Lüfen, bakar mısınız Arkadaşlar?:(( (Evlilik hakkında)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üstelik kendisi bilgisayar mühendisi ama buna rağmen fikir ayrılıklarımız da var, çok haklısınız( Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, içime su serptiniz.. Ben bu olayın içinde olduğum için acı gerçekleri göremiyorum sanırım Allah razı olsun sizlerden! Ellerinize sağlık!:1hug:

sanki şöyle bir hava var bu adamda

"ben ne söylesem nasıl davransamda kçmıyor. evlilik teklif ettim e kabul de etti. e annecim de torun sahibi olmak istiyor. laf söz dinleyen bi hanımkız. annemin torunu bu kızdan olsun kötükedihüso"

kendini birşey sanıyo. sanki beyfendinin kendi dört dörtlük de sizi kalıba sokmaya çalışıyo. serseri herif klava:klava:klava:klava: çokkızdm şimdi

:1shok::1shok: Mutlaka dinleyeceğim tabiki, ne diyeceğimi şaşırdım şimdi(
Ne kadar sevmek önemliyse mantık da önemli çok doğru söylüyorsunuz.. Tekrardan teşekkür ederim....a.s.

( Fazla taviz verdim sanırım, ama artık eksin tavrımı koymam gerekiyor.. henüz geç kalmış sayılmam sanırım.. Öte yandan, kendisini böyle olduğu gibi kabul etmeliymişim,seven insan sevdiğini olduğu gibi severmiş ama kendisi söyediğiyle yaptığı farklı şeyler.. Ama artık gerçekleri sizlerin sayesinde tamamen görmeye başladım, sağolun,varolun!

canım bence sakın acele etme ve o seni sıkıştırıp bazı şeyleri kolayca elde etmek istiyor.Hayatın için pişman olacağın kararlar sonradan seni üzmesin :1no2:

bence kafanda soru işaretleri var..onlar olmasa koşa koşa evlenirsin..
bence iyi düşün sırf evlenmek için evlenilmez sen nekadar istiyorsun o önemli
yaşında daha küçük...umarım yanlış birşeyler yapmazsın
evlenmeyeceksende oyalama çocugu.yazık günah...gitsin yoluna baksın o da...

Eveti ben zaten acele etmiyorum beni zorlayan kendisi..
Artık kesin tavrımı koyacağım,seviyorsa bekler, sevmiyorsa keyfi bilir(
Başta zor olacak ama acıdan kim ölmüş Sağolun, yorumunuz için,
asla acele etmeyeceğim...:1hug:
canım bence sakın acele etme ve o seni sıkıştırıp bazı şeyleri kolayca elde etmek istiyor.Hayatın için pişman olacağın kararlar sonradan seni üzmesin :1no2:

Eveti kafamdaki soru işaretleri vardı, ve bu yüzden ondan biraz zaman istedim ama kendisi yokuşa sürüyor, nedir bu acele...Ben onu oyalamıyorum ki ama kendime yapılmasını istemediğim şeyi neden başkasına yapayım ki( daha yeni işini buldu,
2 hafta oluyor başlayalı, ekonomik yönden olsun, manevi yönden olsun biraz daha
zaman gerekiyor diye düşünüyordum ama işte.... bir yerden sonra benim de kafam durdu,hiç bişi düşünemez oldum..En kısa zamanda bunu açıklığa kavuşturmak gerekiyor ewt, bu hafta konuşacağız bütün bunları..Yorumunuz için sağolun,teşekkürler :1hug:

Rica ederim...
Eger daha aydinlik bir sekilde gorebilmeni saglayabildiysek ne mutlu bize.
Gerçekten çok samimi yorumum...
Bazi erkekler vardir ki evliligi sadece annelerinin mutlulugunu yapmak için kullanirlar
Oysa evlilik, bir omru sevdigin saydigin insanla paylasmaktir.
Eger soz hakkin yoksa, eger seni oldugun gibi kabul etmiyorsa ki bu da demektir ki annenin babanin sana verdigi terbiyeyi hiçe sayiyor, kisiligine saygili olmuyor
Ne eyleyim boyle adami...
Bitir okulunu, yasa doya doya gençligini, gor bak ne insanlar çikacak karsina
Allah'tan hep hayirlisini dilemek lazim.
Rabbim gonlune gore verir insallah

Evet, inşallah! sırf ailesi istiyor diye evlenmek istemesi beni sevmediğini de gösteriyor( e o da evlilikte olmazsa olmazlardan birisi.. Çok doğru söylüyorsunuz,
saygı olmayınca hiç bir hayır gelmez...

