- Konu Sahibi EU3
-
Nie açık başlı evli bayanlar olamazmıymış?? zihniye bak yahuu:mymeka: birde annesi başörtülü fotonu istemiş öylemi?? tatlım senin ailen bu derece sıkıntıya girmeni böyle bir evlilik yapmanı seni değiştirmelerini istermi sence??
Yol ver gitsin canim
böyle baskici, inatci, kendini bise sanan adama slm bile verme
ben bu isin sonunu hiiiic hayirli görmüyorum
coook iyi düsün, hatta yazdiklarina göre zaten cok düsünmüssün, sende anlamissin olmayacagini da, bizden onay almak icin konu acmissin, cokda iyi yapmissin:içelim:
kararsiz olman ,bazi seyleri görmenden kaynaklaniyor
kac kac kac kac kac
İstemezler canım( o soruyu ben de sordum, başı açık bayanlar ev hanımı olamaz mı diye, olamazmış, kapalı olması gerekiyormuş...:s
Evet, ailesi çok istiyormuş evlenmesini.. Nedeni de, evin tek çocuğu ve torun istiyorlarmış..Öyle söylemişti bana( ben de beklerim sevdiğim insanı haklısınız,yani beni sevmediğini söylüyorsunuz? Yorumunuz için teşekkürler, çok sağolun..:1hug:
Canim...Evlilik çok çok ciddiye alinacak birsey...
Boyle paldur kuldur olacak diye birsey yok.
Eger evlenmek istiyorsan bu kisiyle, annene açilirsin, ailene açilirsin, kabul ederlerse erkek evi gelir ister, buyukler konusur eger kismetse de olur. sozden baslar dugunle noktalanir.
Korkacak birsey yok.
Hepimiz geçtik bu yollardan..Fakat anlamadigim birsey, mal kaçirir gibi bu tehditlere niye ?
Kirilman tabiki normal bence tehdit ederek seni soylemen için itmek istiyor
Sakinca kararini ver.
Içinden geliyorsa ve istiyorsan anlat ailene
Istemiyorsan da suan evlenmek istemiyorum.
Unutma gulum : 40 kere dok tasin dusun..Inan ki çok çok zor bu evlilik isi...Buyuk bir sorumluluk.
adam bence haklı demekki artık hayatına rotasını çizmek istiyor işini bulmuş ve sevdiği kadınla evlenmek istemeside çok nolmal bide sen onu kendi yerine koy bakalım sen onunla evlenmeyi çok istiyorsun ama o korkuyorum diye senden kaçıyo sen onun hakkında ne düşünürdün benimle evlenmek istemiyo benimle oynuyo bu adam demezmiydin?
Bak canım bende evelenmekten çok korkuyodum kaç gec sabahlamışımdır eşime hiç bahsetmemiştim korkuyorum diye ama insan duygularından emin olunca herşeyin üstesinden geliyo şimdi 2 senelik evliyim şimdi geriye baktıgımda sadece çocukça korkular oldugunu görüyorum ve hiç pişman değilim
sen kendine bence şunu sor ben evliliktenmi korkuyorum yoksa evlenilecek kadar sevmiyormuyum
eger seviyosan hayatta sevdiğin adamla yaşamak kadar güzel birşey yok bu dünyada bunu evlenince daha iyi anlayacaksın
Bak işte tatlım aileni sen bizlerden daha iyi biliyorsun..
Kapalı bayan arıyorssa gitsin annesi birtane görücü usulü birini bulsun kapalı onlara uyan, peki canım son bir sorum olucak biliyorum çok sordum ama.."SEN BÖYLE BİR İNSANLA YAPABİLİRMİSİN AYNI EVİN İÇİNDE BİR ÖMÜR BOYU BASKICI SÜREKLİ KENDİ İSTEKLERİ OLSUN SABİT FİKİRLİ DEDİĞİM DEDİK BİRİYLE" ve tabiki saece iş onunlada bitiyor birde ailesi var bunuda unutma!! ailen ailesiyle yapabilirmi uyarlarımı birbirilerine??
sevgi anlayışı kişiden kişiye değişir...
kimi bencil sever...
kimi çıkarları elverdiği ölçüde sever...
ben özgür severim...
ailesinin onayı bu kadar önemli ise herşeyde problem yaşarsınız...
artı düşünmeniz gereken bu değil...
düşünmeniz gereken kendi hayatınız...
hemen çocuk istiyorlarsa eğitim hayatınız kısıtlanacak demektir...
hazır mısınız buna...
Yok canım, istediğin kadar sorabilirsin:1hug: kendisi sabit fikirli,dediğim dedik biri değilim diyor, karşılıklı anlayış önemliymiş ama ben onun söylediklerini yapmalıymışım,itaatkar olmalıymışım.. Mesela, kendisi facebook'a üye ama benim üye olmamı istemiyor asla.. Taa liseden okul arkadaşı olan bir kız eklemiş ve ben tanımıyorsan niye silmiyorsun, silermisin lütfen canım, dedim, kıskançlığım olmuştu o da zamanı gelince sileceğim demişti.. zamanını sorudm,neymiş daha gelmemiş, ben kıskanmayı bıraktığım zaman silecekmiş, yani kırmızı kar yağdığı zaman aslında.. ona göre kız ve erkek aynı değilmiş.. Öyle düşünüyor canım,çok sağol( Yorumlarınız bana ilaç gibi geliyor, Allah hepinizden de razı olsun!:Saruboceq:
1 sene bile beklemeye tahammülü yok , yangından mal mı kaçırıyor ne:1closedeyes:
Senin net olmamanı hissetmesi sanırım onu böyle aceleci olmaya sevk ediyor...
Madem sen olmazsan kendi yolunu çizecek , başkasını bulacak hemen , bırak bulsun bakalım o zaman:1closedeyes:
Tek birşey diyeceğim"LÜTFEN UZAKK DUR LÜTFEN BU EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETME...."
evlilik konusunda bu kadar baskıcı olması sizinle olmak istemesinden mi ailesinin torun sevdası yüzünden mi o önemli. bundan emin olun.şakkıdı
erkek arkadaşının yaşı küçük değil askerliğini yapmış işini elinealmış birinin evliliği düşünmesi gayet normal. evlilik teklifinden sizden olumlu cevap almış üstelik beklemesi için sebep yok ona göre...kaydirigubbakcemile
ama size biraz zaman tanımalı evet.
okuyorsanız okulunuz bitmeden sakın böyle bir işe kalkışmayın. şimdiden ona buna sıınırlama getiren biri okumanıza izin vermez. evinin kadını çocuklarının anası yapar anca sizi.delikafadulden
anasını bu kadar dinleyen adamdan hayır gelmez... onların sözlerine göre adım atıyorsa onlar istiyor diye sevdiğinin istediğini kırıyorsa bi kaç yıl bekleek gibi... evlilik için çocuk için ikinci .ocuk için üüçüncü torun için baskı görmeye hazır mısın?
ben olsamyerinde; daha yasım genç iken -21- ömrümün baharında iken... sevgilimin alesinin torun sevdası yuzunden böyle bir evliliğe bulaşmam... torun hasretini başka gelinlerle gidersinler bye byealkisalkisalkishihoyyyt
su dunyada anlaşabileceğin tek kişi o değil... bundan anlayışlı,sabit fikirli olmayan,düşüncelerini sana empoze etmeye çalışmayan,seni bi kalıba sokmaya çalışmayan erkekler var...:lepi:
Allah yardımcın olsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?