Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız Love sen ev hediyesi içki aldın mı içki ondan haber ver. Şarap iyi ama ben Rom, Konyak falan tavsiye ederim yanında acı çikolatasıyla böyle insanın aklına şöyle uzuuuun şömine önü sohbetlerini getirir. Şömine olmasa da mühim değil. Belki ikinizin beraber yeni bir alışkanlığı oluşur, biz beyimgille Rom gecelerimiz meşhurdur falan diye anlatırsınız ilerde. Ben ortayaş boşanmış erkek ilk manitalar eksperiyim bebeğim
Burç muhabbeti olmuş galiba kaçırmışım, yükselen aslan ise oğlak falan dinlemez eğer büker bir aksiyon katar demedi deme.

Shdjdkshshs rom içmek için bitane jack sparrow a ihtiyacım var el yapımı şarap almayı düşünüyorum ve şu özel seri kadehlerden mi alsam ya paşabahçeden? Kardeşime likörlü çiklat söyledim kargo yapacak polonyadan

kızkardeşim oğlak karı koca çok romantikler, hiçbir özel gün es geçilmez, yükselen etkiliyor demek ki
Evet evet yükselenle alakalı kesınlıkle, oglak kadınlarını anlattılar burda adamları nasıl olur bılemıyorum ama demek kı yukselen aslan kamcılıyor bunu

E likörlü çikolata geliyorsa iyi, kadeh de yakışır bence. Bir çift kadeh ha! Hiçbir şeyin aile boyu, ekonomik pakedi falan alınmayacak. No domestik mesajlar please. Libidoyu gereksiz meşgul etmeyelim.

E likörlü çikolata geliyorsa iyi, kadeh de yakışır bence. Bir çift kadeh ha! Hiçbir şeyin aile boyu, ekonomik pakedi falan alınmayacak. No domestik mesajlar please. Libidoyu gereksiz meşgul etmeyelim.
Yok ya ilk aldıgımız ev esyası kadehtı evet ama 6lı aldık cunku o eve gelecek herkes içiyor nerdeyse. Otekılerı tabisi de çift alacam delibal

Zemheri içimizdeki ateş hiç sönmüyor ki zaten insallah love'ninde sönmez
Bende sürekli bi alttan körükleme var
An itibariyle me
Şuan hiçbir şey sormayın kendımde degılım

Eklentiler

• IMG_20210303_184832.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 185
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…