Lüks kozmetik takıntısı

Ya işte bence zararlı bu kadar yapmak cildin nefes alması lazım gözenekler tikanıyor .Dediğiniz doğru özellikle köylük yerde dışarıda çalışan kızların cildi erken yaşta kırış kırış oluyor ama genele vurduğumuzda 20 li yaş kırışıklık yaşı değil.
Siz seviyorsanız yapın tabi nasıl mutluysanız devam edin

Afrıkadakı aç çocukları aç izle belkı fayda eder israf yapmazsınız. Oralara harcayacagınız parayı ihtıyac sahiplerine yrdım edebilirsiniz.

Katılıyorum fondöten kesinlikle cilt rengini eşitlemek için şart.

Ay nerden türedi bu 20 yaşında olup kendini övenler yaa iyi tamam süpersindir yani normal biz de superdik 20 yaşta. Gel madalyanı takalım. Ne kadar komik durduklarının da farkında değiller.
Ay senden Allah razı olsun , aynen öyle makyajı seviyorum ama suratım kötü olduğu için değil ışıltılı ve bakımlı olmayı seviyorum sadece makyaj da değil , güzel lokmayı güzel saçları da seviyorum böyle bir kombo yani. Fondöten cilde zarar verir belki ama kalitesizse iyi temizlenmezse verir. Neyse ya uğraşamıcam asdfghj

Ay nerden türedi bu 20 yaşında olup kendini övenler yaa iyi tamam süpersindir yani normal biz de superdik 20 yaşta. Gel madalyanı takalım. Ne kadar komik durduklarının da farkında değiller.
30 +olup kendini övenler nereden türediyse oradan türedi .Sizinle muhattap bile olmamışım size ne istediğim kadar överim kendimi.Birkaç üye daha kendini anlattı onlara neden gıcık olmadınız ? Bence kıskanıyorsunuz gençliği yoksa özellikle 20 yaş zorunuza gitmez.

Almak zorundayım diyor İnsan kendini iyi hissetmek için sürekli makyaj yapar mı? Cildi 19undaki gibi olsaydı öyle pasparlak ışıl ışıl neden fandoten kullanılsın bunu aklım almıyor. Sürekli alıyor hemen bitiriyor, bu cildi mahveder. Doğal olarak cildi de 19 yaşında olamaz. Benim burda vurguladığım bu :)

Heh işte Aledaya niye taktığı belli oldu, hem polemik başlatıp hem ortam şuna buna döndü diye komikli foto atmak nasıl bir ikiyüzlülük
Kız ben balkona dahi çıkmam güneş kremsiz yüzünde leke olmamış yer kalmamış tabi kıskanacak .Beni görmedi bile ama nasıl tetiklendi

Bu konu ihtiyaç dışı kozmetik, şu bu meselesi değil arkadaşlar. Bağımlılık. Herkeste ufak tefek bir şeyler var. Kendimizi bir şeyler alarak mutlu ediyoruz ama etkisi çok çabuk bitiyor, hadi hop yenisine bakmaya başlıyoruz.
Ben 3 gündür bir şey almadım, resmen aranıyorum. Çocuklarım kalem istedi hemen onların siparişini verdim, hiçbir şey yoksa şampuan, duş jeli vs alıyorum. Tuhaf bir tatmin hissi. Bende pandemi sürecinde başladı adım gibi eminim. O zaman yaşadığımız ya bulamazsam korkusu eve her şeyi çok çok almayla başladı. Sonra kendime bir şeyler almaya döndü.
Dün burda takılırken gece kendime Mardin telkarisi siparişi oluşturdum valla hala aklımda git al al al diyor içimden bir ses ama hala direniyorum. Telkari ne alaka sgshsjdhskak

Aleda ne demiş allah aşkına bu kadar tepki çekecek, durduk yere tetiklenenlerin kendi ciltleriyle bir problemi var kesinlikle

Ben de aynıydım, araba borcuna girdim ve 2 senedir 600-700 bin parayı arabaya verdim. İhtiyacım olmayan tek bir şey almadım bu sürede. Ve üzgünüm ama sırf kozmetik değil, o lüzumsuz şeylere giden para 2 senede minimum 500 binmiş. Siz de bence böyle yapın, paranızı bir yere bağlayın.

Aleda ne demiş allah aşkına bu kadar tepki çekecek, durduk yere tetiklenenlerin kendi ciltleriyle bir problemi var kesinlikle
Kaldı ki ben mükemmelim demedim yazın tozdan alerji oldum ama tedavi oldum geçti neyse onu söylerim herkes burada yok şu sabunu kullandım yok şu güneş kreminden vazgeçmem diye anlatıyor ben zorlarına gittim bir tek .

Bazen günlük hafif bir yüz tinti ve göz altina/sivilcelere kapatici yetiyor cildin güzel görünmesi icin bence. :)
Kapatıcıyla göz altlarını, burun kenarlarını vs kapatınca oluyor bence. Yani güzel bir allık sürünce de tamamlanıyor. Ben pek sürmem fondöten, çünkü renk eşitsizliğim yok. Ben fazla ruhsuz duruyorum mesela, allık çok şey değiştiriyor bende.
Bana göre de allık ve iyi bir ruj makyajı makyaj yapıyor.

Hanımlar zaten toplum içinde erkekler tarafından yeterince güzellik kriteri zorbalığına maruz bırakılıyoruz , biraz bıraksanız da bari burada rahat olsak ? Kimin cildinde ne varsa var, yaşın gençliğin bir önemi de yok, hepsi gelip geçici, insan nasıl mutluysa öyle kalsın bırakın birbirinizi yermeyi. Yaşlanmak da doğanın gerçeğin bir parçası istediğiniz kadar kaçın bir gün 70 yaşına geleceksiniz hepiniz ( umarım sağlıkla ), bunun için övünmeye de dövünmeye de gerek var mı ?

makyaj bağımlılığım sırasında tek almadığım şey fondotendi galiba benim, cildime hep ağır gelmiştir terletmiştir beni sadece güzel bi güneş kremi üstüne hafif bölgelere kapatıcı sürüyorum, eskiden çok para giderdi bir rimele 2bin falan verirdim ya da ruja ya da başka şeye, ömrü varmı bilmiyorum paletlerimin de hepsini hala kullanıyorum amaayağını yorganına göre uzatman gerek bu hepimiz için geçerli

Senin tüm konularda yorumların böyle ve çok komik duruyorsun. Her iki konudan birinde birine sataşıp gencim ya ondan böyle, senin yasin şöyle ya ondan böyle diye bir yarışa girmişsin. Vardır mutlaka bir sebebi tabi ama emin ol burada kim olduğu bile belli olmayan birini kimse kıskanmıyordur. Spor salonuyla ilgili bi post vardı valla orda da okurken senin adına utanmıştım. Biraz sosyoekonomik olarak düşük bir yerden geldiğin, eğitiminin de olmadığı belli oluyor tarzından. Neyse ben göz ardı ediyorum çünkü eğlenceli bir komik de değil baya cringe yorumlar.

Siz olgun düşünen birisisiniz belli ama buradaki bazı kişiler yaşı genç olanları kıskanıyor kendilerini anlattıklarında kuyruklarına basmışlar gibi konuşuyorlar .HALBUKİ ben kimseye hakaret etmedim kötü söz söylemedim benimle birlikte başkaları da 30 yaşındaki birisi 19 luk gözükemez dedi biyolojik olarak ama oklar bana dönüldü.

Kompleks yapanın ben olduğumu düşünmüyorum kıskanacağım bir şey yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…