Reklam amaçlı olmadığı sürece yasak değil. Çok teşekkür ederiiimUlan banlanırsam marka vermekten 1hafta mapısta yolumu gozlersınız dudiş oldu mu dıyeCHANEL | ROUGE ALLURE
Açık ve ışıltılı bir ruj. Ultra ince bir doku, eriyen ve ikinci bir cilt, yoğun tonlardan oluşan bir palet. İddialı ve cesur bir tarz.Sonuç: derin, ışıltılı ve saten bir makyaj. İlk uygulamadan itibaren mükemmel tutuş.Renklerin hizmetinde bir formül:- İlk uygulamadan itibaren yoğun renkler için...www.sephora.com.tr
Yok ya böyle konu içi paylaşımlar yapan oluyor sorulduğu için, banlanan olmadı dahaUlan banlanırsam marka vermekten 1hafta mapısta yolumu gozlersınız dudiş oldu mu dıyeCHANEL | ROUGE ALLURE
Açık ve ışıltılı bir ruj. Ultra ince bir doku, eriyen ve ikinci bir cilt, yoğun tonlardan oluşan bir palet. İddialı ve cesur bir tarz.Sonuç: derin, ışıltılı ve saten bir makyaj. İlk uygulamadan itibaren mükemmel tutuş.Renklerin hizmetinde bir formül:- İlk uygulamadan itibaren yoğun renkler için...www.sephora.com.tr
Kalıcı rujları sevmıyorum ama bu da akma bulasma yapmıyorReklam amaçlı olmadığı sürece yasak değil. Çok teşekkür ederiiim
Sürülmüş halını de atayım mı adhdksjshEvet rujun linkini istiyoruz
Atasanaaa, senin dudaklarda bomba etkisi yapmıştır kesinSürülmüş halını de atayım mı adhdksjsh
Ha ben okeyi Övdüler diye banlandılar ya artık korkuyorumYok ya böyle konu içi paylaşımlar yapan oluyor sorulduğu için, banlanan olmadı daha
Rengi çok hoşuma gittiKalıcı rujları sevmıyorum ama bu da akma bulasma yapmıyor
O bununla aynı değil, sen de her topiğe girip rujun linkini atarsan seni de banlarlarHa ben okeyi Övdüler diye banlandılar ya artık korkuyorum
Oğlun kırmızı surunce tan tan tan dıye bagırıyo, bı kere parkta dusunce dudagı patlamıstı da o gun bu gundur dudaktakı kırmızıların hepsı tan (kan)Adam haklı hanımlar dağılın
Yaaaa kıyamam ya yerim onu benOğlun kırmızı surunce tan tan tan dıye bagırıyo, bı kere parkta dusunce dudagı patlamıstı da o gun bu gundur dudaktakı kırmızıların hepsı tan (kan)
Oo geldi gitti bile cok gec kaldın coookGeldi mi foto kaçırdık mi