E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Evet, haklısın canım..Ailesi ona da baskı yapıyormuş evlenmesi için.bana söylediğine göreyani.. Seven insan beklemez mi 1 senecik daha? ama o dayanamıyormuş,bekleyemzmiş( Annem bilyordu zaten, babam bilmiyor, annem neymiş aceleniz daha demişti. Ben de utanıp uzatmamıştım konuyu. Yorumun için sağol canım..Şeniz:)
çok ciddi bir karar alırken bu şekil tehditvari konuşması yok başkasıyla evlenmesi yok yol çizmesi çok yanlış......seni şimdiden etkilemeye çalışıyor yarın evlenincede devam eder..genede en sağlıklı cevabı sen vereceksin hakkında hayırlısı olsun canım benim..............
Tatlım seven insan öylede bir beklerki bak benim sevdiğim beni 5 yıldır bekliyor evlilik için baskıda yapmıyor.. hem ha diyince bir iş buldu diye evlenilmez güvenilmez yani.. bir işle olucak şeymi evlikik?? yeterli kazanabiliyomu sana bakabilcekmi? evi varmı?bir işinde garantisi olsun bir orda kendini sevdirsin hem sende oulunu bitirmiş olursunki ailene konuyu açtığında okulun var demezler sende mesleğini eline almış olursun.. sen daha bana olan sevgisinden şüphe duyuyorum diyorsun Bence en önemli şeyler bunlar bunları bi çözmeli bi emin olmalısın.. evlilik herzaman yapılır İŞ DOĞRU KİŞİYİ BULMAKTA. bukadar baskıcı olması açıkcası beni korkuttu tatlım....
Ben konumuzdaki delikanlida hicbir kahabahat görmedim...
Gayet mantikli akilli...gitmis askerligni yapmis, isini bulmus..yasida olgun ve sevdigi kizla evlenmek istiyor...bunda annormal hicbirsey yok...sengözlerimebaksanab
Fakat sen güzelim...evlenme teklifi gibi ciddi bir soruya sirf jest olsun diye evet deyip sonrada bilmemkine yapmakla sankim biraz hatalisin...CADIARZU
Cocuk hakli...bu durumda kiviran sen oluyorsun...fisfisfis
Sen simdi öncelikle kendi duygularini bir düzelt...sen ne istiyorsun güzelim? Evlenmek istiyormusun bu cocukla? Eger evetse ac annene konuyu, bunda untanilacak hicbirsey yok...sonrada alsinlar tatlilarini gelsinler istesinler seni...
Fakat istemiyorum daha erken diyorsan...erkek arkadasina kusura bakma düsünmeden hemen cevap verdim bana biraz daha zaman tani de...
Ayricada evlenmek icin asik olmak gerekmiyor...Sevgi ve Saygi yeterde artar bile....a.s
Hayirlisi olsun insallah
Canım benim, çok doğru söylemişsin.. Çok baskıcı ewt,seven insan da bekler bence ama onun beklemeye sabrı yokmuş..Evlilikte her türlü sıkıntıyı çekmeliymişiz, ben de senin gibi düşünüyorum ve ona da anlattım düşüncelerimi.. Onun dediği ise; onu oyaladığım ve zaman kazanmaya çalıştığımmış, ben kendimi uyanık sanıyormuşum..:1shok: Ne alakası var, zaten her söylediğimi kötüye çkme gibi bir huyu da var.. Bana evlenince kapanacaksın tamam mı dedi, uzun etek, başına başörtüsü... Ben de bir gün ona sohbet sırasında keçi sakalın kirli sakldan daha çok yakıştığını söylediğim için şekilci oldum.. Neymiş; ben onu deiştiremezmişim,beğenirsem böyleymiş, istemezsem keyfim bilirmiş...( onu her haliyle sevmeliymişim, iyi bir daha yakışanıı da söyelmeyelim,madem suç oluyor..:1shok:Yaa sen bana diyorusn ya, başını kapatacksın diye, ben zaten düşünüyorum kapanmayı ama baskı yapmanın ne anlamı var dimi ama canım? (
vala canım böle bi olay benim başımdanda geçti 20 yaşındaydım ve okulum vardı üni 2.sınıftaydım erkek arkadaşım aileme ısrarla sölememi ve hemen evlenmek istediğini yoksa bu işin biteceğini söleyip duruyodu benim ailemde okul bitmeden bu işin asla olamayacagını sölediler bende ona böle söledim ve çok kısa sürede başkasıyla evlendi şimdi şükrediyorum iyiki ozaman bi cahillik edip evlenmemişim genç yaşta diyorum bilmiyorum ama çok iyi düşün okulunu bitir bence bu çok önemli yaşında henüz küçük
Allah yardımcın olsun
Evet, yorumunuz için teşekkür ederim! ama ben kendisine de söyleidm azıcık zaman tanı bana dedim ama hayır,tanıyamazmış.Bana durmadan tavır yapıyor, ağzına geleni söylüyor, kalbimi kıracak şekilde baskı yaparak konuşuyor.Onun böyle konuşması beni tedirgin ediyor, düşündürüyor ve de evlenmekte de kararsız kalıyorum, bir bakıma soğuyorum sanki.. Ona da anlattım bunları, bunlar bir bahaneymiş, en kısa zamanda cevap bekliyor, olmazsa kendi yolunu çizecekmiş, sizce de seven insan beklemez mi? alt tarafı 1 senecik,nasıl olsa nişan yapılır, hazırlıklar falan derken zaman su gibi geçer.. ama o neden bekleyemiyor, ve bana baskı yapıyor?acaba benimle sırf evlenmek için mi evleniyor? ben orasını anlayamıyorum(
Evliliği mi istiyor sizi mi istiyor anlamadım...
