lüks kozmetik takıntısı

evet çok güzel. gözünün önünde sıkıyorlar, cam sisede veriyorlar. icine ne girdiğini görüyorsun 😍😍
Makyajla pek aram yok, KudrAlobar KudrAlobar yazmıştı sanırım fondötensiz yapılana makyaj denmez diye çok doğru, bir kalem bir rimel sürenlerdenim o yüzden en az bütçe ayırdığım şeydir makyaj malzemeleri ama cilt için gül suyu kullanırım, onu da mümkün olabildiğince doğala yakın olandan tercih etmeye çalışıyorum, buradakiler Eminönü’ndekiler gibi gül suyu sıkmıyor :( genelde gıdaya yönelik, ben de memleketinden kokulu sıkımlık gül getiren komşular verince kendim yapmaya çalışıyorum :))

Çevrenizdeki sektörel bilgisi olan kişilere fırsatınız olursa rica etsem sorabilir misiniz Badger markası hakkında ne düşünüyorlar. Badger çevre duyarlılığı baya yüksek bir marka, içerikleri de %98 oranında falan organik. ChatGPT bana rozalı, hassas cildim için bu markayı önermişti. Güneş kreminden aşırı memnunum. (Sorumu sordum, kaydete bastım ve banlandığınızı gördüm :D Geçmiş olsun.)
Badger deniz canlılarına zarar da vermiyor normalde güneş kremleri deniz canlılarına zarar veriyormuş suda biz yüzerken

haliç metrosunun Eminönü tarafindan ciktiktan sonraki ışıklardan karsiya geciyorsun - biraz ileride çarşının oldugu dar sokagin başlangıcıni görüyorsun
oradan dümdüz eminonu meydan yönüne yürüyünce oradaki dukkanlardan birinde. yol tarifi verirken sagimi solumu karistiriyorum:) o yuzden dükkanların deniz hizasinda kalan kisminda diyebilirim:))
kapinin önünde iki tane pres makinasi var zaten, bir seyler sıkıp posasini disariya atan. dikkatini ceker bence. dün yine denk geldim, corekotu tohumlarini koymuslar onlarin yağını sıkıyordu.

çarşının baslangicinda olan bir dükkan gördüm. haritada burayi yazıp bu sokaktan ilerleyebilirsin

insallah bulursun ama sorsan da gosterirler zaten.
Çoktandır gitmedim oralara. Gidince Arayıp bulacağım burayı😍

Herkesin parasını harcamayı sevdiği bir alan vardır, ben de lüks kozmetik ürünlerine düşkünüm ve paraya acımadığım alanlardan biridir. Eskisi kadar harcamıyorum, ihtiyacım varsa alıyorum; ama bu harcamalar artık bütçeyi sarsacak kadar bağımlılık yaratıyorsa, her ay her ay çok ciddi bütçeler ayırıyorsanız, almak için temel ihtiyaçlarınızdan kesiyorsanız; sanırım duygusal bir açlık söz konusu ve bir şeylerin eksikliğini bu şekilde kapatmaya çalışıyorsunuz.

Ne münasebet siz karar mercii misiniz size fotoğrafımı atayım ? 20 yaşındayım zaten kırışıklık vs yok.Yazın alerji oldu tozdan cildim çok iyi bir doktora denk geldim ve eskisinden de iyi oldu .

