Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız altta kalanın canı çıksın demişlersaten çarşaf ne kadar doğru bir karar onu bilemedimaman cayur cuyur işler yapıcaz deyip sonra da debelenip durmayasınız
Dokunuşu çok güzel ama kaygan olması biraz uğraştırıyor. Çeyizim için almıştım 2 tane, kırmızı ve siyah hala kullanıyoruz ama eşim kızıyor bazen istediği gibi duramıyormuş kaymaktan

Tecrübeyle sabit tabi değişik fantezi anlayışı olanlar için iyi bir seçim olabilir

Dün bırakmam gereken evrağı evde unutmusum ısyerıne, oraya gecmıstım, o da aradı hayatım seni nerden alayım dıye. Isyerındeyım dedım. Geldı, ozdılege gıttık, alınacakları jet hızıyla aldık (bu arada oraya hangı ara gıttın dıyenler ıcın, arabayls 10dk mesafedeyız) bugun son gorusmemız olacak cunku cumayı bosalttım yarın ıse gıtmıyorum, cocuklarımla vakıt gecıreyım cunku yarın aksam alacak babaları, neyse arabaya bındık, bana boynundakı fuları verır mısın en azından kokunu ıcıme cekerım, uc tam gun gorusemeyecegız dedı, bende tam verırken dur ben alayım dedı, çözerken yemın ederım bırbırımıze dogru bı akıs oldu, ya spontane bıseydı, sadece bir kez dudaktan öptü ben kendımı gerı cektım ama cok gectı yanı o an engel olamadım yada olmak ıstemedım hatırlamıyorumsonrası suan eve geldım, ama nutkum tutuk

Spontane olacak zaten normali bu bu çarpıntı sana 3 gün gider artık fular da kaldı avukatta hayırlı olsun. Pişmanlık hissetmiyorsan gerisini hiç düşünme.

O da mı cuma akşamı alıyor çocukları, özleyin birbirinizi.

Ne güzel 3 gün birbirinizi göremeyecekmişsiniz sende düşünürsün bool bool

Ayyy en sevdigim spontan gelişmeler acayip sevindim yaa love

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…