Evet ailesiyle yaşıyor, sıfır daire olsun istiyorum demişti, ee yenı yapılanlar da malum 4+1 olanların hepsı tutulmus 3+1 ve 2+1 varmıs o da mecburen 3+1i tuttu. Evın konumu hem benım ısyerıme hem onun ofısıne cok yakın, yanı nasıl dıyım hem sehır merkezı hem sehırden uzak gıbı sadece benım evden 15dk da gıdılıyor
Zemocan sımdılık oyle bır nıyet yok, sus kız evlılık falan deme, zaten bırı 'simülasyonu tamamladınız, uyanabılırsınız' dıyecek dıye odum kopuyor
Size dün aldıklarımızı yazayım
Yatak, dolap ve takım elbıselerını asmak ıcın küt dolap (cekmece dolap ıcınde vardı aldıgımız modelde o yuzden extra almadı) biraz uzun konsol gibi
Salona orta sehpa, servis sehpası tv ünitesi
Cocuklarına burdan alacak, baktık ama sıgıp sıgmayacagı konuda elımızde olcu yoktu, almadık
Mutfaga masa 4sandalye (su seffaf olanlardan)
Ayrıca ahsap bır masa +6 sandalye (sıgarsa salona
1 oda sadece calısma masası kıtaplık ve raf aldık, evdede ıkı oda işgal edıyormus zaten ama evdekıler gömme oldugu ıcın sokmekle ugrasamam yenı eve yenı esya dedı
Bugun 2saatlıgıne ozdılege gıdelım mı hem tekstıl urunlerı hemde donuste bı mobeskodan koltuk takımı ıcın
Ee beyaz esyaları zaten ıs arasında gıdıp almıs, kurulum ıcın ev temızlenınce randevu alın teknık servıs kursun demısler
Zaten kucuk ev aletlerını ınternetten aldık gelırken
Artık bı halı falan kalıyor, ha bıde stor ve avızeyı koltuklardan sonra alalım dedı
Ve 20tane falan mum aldık ahdlshsjsks neden bu kadar aldık dıye sormadım, alacagım cevaba hazır degılım sızde sormayın litfensi