Güneş kremi olmadan sokağa adım dahi atmayan birisiyim.Ne gibi bir kusurum olacakmış acaba ?Siz atın kendinizi de ben size bakayım sizden iyidir cildim
Git burdan
Derslerine çalış

Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin :(
Fakire ver desek vermezsin .. istersen deneyelim. Ben fakirim bana ver nolar ayda 12 bin :))) yavaş yavaş bu davranışın söner böylece:))

Şaka yaptım sakın linçlemeyin .🫠🫠

Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin :(
Fakire ver desek vermezsin .. istersen deneyelim. Ben fakirim bana ver ayda 12 bin nolar :))) yavaş yavaş bu davranışın söner böylece:))

Şaka yaptım sakın linçlemeyin .🫠🫠
Bir de ph formula ya da genosys marka var. Bütçem var diyorsanız en iyileri bunlar
Ph formula nemlendiricisi özellikle Şahane

Benim de hemen hemen tüm makyaj ürünlerim bu tarz high end markalardan. Fakat ben tek bir ürün alıyorum. O bana aylarca hatta yıllarca yetiyor zaten. Özellikle allık, pudra, highlighter gibi toz ürünler bir kez alındı mı neredeyse ömürlük oluyor. Siz her ay alıp ne yapıyorsunuz orasını anlamadım. Gerçekten elinizdekilerin hepsini kullanıyor musunuz? Yoksa amaç sadece almak mı? Mesela ben eğer bir ürünü dibini göremeden atarsam aşırı rahatsız oluyorum, böyle bir takıntım var.

Onların fabrika çıkışları aynı konumları farklı ya cinden gelir ya pakistan ya hindistan üretimleri aynı sadece adı üstünde markalı oldukları için pahalılar ihtiyaçın olanları al kullanmayacakları mesele alma yani.
Tek tavsiyem fondöteni asla kullanma cildini yıpratıyor. Düzenli cilt bakımını yaptırabilirsin veya kendin yapabilirsin.

20li yaşlardayken bende de vardı bu biraz. Ama artık ihtlyaç dışı kozmetik ürünü almıyorum. Sedef ve roza hastasıyım zaten her ürünü kullanamıyorum. En üst segmemtinden en ekonomik olanlarına kadar çok ürün denedim. Hemen hemen her markanın en revaçta ürünleri hakkında az çok bir tecrübem var. Zamanla cildinizln neye ihtiyacı var ne iyi geliyor anlıyorsunuz. Çok ciddi bir indirim olmadığı sürece stokçuluk da yapmam. Bittikçe alırım. Arada bir ruj veya far alışverişi yaparım keyfe keder.
Bu arada 35 yaşındayım ve ciddi olarak üst bölgeye botoks düşünüyorum. Çevremde kime sorsam deli misin bu yaşta ihtiyacın yok cildin bebek gibi vs diyorlar ki ara ara nükseden roza yı saymazsak cildim iyidir. Ama alnımda kırışıklıklar başladı hafifçe ve derinleşmeden botoks mantıklı geliyor. Fondoten sürdüğümde pürüzsüz olsun istiyorum alnım :) burda bilgili arkadaşlar var bana bir fikir verin:) dermatolog tam zamanı dedi

20li yaşlardayken bende de vardı bu biraz. Ama artık ihtlyaç dışı kozmetik ürünü almıyorum. Sedef ve roza hastasıyım zaten her ürünü kullanamıyorum. En üst segmemtinden en ekonomik olanlarına kadar çok ürün denedim. Hemen hemen her markanın en revaçta ürünleri hakkında az çok bir tecrübem var. Zamanla cildinizln neye ihtiyacı var ne iyi geliyor anlıyorsunuz. Çok ciddi bir indirim olmadığı sürece stokçuluk da yapmam. Bittikçe alırım. Arada bir ruj veya far alışverişi yaparım keyfe keder.
Bu arada 35 yaşındayım ve ciddi olarak üst bölgeye botoks düşünüyorum. Çevremde kime sorsam deli misin bu yaşta ihtiyacın yok cildin bebek gibi vs diyorlar ki ara ara nükseden roza yı saymazsak cildim iyidir. Ama alnımda kırışıklıklar başladı hafifçe ve derinleşmeden botoks mantıklı geliyor. Fondoten sürdüğümde pürüzsüz olsun istiyorum alnım :) burda bilgili arkadaşlar var bana bir fikir verin:) dermatolog tam zamanı dedi