Iste bu guzelim !
Seviniyorum cunku en azindan konu açtin fikir sordun ve her dedigimize onem vererek karar veriyorsun.

Buna sevindim inan...Her zaman burdayiz ihtiyacin oldugu zaman çekinme.
Sevgiler

Tamam:) keisnlikle çekinmem artık:) Çok sağolun,bana çok ama çok yardımcı oldunuz.... tekrardan teşekkür ederim sizlere... :enbuyukkk:Allah her birinizden de razı olsun!:Saruboceq:

Iste bu guzelim !
Seviniyorum cunku en azindan konu açtin fikir sordun ve her dedigimize onem vererek karar veriyorsun.

Buna sevindim inan...Her zaman burdayiz ihtiyacin oldugu zaman çekinme.
Sevgiler

Kendini ne ona, ne evliliğe mecbur hisset. O hemen evliliği istiyor diye sende böyle hissetmek zoruna değilsin. ayrıca yüreğin evlilik deyince pırpır etmiyorsa ailenle neden konuşacaksın ki?Sen daha istemiyorsun ki ailene de konuyu açasın?

Ben de isterim tabiki sevdiğimle evlenip mutlu olmayı ama sorun doğru insan mı? "acaba" var kafamda ve bu beni çok üzüyor ve bu yüzden de evlilik diyince yüreğim pırpır etmiyor..( Bazı gerçekleri şimdi daha iyi görüyorum, çok hak veriyorum her birinize, tecrübe sahibisiniz sonuçta...Yorumunuz için çok teşekkür ederim, sağolun..:1hug:a.s.

canım en doğru kararı vermişsin gbi benim de diyeceğim arkana bakmadan kaç olacak

bir an önce evleneceksiniz ki sen bir iş bulmamış ol yaşın da küçük onun istediği gibi şekle girmen kolay olsun annesi de istediği gib çeker çevirir seni mantığı bu onun

ben 28 yaşında evlendim evlendiğimde 4 yıldır çalışıyordum eğer daha önce olsaydı çok ezerlerdi beni iyi biliyorum çünkü çalışma hayatına girmeden önce insan daha naif oluyor annem hep derdi bir kaç yıl çalışmadan sakın evlenme diye haklıymış

eş dediğin önce karısına saygı duyar bu saygı da öncelikle onu tehdit etmemek, değiştirmemeye çalışmakla olur, ona söz hakkı tanımakla olur senin erkek arkadaşın bunların hiçbirine yanaşmıyor

ayrıca öğrenciyken evlenip kapanırsan baş örtüsüyle okuyamazsın malum kurallar o zaman da okulda başını açamazsın okumayacaksın dediğinde ne yapacaksın bi de bunu düşün derim ben eğer olur da yeterli neden bulamazsan

Eveeet, çok doğru söylüyorsunuz..Benim annem de der, biraz çalış ayaklarının üzerinde dur öyle evlen diye.. Anneler her zaman haklı demek..Ne biçim bir zihniyettir bu, şimdi yine şok oldum..Yorumunuz için çok sağolun, teşekkür ederim..:1hug:a.s.

Bakın siz kendinizde söylüyorsunuz''acaba'' var diye, bu hayata bir kere geliniyor, geriye dönüp pişmanlıkları düzeltemiyorsunuz maalesef, eğer kalıcı bir işiniz yoksa, bekarlığınızı daha yaşayamadıysanız hemen evlenmeyin, mesleğinizi kazanın, hayatı görün, ilerde bize hak vereceksiniz.

Kesinlikle katılıyorum! Bundan sonra çok eminim artık.. Sağolun, varolun..:1hug:

QUOTE=sevibade;6583824]Bakın siz kendinizde söylüyorsunuz''acaba'' var diye, bu hayata bir kere geliniyor, geriye dönüp pişmanlıkları düzeltemiyorsunuz maalesef, eğer kalıcı bir işiniz yoksa, bekarlığınızı daha yaşayamadıysanız hemen evlenmeyin, mesleğinizi kazanın, hayatı görün, ilerde bize hak vereceksiniz.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…