Ne şoku kız bi ben mi anlamadım ne olduğunu geç kaldım biraz yaaŞoku bir atlatması gerekinşallah kırmızı ruj sürmemiştir
Avkat bizim kızı öpmüşNe şoku kız bi ben mi anlamadım ne olduğunu geç kaldım biraz yaa
Marifet rujda mı dersinKırmızı rujuma dayanamadı
Rujum da kaliteli rujdu haa, ağzının tadını bılıyo ahskshsjssjMarifet rujda mı dersin
Eee bakalım böbişim daha güzel anlarımız olacak mıBak işte söylemiş hemde güzel bir anda
Bence tadına bakamadı tamRujum da kaliteli rujdu haa, ağzının tadını bılıyo ahskshsjssj
Güzel düşün güzel olsunEee bakalım böbişim daha güzel anlarımız olacak mı
Sadece öptü ben sonra çekildim o da çekilmek zorunda kaldıBence tadına bakamadı tambusecik almış senden
Gözü kaldı adamınSadece öptü ben sonra çekildim o da çekilmek zorunda kaldımesajların ardı arkası kesılmıyoring
Adam sevdiği kadını öpmüş ve dayak yememiş tabi ki diline vuracak ne bekliyordun kiSadece öptü ben sonra çekildim o da çekilmek zorunda kaldımesajların ardı arkası kesılmıyoring
Hiçbirşey anlamadım ama yazmışAdam sevdiği kadını öpmüş ve dayak yememiş tabi ki diline vuracak ne bekliyordun ki
Adam sarhoş olduSadece öptü ben sonra çekildim o da çekilmek zorunda kaldımesajların ardı arkası kesılmıyoring
Off bunun rövanşını düşünemiyorumHiçbirşey anlamadım ama yazmış
Türkçe meali daha uzun öpüşelim, tadın damağımda kaldıHiçbirşey anlamadım ama yazmış
İnşallah libidolar birbirini tutuyordurHiçbirşey anlamadım ama yazmış
++++++++++++Türkçe meali daha uzun öpüşelim, tadın damağımda kaldı
Dikkatli oku anlarsın sen de sarhoşsun çünküHiçbirşey anlamadım ama yazmış
Enerji sinerji enerji sinerjiAdam şarap fıçısına düşmüş fare gibi geziyo ortada ahdksjshsnsm