E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Sevgili Pure_Love arkadasim,
Daha oncede yazmistim ama Belinayimla konustuklarini okudum da...Bende sana abla tavsiyesi :
Birak onu lutfen.
Ondan sana asla hayir gelmez, bak simdiden gostermis ne mantikta oldugunu...
Ben erkegim, ben yaparim, sen kadinsin sus kapat çeneni mantiginda..Allah korusun...Evliliginizde isik falan goremiyorum.
Bak canim, cahil degilsin, akillisin, gençsin, onunde kocaman bir omur var insallah
Seçimini dogru yap.Sakin sevgiymis, bilmem ne, konu için istemedigin seyleri kabul etme.
Tamamen cahil kafadan gidiyor...
Sana gore degil bence.
Bana söylediklerine göre; ailesi evlenmesi konusunda baskı yapıyormuş ve tez zamanda da torun istiyrolarmış,hatta şakayla karışık laf arasında bana da demişti
hemen olur çocuğumuz diye( bana sormadan böyle düşünmesi ve beni buna sürüklemeye çalışması -ki özellikle de anlayış göstermeden ve tehtitkar konuşmalar yapması beni çok kırdı ve çoook düşündürüyor.. sağolun yorumunuz için, yazan elleriniz dert görmesin hiç birinizin..a.s.:enbuyukkk:
Allah korusun...
yarin evlenirsin, evde seni kapatir, hamileyken annesinin evini temizlersin, soz hakkini elinden alir, bebisinin ismini onlar verirler, senin anne olara soz hakkin bile olmaz..Yapma be gulum..Sakin.
Bak ben 27 yasindayim, sevdim delicesine evlendim bundan 7 ay once..Esim çocuk diye bagiriyor, ben evliligimin oturmasini bekliyorum yas geçse bile.
Cunku sevmis olsam bile ne kadar çok huyu degisiyor evlenince...
Yasin çok genç..Cok guzel bir yastasin, boyle seylere karisma derim ben.
Sakin
Lutfen dinle bizleri..Tecrube konusuyor.
sanki şöyle bir hava var bu adamda
"ben ne söylesem nasıl davransamda kçmıyor. evlilik teklif ettim e kabul de etti. e annecim de torun sahibi olmak istiyor. laf söz dinleyen bi hanımkız. annemin torunu bu kızdan olsun kötükedihüso"
kendini birşey sanıyo. sanki beyfendinin kendi dört dörtlük de sizi kalıba sokmaya çalışıyo. serseri herifklava: klava: klava: klava: çokkızdm şimdi
canım bence sakın acele etme ve o seni sıkıştırıp bazı şeyleri kolayca elde etmek istiyor.Hayatın için pişman olacağın kararlar sonradan seni üzmesin :1no2:
bence kafanda soru işaretleri var..onlar olmasa koşa koşa evlenirsin..
bence iyi düşün sırf evlenmek için evlenilmez sen nekadar istiyorsun o önemli
yaşında daha küçük...umarım yanlış birşeyler yapmazsın
evlenmeyeceksende oyalama çocugu.yazık günah...gitsin yoluna baksın o da...
Rica ederim...
Eger daha aydinlik bir sekilde gorebilmeni saglayabildiysek ne mutlu bize.
Gerçekten çok samimi yorumum...
Bazi erkekler vardir ki evliligi sadece annelerinin mutlulugunu yapmak için kullanirlar
Oysa evlilik, bir omru sevdigin saydigin insanla paylasmaktir.
Eger soz hakkin yoksa, eger seni oldugun gibi kabul etmiyorsa ki bu da demektir ki annenin babanin sana verdigi terbiyeyi hiçe sayiyor, kisiligine saygili olmuyor
Ne eyleyim boyle adami...
Bitir okulunu, yasa doya doya gençligini, gor bak ne insanlar çikacak karsina
Allah'tan hep hayirlisini dilemek lazim.
Rabbim gonlune gore verir insallah
Iste bu guzelim !
Seviniyorum cunku en azindan konu açtin fikir sordun ve her dedigimize onem vererek karar veriyorsun.
Buna sevindim inan...Her zaman burdayiz ihtiyacin oldugu zaman çekinme.
Sevgiler
Kendini ne ona, ne evliliğe mecbur hisset. O hemen evliliği istiyor diye sende böyle hissetmek zoruna değilsin. ayrıca yüreğin evlilik deyince pırpır etmiyorsa ailenle neden konuşacaksın ki?Sen daha istemiyorsun ki ailene de konuyu açasın?
canım en doğru kararı vermişsin gbi benim de diyeceğim arkana bakmadan kaç olacak
bir an önce evleneceksiniz ki sen bir iş bulmamış ol yaşın da küçük onun istediği gibi şekle girmen kolay olsun annesi de istediği gib çeker çevirir seni mantığı bu onun
ben 28 yaşında evlendim evlendiğimde 4 yıldır çalışıyordum eğer daha önce olsaydı çok ezerlerdi beni iyi biliyorum çünkü çalışma hayatına girmeden önce insan daha naif oluyor annem hep derdi bir kaç yıl çalışmadan sakın evlenme diye haklıymış
eş dediğin önce karısına saygı duyar bu saygı da öncelikle onu tehdit etmemek, değiştirmemeye çalışmakla olur, ona söz hakkı tanımakla olur senin erkek arkadaşın bunların hiçbirine yanaşmıyor
ayrıca öğrenciyken evlenip kapanırsan baş örtüsüyle okuyamazsın malum kurallar o zaman da okulda başını açamazsın okumayacaksın dediğinde ne yapacaksın bi de bunu düşün derim ben eğer olur da yeterli neden bulamazsan
Ben de isterim tabiki sevdiğimle evlenip mutlu olmayı ama sorun doğru insan mı? "acaba" var kafamda ve bu beni çok üzüyor ve bu yüzden de evlilik diyince yüreğim pırpır etmiyor..( Bazı gerçekleri şimdi daha iyi görüyorum, çok hak veriyorum her birinize, tecrübe sahibisiniz sonuçta...Yorumunuz için çok teşekkür ederim, sağolun..:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?