- 23 Ağustos 2012
- 50.605
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.224
- 898
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Lekesiz, daha berrak bir cilt.
Benim de abim doktor. Güneş kremi için tabi ki faydası var ama öğlen saati güneşin altında fiziki çalışmıyorsan sürmeyince öldün bittin gibi bir şey yok demişti.Güneş kremlerinde öyle cilt düzelten içerikler yok sadece UV filtresi var. Pürüzsüz cilt için yaşa göre, cilt tipine göre başka reçeteler var
Güneş kremlerinin tek kötü yanı sıcakta akması sanırım.0 akan güneş kremi bilen varsa önersinGüneş kremlerinde öyle cilt düzelten içerikler yok sadece UV filtresi var. Pürüzsüz cilt için yaşa göre, cilt tipine göre başka reçeteler var
Ben sürünce badana yapmışım gibi hissediyorum en incesinde dahi rahatsız oluyorum.Herkesin cilt tipi aynı değil bende sırıtmıyor.Tabiki 20 yaşında olup kötü ciltli olanlar vardır ama iyi bir tedaviyle gayet güzel gözükürlerFondöten makyajın temelidir fondötensiz makyajla fondöten sürüp yapılan makyaj arasında dağlar kadar fark olur. Makyajı kusursuz seven insan cildi güzel olsada kullanır yani illa ciltte kusur olması gerekmiyor bütünlüğü sağlamak için kullanılıyor. Ha cildim güzel kullanmayı tercih etmiyorum o yüzden diyip kullanmayabilirsiniz ama makyajınız süper olmuyor bende cocuklardan önce tam makyaj yapardım suan yapmıyorum ve eskisi gibi güzelde olmuyor ki benimde cilt sorum yoktur. Cilt yaşı muhabbetine gelince başta genler,sonrasında beslenme şekli güzel olan biri milyoncu ürünlerinden bile etkilenmeyebiliyor. 20 yaşında olup cildi kötü olanlarda var.
Nasıl akıyor? Terleyip atıyor mu kendini, gerçekten anlamadım anlatır mısınız?Güneş kremlerinin tek kötü yanı sıcakta akması sanırım.0 akan güneş kremi bilen varsa önersin
Güneş kremlerinin tek kötü yanı sıcakta akması sanırım.0 akan güneş kremi bilen varsa önersin
Terleyince evet, nem oranı yüksek bir yerde yaşıyorum onunda etkisi olabilir.Biodermayı denemedim renkli güneş kremini bir ablam kullanıyordu çok beğendiğini söylemiştiNasıl akıyor? Terleyip atıyor mu kendini, gerçekten anlamadım anlatır mısınız?
Ben la roch, missha, avene, bioderma kullandım son yıllarda . Akma dediğiniz şeye rastlamadım. Ya da rastladığımın farkında değilim.
Bazi ürünlerde kesinlike fark ediyor mesela kapatici ve baz gibi seylerde. Ama allik konusunda bir cogunda cok bir fark göremiyorum. Öyle diyenler bence pek kozmetik ürünleriyle derinden ilgilenmiyor. Bilmiyorlar.Ben de pek fark olmadığını söyledim ama yok kesinlikle fark ediliyor dendi
Cok iyi nemlendirici bence. :)O sirada yuzume arko krem süren ben sjdjsjdk
Anladım teşekkür ederim. Renkli güneş kremlerini asla sevemedim ben, değişik hissettirdi. Diğer türlü de pek terlemediğim için akma sıkıntısını fark etmedim demek ki.Terleyince evet, nem oranı yüksek bir yerde yaşıyorum onunda etkisi olabilir.Biodermayı denemedim renkli güneş kremini bir ablam kullanıyordu çok beğendiğini söylemişti
İnsanın lüksü de olmalı yaÇok para harcadığı hiçbir şey olmayanlar ya kıt kanaat geçiniyor ya mezarda sanırım.
Benim kozmetik merakım yok mesela. Bir yıkama jeli bir tonik bir ruj bir rimel bir eyeliner tüm kozmetik varlığım bu, atladığım yok yemin ederim.
