Inş canım, çok güzel olacak kim bilir ne güzel şeyler seçtinizBöbişim evin konumu cok guzel fekat gercekten oda yapmıs olmak ıcın oda yapmıslar salonu genıs mutfakta ıdare eder bır odası normal ama ıkı oda extra kucuk. Yanı ev yerlesmeden esya almamalısın demekle cok ıyı yapmısım, ınsallah aldıklarımız sıgar
Ben secmedım ama yonlendırdım sorunca, mesela o mu bu mu dıye sordu, nıhayetınde benım evım degılInş canım, çok güzel olacak kim bilir ne güzel şeyler seçtiniz
Alınmayan sadece koltuk, yatak, tekstıl urunlerı ve halılar kaldı ee onları da yerlesınce alır artıkBen secmedım ama yonlendırdım sorunca, mesela o mu bu mu dıye sordu, nıhayetınde benım evım degıl
Yok ben burda kımsenın art nıyetlı oldugunu dusunmuyorum, herkes fıkrını elbette yazacak, sonucta bu konuyı fıkır alısverısı ıcın actım oyle degıl mı, herkesın olaylara bakıs acısı farklıdır dıyerek ortak paydada bulusalımLove sen çok iyi merhametli aklı başında bi insansın geçmiş de çocuklarının babasıyla kötü anıların olmuş olabilir ama bu adamın çocuklarını görmesine engel değil belki uzun süredir görmediği için çok özlemiştir bir gün erken almak istemiştir olabilir görmek istemeyebilirsin adamı ama burda anne sevgisini almamış ve sırf adamla seni kötü zamanın geçtiği için saçma sapan konuşmalarına kulak asma hatta okuma bile hem kötüler ya kendi hayatları olmadığı için başkalarının hayati için saçma sapan yorum yapıyorlar uyma uymayacağını düşünüyorum çünkü sen gerçekten merhametlisin en azından empati yapmayı biliyorsun yazmayacaktım ama tutamadım kendimi iyi geceler
Nie oyle küçük bi ev tuttu ki? Kendi evim canlandi gözümde. (Suan annemle kalıyorum)Böbişim evin konumu cok guzel fekat gercekten oda yapmıs olmak ıcın oda yapmıslar salonu genıs mutfakta ıdare eder bır odası normal ama ıkı oda extra kucuk. Yanı ev yerlesmeden esya almamalısın demekle cok ıyı yapmısım, ınsallah aldıklarımız sıgar
salon mutfak ve yatak odası genişse diğer odalar zaten pek kullanılmaz, tek başına yaşıcak galiba,Böbişim evin konumu cok guzel fekat gercekten oda yapmıs olmak ıcın oda yapmıslar salonu genıs mutfakta ıdare eder bır odası normal ama ıkı oda extra kucuk. Yanı ev yerlesmeden esya almamalısın demekle cok ıyı yapmısım, ınsallah aldıklarımız sıgar
Bir süre sonra tekrar taşınmayı düşünüyor olabilir. Hatta belki de 4+1 ya da 5+1 bakar hayatın seyrine göre 5 çocuğun gidip geleceği boyutlarda bir ev yaniNie oyle küçük bi ev tuttu ki? Kendi evim canlandi gözümde. (Suan annemle kalıyorum)
Asiri kullanissiz esyalar sigmiyor yemek masam sigmadi eveama biz mecburduk iste cok kucuk bi ilce baska secenek yoktu.
Biraz daha baksaydi ama afkat bey sabredemedi galiba
Nie oyle küçük bi ev tuttu ki? Kendi evim canlandi gözümde. (Suan annemle kalıyorum)
Asiri kullanissiz esyalar sigmiyor yemek masam sigmadi eveama biz mecburduk iste cok kucuk bi ilce baska secenek yoktu.
