Hayır hıc pısman degılım, ama devamının gelecegı bır ortamda da degıldık o yuzden masum bır opucuktuSpontane olacak zaten normali bubu çarpıntı sana 3 gün gider artık fular da kaldı avukatta hayırlı olsun. Pişmanlık hissetmiyorsan gerisini hiç düşünme.
O da mı cuma akşamı alıyor çocukları, özleyin birbirinizi.
Off o özlemek muhteşem duyguHayır hıc pısman degılım, ama devamının gelecegı bır ortamda da degıldık o yuzden masum bır opucuktugetti ipek filaaarım getttiiii o cumartesı-pazar alacak ama ben cuma cıkamam cunku ben goturcem. O da cuma Ankara'ya gıdıyor cumartesı aksam donecek
Yiaa, öptükten sonra kulagıma senı tahmın edemeyecegın kadar cok sevıyorum love'm dedıAyyy en sevdigim spontan gelişmeleracayip sevindim yaa love
Ah zavallı fular sensiz ne yapacak şimdiHayır hıc pısman degılım, ama devamının gelecegı bır ortamda da degıldık o yuzden masum bır opucuktugetti ipek filaaarım getttiiii o cumartesı-pazar alacak ama ben cuma cıkamam cunku ben goturcem. O da cuma Ankara'ya gıdıyor cumartesı aksam donecek
Yaaa bu avukat işini biliyor kesinlikle, çok mutlu olacaksın loveYiaa, öptükten sonra kulagıma senı tahmın edemeyecegın kadar cok sevıyorum love'm dedı
Bak işte söylemiş hemde güzel bir andaYiaa, öptükten sonra kulagıma senı tahmın edemeyecegın kadar cok sevıyorum love'm dedı
Allahım, ben uçtum seni hayal edemiyorumYiaa, öptükten sonra kulagıma senı tahmın edemeyecegın kadar cok sevıyorum love'm dedı
Bende uçuyorum yaa y0k böyle bişeyAllahım, ben uçtum seni hayal edemiyorum
Sonradan oduna bağlar o da ama diğeri kadar olmaz.Yaaa bu avukat işini biliyor kesinlikle, çok mutlu olacaksın love
Ah zavallı fular sensiz ne yapacak şimdi
Zamanın böyle uygunsuz olması daha iyi, böyle masum masum başlayınpişman değilsen gerisi boş, akışa bırakmaya devam
Yaaa bu avukat işini biliyor kesinlikle, çok mutlu olacaksın love
Erimiştir kesinAllahım, ben uçtum seni hayal edemiyorum
Hiç bağlamasın ınş çok aminnSonradan oduna bağlar o da ama diğeri kadar olmaz.
Sımdı baglamasın sonrasını sımdıden dusunmemeye karar vermıstım gecen haftasonuSonradan oduna bağlar o da ama diğeri kadar olmaz.
Şimdi bağlamayacağı kesin zaten rahat olSımdı baglamasın sonrasını sımdıden dusunmemeye karar vermıstım gecen haftasonu
Fuları da dogum gunumde kardesı almıstı ınsallah arabada, ofıste falan gormez, kıza ayıp olur yaAh zavallı fular sensiz ne yapacak şimdi
Zamanın böyle uygunsuz olması daha iyi, böyle masum masum başlayınpişman değilsen gerisi boş, akışa bırakmaya devam
Ayıp olmaz sen merak etme, yabancıya gitmemiş, ne diyecektin adama, kardeşinin hediyesi veremem miFuları da dogum gunumde kardesı almıstı ınsallah arabada, ofıste falan gormez, kıza ayıp olur ya
Dönerse senındır dıyosun yaneeAyıp olmaz sen merak etme, yabancıya gitmemiş, ne diyecektin adama, kardeşinin hediyesi veremem mikardeşi de tepki vermez zaten, nasıl olsa sana dönecek fular
Döner döner, gittiğin bir seferde yenisini bırakır onu alırsın, bunda koku kalmamıştır yenisini vereyim dersin.Dönerse senındır dıyosun yanee