- 18 Ağustos 2022
- 3.218
- 10.919
- 138
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Heh işte Aledaya niye taktığı belli oldu, hem polemik başlatıp hem ortam şuna buna döndü diye komikli foto atmak nasıl bir ikiyüzlülüktatilde güneş kremini tek es geçtiğim günde gözümün altında güneş lekesi oluşmuştu.
Ya işte bence zararlı bu kadar yapmak cildin nefes alması lazım gözenekler tikanıyor .Dediğiniz doğru özellikle köylük yerde dışarıda çalışan kızların cildi erken yaşta kırış kırış oluyor ama genele vurduğumuzda 20 li yaş kırışıklık yaşı değil.Siz sevmiyorsunuz hissiyatı hoşunuza gitmiyor bu normal olabilir yani ama şu bir gerçek fondötensiz makyaj doğallığımdan ödün vermiyim ama suratımdada birşeyler olsun daha hoş gözükeyim modunda oluyor. Üzgünüm ama 20 yaşında genleri gereği kaz ayakları olan kızlar var ne tedavisiyle kurtaracaksınız cildi yaşlı gözüken kızlar var yapısı bu ne yapacaksınız kimisi bakımlar yapar sahip olur kimisi yüzünü yıkar sahip olur iyi bir cilde cokta tartışılacak yani yok bunun ooo makyaj yapıyor demekki kendini beğenmiyor diye birşey de yok ben doğalım övüntüsü bana komik geliyor ben 8 yaşındaykende makyajı severdim ona harcadığım hiç bir zamana ve paraya acımıyorum
Heh işte Aledaya niye taktığı belli oldu, hem polemik başlatıp hem ortam şuna buna döndü diye komikli foto atmak nasıl bir ikiyüzlülük
Afrıkadakı aç çocukları aç izle belkı fayda eder israf yapmazsınız. Oralara harcayacagınız parayı ihtıyac sahiplerine yrdım edebilirsiniz.Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin
Bu pek doğru değil aslında. Makyaj yapmayı seven, iyi makyaj yapan insan fondötensiz yapmaz o makyajı. Fondöten yoksa makyaj makyaj değildir arkadaşlar. Bir rimel bir ruja makyaj diyemeyiz. Evde otururken sürüyorum ben onları kendimi iyi hissetmek yüzüme renk vermek için. Cilt makyajı, makyajın temelidir. Gün sonunda güzelce temizlendiğinde ve temiz içerikli, kaliteli ürünler kullanıldığında da cildi bozmaz, herhangi bir problem yaratmaz.
Ay nerden türedi bu 20 yaşında olup kendini övenler yaaiyi tamam süpersindir yani normal biz de superdik 20 yaşta. Gel madalyanı takalım. Ne kadar komik durduklarının da farkında değiller.
Ay senden Allah razı olsun , aynen öyle makyajı seviyorum ama suratım kötü olduğu için değil ışıltılı ve bakımlı olmayı seviyorum sadece makyaj da değil , güzel lokmayı güzel saçları da seviyorum böyle bir kombo yani. Fondöten cilde zarar verir belki ama kalitesizse iyi temizlenmezse verir. Neyse ya uğraşamıcam asdfghjSiz sevmiyorsunuz hissiyatı hoşunuza gitmiyor bu normal olabilir yani ama şu bir gerçek fondötensiz makyaj doğallığımdan ödün vermiyim ama suratımdada birşeyler olsun daha hoş gözükeyim modunda oluyor. Üzgünüm ama 20 yaşında genleri gereği kaz ayakları olan kızlar var ne tedavisiyle kurtaracaksınız cildi yaşlı gözüken kızlar var yapısı bu ne yapacaksınız kimisi bakımlar yapar sahip olur kimisi yüzünü yıkar sahip olur iyi bir cilde cokta tartışılacak yani yok bunun ooo makyaj yapıyor demekki kendini beğenmiyor diye birşey de yok ben doğalım övüntüsü bana komik geliyor ben 8 yaşındaykende makyajı severdim ona harcadığım hiç bir zamana ve paraya acımıyorum
30 +olup kendini övenler nereden türediyse oradan türedi .Sizinle muhattap bile olmamışım size ne istediğim kadar överim kendimi.Birkaç üye daha kendini anlattı onlara neden gıcık olmadınız ? Bence kıskanıyorsunuz gençliği yoksa özellikle 20 yaş zorunuza gitmez.Ay nerden türedi bu 20 yaşında olup kendini övenler yaaiyi tamam süpersindir yani normal biz de superdik 20 yaşta. Gel madalyanı takalım. Ne kadar komik durduklarının da farkında değiller.
Bazen günlük hafif bir yüz tinti ve göz altina/sivilcelere kapatici yetiyor cildin güzel görünmesi icin bence. :)Katılıyorum fondöten kesinlikle cilt rengini eşitlemek için şart.