Valla kanka hep yazıyorum botoks dediğin koskoca bir çöp. Neden dersen kasları uyuşturan bir zehir türü, yani kaslarını uyuşturunca bedenine iyilik yapmıyorsun zaten yapay ve kötü duruyor genelde. Enjeksiyon ucuz olduğu için normal gelirli vatandaşlar tarafındna tercih ediliyor, o kadar. Madem cildin iyi, baby face lazer öneririm. Cilt dokusuna ufak kesikler atıyor cildin de kendini yeniliyor. Ünlüler genelde bu tip işlemler yaptırıyor. İnternette aramak istersen skin resurfacing laser arayabilirsin, kısacası doku yenileyici lazer tipleri.

Valla kanka hep yazıyorum botoks dediğin koskoca bir çöp. Neden dersen kasları uyuşturan bir zehir türü, yani kaslarını uyuşturunca bedenine iyilik yapmıyorsun zaten yapay ve kötü duruyor genelde. Enjeksiyon ucuz olduğu için normal gelirli vatandaşlar tarafındna tercih ediliyor, o kadar. Madem cildin iyi, baby face lazer öneririm. Cilt dokusuna ufak kesikler atıyor cildin de kendini yeniliyor. Ünlüler genelde bu tip işlemler yaptırıyor. İnternette aramak istersen skin resurfacing laser arayabilirsin, kısacası doku yenileyici lazer tipleri.
Botoksu ben de hiç beğenmiyorum
Sanki insanların yüzü şişiyor herkeste aynı ifade oluyor gibi

Erkekleri saymıyorum bile çok kötü görünüyorlar botoks yaptırınca

Kırışıklıkları sevmek gerekiyor tabi yavaş yavaş olanları
Güzel kaliteli cilt bakım ürünleri
Sağlıklı beslenme, spor ,stresten uzak yaşam

Böyle de yaşlanılır ama en azından güzel yaşlanılır🙈

Her ay bir sokak kedisini tedavi ettirin. Ama ellerinizle.. O kadar iyi gelecek ki..
Ama ayda 12 bin yetmez ona gerçi.. O halde 2-3 ayda bir yaparsınız. 🙏💚🐈

Ruhuma ve bedenime çok iyi geliyor bu
Ya da bir dişi kedi kısırlaştırma. Hem dişi kedi için hem de doğması muhtemel kedilerin zebil olmaması için. Yaz günü suyu atarlar, çöpün yanına yoğurt kabında kuru mama koyarsın atarlar. Yuva falan zaten hak getire. En azından yaşadıkları bu "hayatın" biraz düzelmesine katkınız olur.

Ya benim dr öyle tatlı anlatıyor ki zehir değil sanki bal dersin :D benim de gittikçe aklıma yatıyor. Botoksun yerine koyabşleceğimşz başka bir işlem yok diyor mesela kırışıklık için. Vücuttan atılmıyor sanıyordum ben atılıyormuş zamanla. Sürekli yaptırmak zorunda değilsin istemezsen yaptırmadan önceki haline geri döner bölge dedi

Botoksu ben de hiç beğenmiyorum
Sanki insanların yüzü şişiyor herkeste aynı ifade oluyor gibi

Erkekleri saymıyorum bile çok kötü görünüyorlar botoks yaptırınca

Kırışıklıkları sevmek gerekiyor tabi yavaş yavaş olanları
Güzel kaliteli cilt bakım ürünleri
Sağlıklı beslenme, spor ,stresten uzak yaşam

Böyle de yaşlanılır ama en azından güzel yaşlanılır🙈
Sadece alın bölgesi kötü durmuyor aslında. Aksine Dr um erkek , kendlne de yapıyor ve şişlik vs yok . Doğal görünüyor. Bbl lazer, altın iğne somon dna vs bir sürü işlem de yapıyor ama botoksun yeri ayrı diyor adam :D kırışıklığı onun gibi gidermiyormuş hiçbiri

Back
X