Biraz daha baksaydi ama afkat bey sabredemedi galiba
salon mutfak ve yatak odası genişse diğer odalar zaten pek kullanılmaz, tek başına yaşıcak galiba,
benim anlamadığım Avukat Ahmet Bey halihazırda nerede yaşıyor, ailesiyle birlikte mi yaşıyordu
Evet ailesiyle yaşıyor, sıfır daire olsun istiyorum demişti, ee yenı yapılanlar da malum 4+1 olanların hepsı tutulmus 3+1 ve 2+1 varmıs o da mecburen 3+1i tuttu. Evın konumu hem benım ısyerıme hem onun ofısıne cok yakın, yanı nasıl dıyım hem sehır merkezı hem sehırden uzak gıbı sadece benım evden 15dk da gıdılıyorBir süre sonra tekrar taşınmayı düşünüyor olabilir. Hatta belki de 4+1 ya da 5+1 bakar hayatın seyrine göre 5 çocuğun gidip geleceği boyutlarda bir ev yani
Yatagın bazasını almadık bitek onu da soyleyeyım de vayy sen yatak almamıstınız yazmıstın sımdı yatak aldık falan yazmasınlarEvet ailesiyle yaşıyor, sıfır daire olsun istiyorum demişti, ee yenı yapılanlar da malum 4+1 olanların hepsı tutulmus 3+1 ve 2+1 varmıs o da mecburen 3+1i tuttu. Evın konumu hem benım ısyerıme hem onun ofısıne cok yakın, yanı nasıl dıyım hem sehır merkezı hem sehırden uzak gıbı sadece benım evden 15dk da gıdılıyor
Zemocan sımdılık oyle bır nıyet yok, sus kız evlılık falan deme, zaten bırı 'simülasyonu tamamladınız, uyanabılırsınız' dıyecek dıye odum kopuyor
Size dün aldıklarımızı yazayım
Yatak, dolap ve takım elbıselerını asmak ıcın küt dolap (cekmece dolap ıcınde vardı aldıgımız modelde o yuzden extra almadı) biraz uzun konsol gibi
Salona orta sehpa, servis sehpası tv ünitesi
Cocuklarına burdan alacak, baktık ama sıgıp sıgmayacagı konuda elımızde olcu yoktu, almadık
Mutfaga masa 4sandalye (su seffaf olanlardan)
Ayrıca ahsap bır masa +6 sandalye (sıgarsa salona
1 oda sadece calısma masası kıtaplık ve raf aldık, evdede ıkı oda işgal edıyormus zaten ama evdekıler gömme oldugu ıcın sokmekle ugrasamam yenı eve yenı esya dedı
Bugun 2saatlıgıne ozdılege gıdelım mı hem tekstıl urunlerı hemde donuste bı mobeskodan koltuk takımı ıcın
Ee beyaz esyaları zaten ıs arasında gıdıp almıs, kurulum ıcın ev temızlenınce randevu alın teknık servıs kursun demısler
Zaten kucuk ev aletlerını ınternetten aldık gelırken
Artık bı halı falan kalıyor, ha bıde stor ve avızeyı koltuklardan sonra alalım dedı
Ve 20tane falan mum aldık ahdlshsjsks neden bu kadar aldık dıye sormadım, alacagım cevaba hazır degılım sızde sormayın litfensi
ben kısa vadeden bahsetmiyorum zaten, duruma göre dedim, kısmet neyse o. Similasyon bitmesin inşallah.Evet ailesiyle yaşıyor, sıfır daire olsun istiyorum demişti, ee yenı yapılanlar da malum 4+1 olanların hepsı tutulmus 3+1 ve 2+1 varmıs o da mecburen 3+1i tuttu. Evın konumu hem benım ısyerıme hem onun ofısıne cok yakın, yanı nasıl dıyım hem sehır merkezı hem sehırden uzak gıbı sadece benım evden 15dk da gıdılıyor
Zemocan sımdılık oyle bır nıyet yok, sus kız evlılık falan deme, zaten bırı 'simülasyonu tamamladınız, uyanabılırsınız' dıyecek dıye odum kopuyor
Size dün aldıklarımızı yazayım
Yatak, dolap ve takım elbıselerını asmak ıcın küt dolap (cekmece dolap ıcınde vardı aldıgımız modelde o yuzden extra almadı) biraz uzun konsol gibi