Ama deli gibi takı merakım var. Artık çekmecelere, düzenleyicilere sığmıyor. Altını, pırlantası, çeliği, doğaltaşı, bijuterisi, belki bin takım var hala orda burda sepete takı ekliyorum. Bazen artık eşimden kaçırıyorum aldığım takıları. Fark edince vardı zaten diye sallıyorum, ki yiyor çünkü hepsini akılda tutması imkansız
Ben de takipteyim konuyu işe yarar tavsiyeler için.
Naptın kızım sen mayına bastın kaç burdan ☺Kendini ne güzel koymuşsun sarı yazmalı sensin sanırım yaş olarak benziyorsunuz
Siz sevmiyorsunuz hissiyatı hoşunuza gitmiyor bu normal olabilir yani ama şu bir gerçek fondötensiz makyaj doğallığımdan ödün vermiyim ama suratımdada birşeyler olsun daha hoş gözükeyim modunda oluyor. Üzgünüm ama 20 yaşında genleri gereği kaz ayakları olan kızlar var ne tedavisiyle kurtaracaksınız cildi yaşlı gözüken kızlar var yapısı bu ne yapacaksınız kimisi bakımlar yapar sahip olur kimisi yüzünü yıkar sahip olur iyi bir cilde cokta tartışılacak yani yok bunun ooo makyaj yapıyor demekki kendini beğenmiyor diye birşey de yok ben doğalım övüntüsü bana komik geliyor ben 8 yaşındaykende makyajı severdim ona harcadığım hiç bir zamana ve paraya acımıyorumBen sürünce badana yapmışım gibi hissediyorum en incesinde dahi rahatsız oluyorum.Herkesin cilt tipi aynı değil bende sırıtmıyor.Tabiki 20 yaşında olup kötü ciltli olanlar vardır ama iyi bir tedaviyle gayet güzel gözükürler
Galiba benim de tek zevkim bu bi de kahveye düşkünümBende sizin gibiydim şu pahalı markalar avm ye gider saatlerce ürün incelerdim rujun bile farklısınız simlisini arardım parfümler allıklar kapatıcılar chanel dior ysl ne ararsan hepsini almam lazım gibiydi , evlendim şimdi eskisi gibi her gün makyaj yapmıyorum iş hayatındayken tek zevkim buymuş diyorum, şimdi aynı ürünlerle daha az seyrek makyaj yapıyorum psikolojik olarak rahatladım iş stresimi falan makyaj ürünlerine yatırıyormuşum
Kıskandım gaza geldim yüzüme koydum maskeyiO sirada yuzume arko krem süren ben sjdjsjdk
Güneş kremi cilt için zararlı tonla kimyasal ama güneş ışığı da cilt için zararlıHanımlar umarım linçlenmem ama güneş kremine sonradan başlayıp 1-2 sene gibi bir sürede cildinde fark gören var mı? Ben onu da hiç kullanmıyorum dason 5 senede filan sürekli kullanın denmeye başlandı o nedenle pazarlama taktiği mi diye şüpheyle yaklaşıyorum.
Bu pek doğru değil aslında. Makyaj yapmayı seven, iyi makyaj yapan insan fondötensiz yapmaz o makyajı. Fondöten yoksa makyaj makyaj değildir arkadaşlar. Bir rimel bir ruja makyaj diyemeyiz. Evde otururken sürüyorum ben onları kendimi iyi hissetmek yüzüme renk vermek için. Cilt makyajı, makyajın temelidir. Gün sonunda güzelce temizlendiğinde ve temiz içerikli, kaliteli ürünler kullanıldığında da cildi bozmaz, herhangi bir problem yaratmaz.Bu dediğinize asla inanmıyorum neden mi? çünkü cildi bu kadar güzel temiz olan biri asla fandoten kullanmaz sürekli :) 35 yaşındayım hayatımda belki 10 kere kullanmışımdır. Temizleyici ürün de kullanmam sadece özel bir sabunum var annem de gençliğinde onu kullanırmış sadece onu kullanırım, ne bir lekem, ne bir siyah noktam, ne bir sorunum var :) fandoten kullanan insanların cildi temiz ve genç olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?