Almak zorundayım diyor İnsan kendini iyi hissetmek için sürekli makyaj yapar mı? Cildi 19undaki gibi olsaydı öyle pasparlak ışıl ışıl neden fandoten kullanılsın bunu aklım almıyor. Sürekli alıyor hemen bitiriyor, bu cildi mahveder. Doğal olarak cildi de 19 yaşında olamaz. Benim burda vurguladığım bu :)Bu pek doğru değil aslında. Makyaj yapmayı seven, iyi makyaj yapan insan fondötensiz yapmaz o makyajı. Fondöten yoksa makyaj makyaj değildir arkadaşlar. Bir rimel bir ruja makyaj diyemeyiz. Evde otururken sürüyorum ben onları kendimi iyi hissetmek yüzüme renk vermek için. Cilt makyajı, makyajın temelidir. Gün sonunda güzelce temizlendiğinde ve temiz içerikli, kaliteli ürünler kullanıldığında da cildi bozmaz, herhangi bir problem yaratmaz.
Kız ben balkona dahi çıkmam güneş kremsiz yüzünde leke olmamış yer kalmamış tabi kıskanacak .Beni görmedi bile ama nasıl tetiklendiHeh işte Aledaya niye taktığı belli oldu, hem polemik başlatıp hem ortam şuna buna döndü diye komikli foto atmak nasıl bir ikiyüzlülük
Aleda ne demiş allah aşkına bu kadar tepki çekecek, durduk yere tetiklenenlerin kendi ciltleriyle bir problemi var kesinlikle30 +olup kendini övenler nereden türediyse oradan türedi .Sizinle muhattap bile olmamışım size ne istediğim kadar överim kendimi.Birkaç üye daha kendini anlattı onlara neden gıcık olmadınız ? Bence kıskanıyorsunuz gençliği yoksa özellikle 20 yaş zorunuza gitmez.
Kaldı ki ben mükemmelim demedim yazın tozdan alerji oldum ama tedavi oldum geçti neyse onu söylerim herkes burada yok şu sabunu kullandım yok şu güneş kreminden vazgeçmem diye anlatıyor ben zorlarına gittim bir tek .Aleda ne demiş allah aşkına bu kadar tepki çekecek, durduk yere tetiklenenlerin kendi ciltleriyle bir problemi var kesinlikle
Kapatıcıyla göz altlarını, burun kenarlarını vs kapatınca oluyor bence.Bazen günlük hafif bir yüz tinti ve göz altina/sivilcelere kapatici yetiyor cildin güzel görünmesi icin bence. :)
Senin tüm konularda yorumların böyle ve çok komik duruyorsun. Her iki konudan birinde birine sataşıp gencim ya ondan böyle, senin yasin şöyle ya ondan böyle diye bir yarışa girmişsin. Vardır mutlaka bir sebebi tabi ama emin ol burada kim olduğu bile belli olmayan birini kimse kıskanmıyordur. Spor salonuyla ilgili bi post vardı valla orda da okurken senin adına utanmıştım. Biraz sosyoekonomik olarak düşük bir yerden geldiğin, eğitiminin de olmadığı belli oluyor tarzından. Neyse ben göz ardı ediyorum çünkü eğlenceli bir komik de değil baya cringe yorumlar.30 +olup kendini övenler nereden türediyse oradan türedi .Sizinle muhattap bile olmamışım size ne istediğim kadar överim kendimi.Birkaç üye daha kendini anlattı onlara neden gıcık olmadınız ? Bence kıskanıyorsunuz gençliği yoksa özellikle 20 yaş zorunuza gitmez.
Siz olgun düşünen birisisiniz belli ama buradaki bazı kişiler yaşı genç olanları kıskanıyor kendilerini anlattıklarında kuyruklarına basmışlar gibi konuşuyorlar .HALBUKİ ben kimseye hakaret etmedim kötü söz söylemedim benimle birlikte başkaları da 30 yaşındaki birisi 19 luk gözükemez dedi biyolojik olarak ama oklar bana dönüldü.Hanımlar zaten toplum içinde erkekler tarafından yeterince güzellik kriteri zorbalığına maruz bırakılıyoruz , biraz bıraksanız da bari burada rahat olsak ? Kimin cildinde ne varsa var, yaşın gençliğin bir önemi de yok, hepsi gelip geçici, insan nasıl mutluysa öyle kalsın bırakın birbirinizi yermeyi. Yaşlanmak da doğanın gerçeğin bir parçası istediğiniz kadar kaçın bir gün 70 yaşına geleceksiniz hepiniz ( umarım sağlıkla ), bunun için övünmeye de dövünmeye de gerek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?