Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır hıc pısman degılım, ama devamının gelecegı bır ortamda da degıldık o yuzden masum bır opucuktugetti ipek filaaarım getttiiiio cumartesı-pazar alacak ama ben cuma cıkamam cunku ben goturcem. O da cuma Ankara'ya gıdıyor cumartesı aksam donecek

Ah zavallı fular sensiz ne yapacak şimdi

Zamanın böyle uygunsuz olması daha iyi, böyle masum masum başlayın pişman değilsen gerisi boş, akışa bırakmaya devam

Yarın elektrık su ıcın geleceklermıs Sevdeyi aradı yarın eve gıder mısın bıde cumartesıye bırını bul da temızlesın evı dedı,yanisi 10güne taşınır bu,şarap kadeh işini halledeyim

Ah zavallı fular sensiz ne yapacak şimdi

Zamanın böyle uygunsuz olması daha iyi, böyle masum masum başlayın pişman değilsen gerisi boş, akışa bırakmaya devam
Fuları da dogum gunumde kardesı almıstı ınsallah arabada, ofıste falan gormez, kıza ayıp olur ya

Fuları da dogum gunumde kardesı almıstı ınsallah arabada, ofıste falan gormez, kıza ayıp olur ya
Ayıp olmaz sen merak etme, yabancıya gitmemiş, ne diyecektin adama, kardeşinin hediyesi veremem mi kardeşi de tepki vermez zaten, nasıl olsa sana dönecek fular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…