Lüks kozmetik takıntısı

Fondöten makyajın temelidir fondötensiz makyajla fondöten sürüp yapılan makyaj arasında dağlar kadar fark olur. Makyajı kusursuz seven insan cildi güzel olsada kullanır yani illa ciltte kusur olması gerekmiyor bütünlüğü sağlamak için kullanılıyor. Ha cildim güzel kullanmayı tercih etmiyorum o yüzden diyip kullanmayabilirsiniz ama makyajınız süper olmuyor bende cocuklardan önce tam makyaj yapardım suan yapmıyorum ve eskisi gibi güzelde olmuyor ki benimde cilt sorum yoktur. Cilt yaşı muhabbetine gelince başta genler,sonrasında beslenme şekli güzel olan biri milyoncu ürünlerinden bile etkilenmeyebiliyor. 20 yaşında olup cildi kötü olanlarda var.

Güneş kremlerinde öyle cilt düzelten içerikler yok sadece UV filtresi var. Pürüzsüz cilt için yaşa göre, cilt tipine göre başka reçeteler var
Benim de abim doktor. Güneş kremi için tabi ki faydası var ama öğlen saati güneşin altında fiziki çalışmıyorsan sürmeyince öldün bittin gibi bir şey yok demişti.

Yaşım 35, cilt tipim karma , biraz siyah nokta sorunum var

Güneş kremlerinde öyle cilt düzelten içerikler yok sadece UV filtresi var. Pürüzsüz cilt için yaşa göre, cilt tipine göre başka reçeteler var
Güneş kremlerinin tek kötü yanı sıcakta akması sanırım.0 akan güneş kremi bilen varsa önersin

Ben sürünce badana yapmışım gibi hissediyorum en incesinde dahi rahatsız oluyorum.Herkesin cilt tipi aynı değil bende sırıtmıyor.Tabiki 20 yaşında olup kötü ciltli olanlar vardır ama iyi bir tedaviyle gayet güzel gözükürler

Güneş kremlerinin tek kötü yanı sıcakta akması sanırım.0 akan güneş kremi bilen varsa önersin
Nasıl akıyor? Terleyip atıyor mu kendini, gerçekten anlamadım anlatır mısınız?
Ben la roch, missha, avene, bioderma kullandım son yıllarda . Akma dediğiniz şeye rastlamadım. Ya da rastladığımın farkında değilim.

Terleyince evet, nem oranı yüksek bir yerde yaşıyorum onunda etkisi olabilir.Biodermayı denemedim renkli güneş kremini bir ablam kullanıyordu çok beğendiğini söylemişti

Terleyince evet, nem oranı yüksek bir yerde yaşıyorum onunda etkisi olabilir.Biodermayı denemedim renkli güneş kremini bir ablam kullanıyordu çok beğendiğini söylemişti
Anladım teşekkür ederim. Renkli güneş kremlerini asla sevemedim ben, değişik hissettirdi. Diğer türlü de pek terlemediğim için akma sıkıntısını fark etmedim demek ki.

İnsanın lüksü de olmalı ya

Siz sevmiyorsunuz hissiyatı hoşunuza gitmiyor bu normal olabilir yani ama şu bir gerçek fondötensiz makyaj doğallığımdan ödün vermiyim ama suratımdada birşeyler olsun daha hoş gözükeyim modunda oluyor. Üzgünüm ama 20 yaşında genleri gereği kaz ayakları olan kızlar var ne tedavisiyle kurtaracaksınız cildi yaşlı gözüken kızlar var yapısı bu ne yapacaksınız kimisi bakımlar yapar sahip olur kimisi yüzünü yıkar sahip olur iyi bir cilde cokta tartışılacak yani yok bunun ooo makyaj yapıyor demekki kendini beğenmiyor diye birşey de yok ben doğalım övüntüsü bana komik geliyor ben 8 yaşındaykende makyajı severdim ona harcadığım hiç bir zamana ve paraya acımıyorum

Galiba benim de tek zevkim bu bi de kahveye düşkünüm

Güneş kremi cilt için zararlı tonla kimyasal ama güneş ışığı da cilt için zararlı
Güneş kremi yaşlanmaya ve lekelere karşı koruyor o yüzden ben güneşe çıkacağımda sürüyorum her gün devamlı sürmem mesela hava kapalıysa filan sürmem o da kimyasal sonuçta

Bu pek doğru değil aslında. Makyaj yapmayı seven, iyi makyaj yapan insan fondötensiz yapmaz o makyajı. Fondöten yoksa makyaj makyaj değildir arkadaşlar. Bir rimel bir ruja makyaj diyemeyiz. Evde otururken sürüyorum ben onları kendimi iyi hissetmek yüzüme renk vermek için. Cilt makyajı, makyajın temelidir. Gün sonunda güzelce temizlendiğinde ve temiz içerikli, kaliteli ürünler kullanıldığında da cildi bozmaz, herhangi bir problem yaratmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…