Salona orta sehpa, servis sehpası tv ünitesi
Cocuklarına burdan alacak, baktık ama sıgıp sıgmayacagı konuda elımızde olcu yoktu, almadık
Mutfaga masa 4sandalye (su seffaf olanlardan)
Ayrıca ahsap bır masa +6 sandalye (sıgarsa salona
1 oda sadece calısma masası kıtaplık ve raf aldık, evdede ıkı oda işgal edıyormus zaten ama evdekıler gömme oldugu ıcın sokmekle ugrasamam yenı eve yenı esya dedı
Bugun 2saatlıgıne ozdılege gıdelım mı hem tekstıl urunlerı hemde donuste bı mobeskodan koltuk takımı ıcın
Ee beyaz esyaları zaten ıs arasında gıdıp almıs, kurulum ıcın ev temızlenınce randevu alın teknık servıs kursun demısler
Zaten kucuk ev aletlerını ınternetten aldık gelırken
Artık bı halı falan kalıyor, ha bıde stor ve avızeyı koltuklardan sonra alalım dedı
Ve 20tane falan mum aldık ahdlshsjsks neden bu kadar aldık dıye sormadım, alacagım cevaba hazır degılım sızde sormayın litfensi
Ocak dogumlu, emınım son kararım, tesellı ıkramıyesı verecekler mıben kısa vadeden bahsetmiyorum zaten, duruma göre dedim, kısmet neyse o. Similasyon bitmesin inşallah.
Avukat elektrik faturası az gelsin diye mum almıştır kesin
Bu adam fazla romantik görünüyor yükseleni aslan olamaz bunun, hele oğlaklara hiç uymaz
Aklıma çok şey geliyor ama hadi bana kalsınlar
Sana tam bilete büyük ikramiye vurmuş gibi geldi banaOcak dogumlu, emınım son kararım, tesellı ıkramıyesı verecekler mı
Tekstıl urunlerı umarım saten nevresım takımını falan kapsamıyordur ahdkshsshSana tam bilete büyük ikramiye vurmuş gibi geldi bana
Ama o yükselen aslan değil, oğlakları iyi tanırım. Bana çüksüz erkek diyen varromantizmle hiç işleri olmaz. Odundan hallicedirler. Bu adam tam aşk adamı modunda.
Ay burcu belki bir ipucu verirSana tam bilete büyük ikramiye vurmuş gibi geldi bana
Ama o yükselen aslan değil, oğlakları iyi tanırım. Bana çüksüz erkek diyen varromantizmle hiç işleri olmaz. Odundan hallicedirler. Bu adam tam aşk adamı modunda.
Satenler rahat değil ya evde iki takım var eskisinler diye kullanıyorum eskimiyorlar da, pamuklu saten bakarsınız onlar içindeki cevheri de iyi saklıyorTekstıl urunlerı umarım saten nevresım takımını falan kapsamıyordur ahdkshssh
Valla odunun ıyısını 10m oteden tanırım, bu degıl
Ya bana amorti bile isabet etmemıstı, bırak da vursun zemocan
Ahdjsjdhsksk bılemıyorum suan hıcbır seyı ongorecek durumda degılmSatenler rahat değil ya evde iki takım var eskisinler diye kullanıyorum eskimiyorlar da, pamuklu saten bakarsınız onlar içindeki cevheri de iyi saklıyor
Adam seni götürüp saten çarşaf almaz her halde daha o levele gelmediniz, sen alıp hediye edersen o başka tabi
kızkardeşim oğlak karı koca çok romantikler, hiçbir özel gün es geçilmez, yükselen etkiliyor demek kiSana tam bilete büyük ikramiye vurmuş gibi geldi bana
Adam çarşafın üzerinde kayınca istediği gibi hareket edemeyip yoruluyorAhdjsjdhsksk bılemıyorum suan hıcbır seyı ongorecek durumda degılmben alıp hedıye edersem hedıyeden ıkram etmek gerekır, mısal sana kahve çiklat getıren bıle kahve çiklat ikram edıyorsun ya öyle bişi olursa omg  bende evde tac kullanıyorum pamuk saten hem utusu kolaymıs hemde kaymıyor hemde sık ama saten dedıgın kaymalı cunku neden kaymasın