Hayır evlilik bu neyin blöfü...
Buyursun o zaman ailesini bulduğu ilk kızla evlensin...
Bir kere onun iş bulması askerliğini yapması yeterli değil...
Sizin sorumluluklarını var, öğrencisiniz...
O sorumluluk sona ermeden siz onunla aynı koşullarda olmayacaksınız...
Hani eşitlik diyoruz ya işte o eşitlik eşit şartlara sahip olmadan olmaz...
Herşeyini kurmuş o ve sıra evliliğe gelmiş onu tamamlamak istiyor...
Üzgünüm ama ben aşk göremedim bu işin içinde...
Çok erken bir yaş 21..
Hiçbir şeyi oturtmadan hayatınızda evlenmeyin...
şekerim bu seni kapalı uzun eteklemi gördü?? hayır ee neden evlenmek istiyor seniinle ?? hadi evlendi diyelim e bu böle kapanıcaksın tamamı demesi?? ayrıca sende onda bazı değişiklikler istediğinde o neden böyle beğen ben değişemem diyorda seni kukla gibi yapıyor? oldu ozaman ver eline kumandayı istediği düğmeye bastığında seni istediği şekle soksun öyle ya seni onun robotu gibi görüyor.. :mymeka: sakın ama sakın seni değiştirmeye çalışşan seninle sen olduğun için değil daha sonra istediği şekle sokucağı için evlenicek bir insandan uzak dur.. daha çook şey yapar bu sana evlenince.. hem baskıcı hem inatçı hemde düşüünceleri acaipp biri. tama sende ilerde kapanmak istiyorsundur bu senin içinden geldiği için SEN İSTEDİĞİN İÇİN yapıcaksın Ama sakın olaki bir başkası istiyor diye şekilden şekile girme heleki böyle bir insanla asla evlilik düşünme. madem ilerde kapanıcaksın tamammı uzun etek giyceksin tamammı diyorda senin açık olduğunu bildiği halde neden evlilik basıkısı yapıyor sana??:mymeka:
Daha ilk zorlukta seni tehdit ediyor. Başkasıyla evlenirmiş. Evlenirse evlensin Allah Allah.
Taviz verme canım ezdirme kendini. Evlilik bu ya başka bişeye benzemezki.
Sende ona biraz dişini göster geri adım atsın azcık. Zorlamakla olmaz bu işler.
canım herkes güzel güzel yazmış ama bende yazayım yaşın çooook küçük ben 23 yaşında evlendimm çok mutluyumm ünv. bitmişti. bir an bile düşünmedim evlensem mi diye Allaha şükür herşey yolunda ama bu durumda bile düşünüyorum acaba erken mi evlendim diye.. kısmetinde o varsa 5 sene sonrada olur onun amacı senle evlenmek mi yoksa sadece evlenmek mi ayrıca olabilir bekle dersin1 sene sonra kararın değişebilir ama onunda değişebilir yani hayat bu ne olacağını bilemezsin ama bence şu anda evlenme istediği kötü bişey değil ama anlayışlı olması gerekiyor bence senin kararına senin hakkında hayırlısı olsun.
Yaaa?( evliliğe çok takmış evet,haklısınız.. Ailesi de baskı yapıyormuş evlenmesi için, onun da etkisi var sanırım ama bana ben olmasam başkasıyla evlenirim demesi çok kırdı beni ( O da sevdiğiyle evlenmek istermiş ama ben olmazsam başkasıyla mantık evliliği de yapabilirmiş
O zaman güle güle diyeceksin güzelim en azindan ben olsam öyle yapardim ...sana ve duygularina saygisi yoksa zaten bu evlilikten hayir gelmez...ayrica sana kirici konusmasi kalbini kirmasida hayira delalet degil...simdiden böyle ise sonrasi malum...
Cizsin o zaman yolunu....keyfi bilir!!!
bakın siz yazıyorsunuz ben değerlendiriyorum...
ne demek ailesi baskı yapıyormuş...
ailesinin sözünü bu kadar dinleyen adamla ileride çok fazla problem yaşarsınız...
buna hayat deneyimi deyin...
çok küçüksünüz...
bu tür davranışları sevgi olarak algılamayın zaten...
bir başkası ile mantık evliliği yapabilirim diyen adam sizinle neden yapmasın..
ben sevdiğim adamı 10 yıl beklerim evlenmek için...
varılması gereken bir yer değil ki evlilik...
ikinizin da yaşı çok genç...
bir yere yetişmiyorsunuz...
ailesinin gözüne girmek için mi evlenecek...
saçma..
Evet canım:1shok: Ben açığım şuanda.. Bunu kendisine de sordum, sen bana kızıyorsun bana şekilci diyorsun ama dedim, sen neden bana karışıyorsun kıyafet konusunda? Neymiş; kendisi evli bir bayanın olması gerekn şeyi söylüyormuş,yani evli bir bayan kapalı olmalıymış..ben kapanmalıymışım.. Annesi de kapansın demiş, başörtülü fotomu bile istemiş.. Ben ise, keçi sakal sana çok yakışıkıyor canım, bıraksana bir kerecik dedim diye şekilci oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?