- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
Shdjdkshshs rom içmek için bitane jack sparrow a ihtiyacım varKız Love sen ev hediyesi içki aldın mı içki ondan haber ver. Şarap iyi ama ben Rom, Konyak falan tavsiye ederim yanında acı çikolatasıyla böyle insanın aklına şöyle uzuuuun şömine önü sohbetlerini getirir. Şömine olmasa da mühim değil. Belki ikinizin beraber yeni bir alışkanlığı oluşur, biz beyimgille Rom gecelerimiz meşhurdur falan diye anlatırsınız ilerde. Ben ortayaş boşanmış erkek ilk manitalar eksperiyim bebeğim
Burç muhabbeti olmuş galiba kaçırmışım, yükselen aslan ise oğlak falan dinlemez eğer büker bir aksiyon katar demedi deme.
Wuuuu böbişim biraz fazla olmadı mı buKonu karşıma çıkıp duruyor yazayım konu da rahatlasın bende
İnşAllah eşin ve çocuklarınızla çok mutlu olursunuz
Bak eşin dedim dikkat ettin mi
Evet evet yükselenle alakalı kesınlıkle, oglak kadınlarını anlattılar burda adamları nasıl olur bılemıyorum ama demek kı yukselen aslan kamcılıyor bunukızkardeşim oğlak karı koca çok romantikler, hiçbir özel gün es geçilmez, yükselen etkiliyor demek ki
Aman love sakın evlenme, takılWuuuu böbişim biraz fazla olmadı mı bu
Yok böbişim biraz açlığımı yatıştırayım ana yemeğe sonra geçiciğimAman love sakın evlenme, takıltakılmak daha güüüüzel
Ah oğlak ah bende de var bitaneSana tam bilete büyük ikramiye vurmuş gibi geldi bana
Ama o yükselen aslan değil, oğlakları iyi tanırım. Bana çüksüz erkek diyen varromantizmle hiç işleri olmaz. Odundan hallicedirler. Bu adam tam aşk adamı modunda.
Oğlak rezaletEvet evet yükselenle alakalı kesınlıkle, oglak kadınlarını anlattılar burda adamları nasıl olur bılemıyorum ama demek kı yukselen aslan kamcılıyor bunu
Aman allahım sonra daha tatlı varYok böbişim biraz açlığımı yatıştırayım ana yemeğe sonra geçiciğim
E likörlü çikolata geliyorsa iyi, kadeh de yakışır bence. Bir çift kadeh ha! Hiçbir şeyin aile boyu, ekonomik pakedi falan alınmayacak. No domestik mesajlar please. Libidoyu gereksiz meşgul etmeyelim.Shdjdkshshs rom içmek için bitane jack sparrow a ihtiyacım varel yapımı şarap almayı düşünüyorum ve şu özel seri kadehlerden mi alsam ya paşabahçeden? Kardeşime likörlü çiklat söyledim kargo yapacak polonyadan
Yok ya ilk aldıgımız ev esyası kadehtı evet ama 6lı aldık cunku o eve gelecek herkes içiyor nerdeyse. Otekılerı tabisi de çift alacam delibalE likörlü çikolata geliyorsa iyi, kadeh de yakışır bence. Bir çift kadeh ha! Hiçbir şeyin aile boyu, ekonomik pakedi falan alınmayacak. No domestik mesajlar please. Libidoyu gereksiz meşgul etmeyelim.
Ee içki var daha şişesinden içeceğimAman allahım sonra daha tatlı var
Ateş basmış yine, durulduydun sanki iki gündürEe içki var daha şişesinden içeceğim
Zemheri içimizdeki ateş hiç sönmüyor ki zatenAteş basmış yine, durulduydun sanki iki gündür
Cayur cuyur işler diyorsunEe içki var daha şişesinden içeceğim
Bende sürekli bi alttan körükleme varZemheri içimizdeki ateş hiç sönmüyor ki zateninsallah love'ninde sönmez
Aman allahımBende sürekli bi alttan körükleme var
An itibariyle me
Şuan hiçbir şey sormayın kendımde degılım
Herşeyi saten alcamAman allahımsen al saten nevresimi bari aceleye gelecek yoksa
İçine sinsin inşallahHerşeyi saten alcam