Adam sarhoş oldu
Off bunun rövanşını düşünemiyorum
Türkçe meali daha uzun öpüşelim, tadın damağımda kaldı
İnşallah libidolar birbirini tutuyordur
Ben bitkisele bağladımDikkatli oku anlarsın sen de sarhoşsun çünkü
Ay ben yanlış anlamışım mevzuyuHiçbirşey anlamadım ama yazmış
Rujum da kaliteli rujdu haa, ağzının tadını bılıyo ahskshsjssj
Kaçan kovalanirAy ben yanlış anlamışım mevzuyuaz noktalama işareti kullanın yaaaa.
Kesmemiş avukatı, bir kaç defa daha böyle vur kaç yapmak lazım iyice bozulsun ayarları.
Edebiyatcılıgın vaktı degıl zemocanAy ben yanlış anlamışım mevzuyuaz noktalama işareti kullanın yaaaa.
Kesmemiş avukatı, bir kaç defa daha böyle vur kaç yapmak lazım iyice bozulsun ayarları.
Ben bikaç kez vur kaç yapmıstım sıgara olayında falan ya sımdı dönütleri geliyoKaçan kovalanirama bizim kızın pekte kaçası yok gibi ammaaa
Nasıl ekşinladigi möhömBen bikaç kez vur kaç yapmıstım sıgara olayında falan ya sımdı dönütleri geliyo
Ruju değiştir, hatta aslında hiç sürme git kalıcı makyaj yaptır, tadları hiç güzel değil rujların, adamın ağzının tadını bozma, hain planlar için de acele etme, biraz daha göster ama elletme modu lazımÇok hayın pilanlar yapasım var ama rujum daha fazlasına misaade etmiyoru
Okuduğumu anlamam lazım ama yaEdebiyatcılıgın vaktı degıl zemocan
Naklen canlı yayındayız bacım hatta suan arasa ben soyle falanımNasıl ekşinladigi möhöm
Rujumun tadı çiklatlıydı be çekzel amaRuju değiştir, hatta aslında hiç sürme git kalıcı makyaj yaptır, tadları hiç güzel değil rujların, adamın ağzının tadını bozma, hain planlar için de acele etme, biraz daha göster ama elletme modu lazım
Hadi bakalım kolay gelsinRujumun tadı çiklatlıydı be çekzel ama
Rujsuz zamanların önünü açtım bi tık
Ruj linki gelir miRujumun tadı çiklatlıydı be çekzel ama
Rujsuz zamanların önünü açtım bi tık
Lazımsa atayımRuj linki gelir mi
Tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcınAy konunuzu okumadan önce sıkılıyodum enerjiniz cok guzel bana kadar geldidua da ettim tanimiyorum ama cok mutlu olun inş heyacanıniz daim olsun
At sen bulunsunLazımsa atayım
Lazım olmaz mııLazımsa atayım
At sen bulunsun