Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spontane olacak zaten normali bu 😘 bu çarpıntı sana 3 gün gider artık 😉 fular da kaldı avukatta 🤭 hayırlı olsun. Pişmanlık hissetmiyorsan gerisini hiç düşünme.

O da mı cuma akşamı alıyor çocukları, özleyin birbirinizi.
Hayır hıc pısman degılım, ama devamının gelecegı bır ortamda da degıldık o yuzden masum bır opucuktu:dondurma:getti ipek filaaarım getttiiii:KK53::KK70:o cumartesı-pazar alacak ama ben cuma cıkamam cunku ben goturcem. O da cuma Ankara'ya gıdıyor cumartesı aksam donecek:işsiz:

Hayır hıc pısman degılım, ama devamının gelecegı bır ortamda da degıldık o yuzden masum bır opucuktu:dondurma:getti ipek filaaarım getttiiii:KK53::KK70:o cumartesı-pazar alacak ama ben cuma cıkamam cunku ben goturcem. O da cuma Ankara'ya gıdıyor cumartesı aksam donecek:işsiz:
Ah zavallı fular sensiz ne yapacak şimdi 😂😂😂

Zamanın böyle uygunsuz olması daha iyi, böyle masum masum başlayın 😉 pişman değilsen gerisi boş, akışa bırakmaya devam

Yarın elektrık su ıcın geleceklermıs :KK53: Sevdeyi aradı yarın eve gıder mısın bıde cumartesıye bırını bul da temızlesın evı dedı,yanisi 10güne taşınır bu,şarap kadeh işini halledeyim:KK53::KK8:

Ah zavallı fular sensiz ne yapacak şimdi 😂😂😂

Zamanın böyle uygunsuz olması daha iyi, böyle masum masum başlayın 😉 pişman değilsen gerisi boş, akışa bırakmaya devam
Fuları da dogum gunumde kardesı almıstı ınsallah arabada, ofıste falan gormez, kıza ayıp olur ya :olamaz:

Fuları da dogum gunumde kardesı almıstı ınsallah arabada, ofıste falan gormez, kıza ayıp olur ya :olamaz:
Ayıp olmaz sen merak etme, yabancıya gitmemiş, ne diyecektin adama, kardeşinin hediyesi veremem mi 😂😂😂 kardeşi de tepki vermez zaten, nasıl olsa sana dönecek fular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X