Kız altta kalanın canı çıksın demişlerHerşeyi saten alcam
Dokunuşu çok güzel ama kaygan olması biraz uğraştırıyor. Çeyizim için almıştım 2 tane, kırmızı ve siyah hala kullanıyoruz ama eşim kızıyor bazen istediği gibi duramıyormuş kaymaktanKız altta kalanın canı çıksın demişlersaten çarşaf ne kadar doğru bir karar onu bilemedim aman cayur cuyur işler yapıcaz deyip sonra da debelenip durmayasınız
NeeeeeyyyyyyyyyBende sürekli bi alttan körükleme var
An itibariyle me
Şuan hiçbir şey sormayın kendımde degılım
Öyle işte sıkıştırma şimdiNeeeeeyyyyyyyyy
Ilahi haaa guldurdun beni zemocanDokunuşu çok güzel ama kaygan olması biraz uğraştırıyor. Çeyizim için almıştım 2 tane, kırmızı ve siyah hala kullanıyoruz ama eşim kızıyor bazen istediği gibi duramıyormuş kaymaktan
Tecrübeyle sabitDokunuşu çok güzel ama kaygan olması biraz uğraştırıyor. Çeyizim için almıştım 2 tane, kırmızı ve siyah hala kullanıyoruz ama eşim kızıyor bazen istediği gibi duramıyormuş kaymaktan
Şoku bir atlatması gerekÖyle işte sıkıştırma şimdi
Ben de girdim ama güven duymamış olsa izin vermeyeceğine göre hayırlı olsun diyeceğizAy ben bi şoka girip çıkayım
İnşallah çıkmayan bir ruj sürmüştürŞoku bir atlatması gerekinşallah kırmızı ruj sürmemiştir
Kesinlikle denemeli emin olTecrübeyle sabittabi değişik fantezi anlayışı olanlar için iyi bir seçim olabilir
Acayip mutlu oldum bennBen de girdim ama güven duymamış olsa izin vermeyeceğine göre hayırlı olsun diyeceğiz
Spontane olacak zaten normali buDün bırakmam gereken evrağı evde unutmusum ısyerıne, oraya gecmıstım, o da aradı hayatım seni nerden alayım dıye. Isyerındeyım dedım. Geldı, ozdılege gıttık, alınacakları jet hızıyla aldık (bu arada oraya hangı ara gıttın dıyenler ıcın, arabayls 10dk mesafedeyız) bugun son gorusmemız olacak cunku cumayı bosalttım yarın ıse gıtmıyorum, cocuklarımla vakıt gecıreyım cunku yarın aksam alacak babaları, neyse arabaya bındık, bana boynundakı fuları verır mısın en azından kokunu ıcıme cekerım, uc tam gun gorusemeyecegız dedı, bende tam verırken dur ben alayım dedı, çözerken yemın ederım bırbırımıze dogru bı akıs oldu, ya spontane bıseydı, sadece bir kez dudaktan öptü ben kendımı gerı cektım ama cok gectı yanı o an engel olamadım yada olmak ıstemedım hatırlamıyorumsonrası suan eve geldım, ama nutkum tutuk
Ne güzel 3 gün birbirinizi göremeyecekmişsiniz sende düşünürsün bool boolDün bırakmam gereken evrağı evde unutmusum ısyerıne, oraya gecmıstım, o da aradı hayatım seni nerden alayım dıye. Isyerındeyım dedım. Geldı, ozdılege gıttık, alınacakları jet hızıyla aldık (bu arada oraya hangı ara gıttın dıyenler ıcın, arabayls 10dk mesafedeyız) bugun son gorusmemız olacak cunku cumayı bosalttım yarın ıse gıtmıyorum, cocuklarımla vakıt gecıreyım cunku yarın aksam alacak babaları, neyse arabaya bındık, bana boynundakı fuları verır mısın en azından kokunu ıcıme cekerım, uc tam gun gorusemeyecegız dedı, bende tam verırken dur ben alayım dedı, çözerken yemın ederım bırbırımıze dogru bı akıs oldu, ya spontane bıseydı, sadece bir kez dudaktan öptü ben kendımı gerı cektım ama cok gectı yanı o an engel olamadım yada olmak ıstemedım hatırlamıyorumsonrası suan eve geldım, ama nutkum tutuk
Ayyy en sevdigim spontan gelişmelerDün bırakmam gereken evrağı evde unutmusum ısyerıne, oraya gecmıstım, o da aradı hayatım seni nerden alayım dıye. Isyerındeyım dedım. Geldı, ozdılege gıttık, alınacakları jet hızıyla aldık (bu arada oraya hangı ara gıttın dıyenler ıcın, arabayls 10dk mesafedeyız) bugun son gorusmemız olacak cunku cumayı bosalttım yarın ıse gıtmıyorum, cocuklarımla vakıt gecıreyım cunku yarın aksam alacak babaları, neyse arabaya bındık, bana boynundakı fuları verır mısın en azından kokunu ıcıme cekerım, uc tam gun gorusemeyecegız dedı, bende tam verırken dur ben alayım dedı, çözerken yemın ederım bırbırımıze dogru bı akıs oldu, ya spontane bıseydı, sadece bir kez dudaktan öptü ben kendımı gerı cektım ama cok gectı yanı o an engel olamadım yada olmak ıstemedım hatırlamıyorumsonrası suan eve geldım, ama nutkum tutuk