- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Aa kocaeliden mısın kız sende
Evde seni bekleyen en olası sürpriz ,vileda süpürge falan olurdu herhaldeEvet böbişim bu sefer de bildin. Ne olacak toz topraktan başka evde allasen yaw hergun bı eksın beklıyolla benden
Olamazdı böbişim cunku kucuk ev aletlerının cogunu ve temızlık bezlerını vs bugun arabada gelırken ınternetten aldımEvde seni bekleyen en olası sürpriz ,vileda süpürge falan olurdu herhalde
Ama dunku mesaja yazmıssın ya ondan dedım. Ee böğün söyleseydın ıkea turunda eslık ederdın bıze, hatta beykoz adlıyesınden alır bırlıkte gecerdık ahdkshsjsjYok İstanbul'dayim, İstanbul'a gidelim demiş ya avkat Ahmet bey
BuldummmAynen,
Üstte üç nokta var onu tıkla,en solda gülen yüz var onu tıkla istediğin emojiyi seç tıkla, umarım anlayabilmişimdir
Sankı dıs borcu nasıl odeyecegımızı bulmus kadar sevındın hayırlı olsun adjsksjBuldummm
Öyle deme çok zor oldu bulmasıSankı dıs borcu nasıl odeyecegımızı bulmus kadar sevındın hayırlı olsun adjsksj
Beykoz bize çok uzak bebeğim,ben Avrupa yakasında Şişli deydim o saatlerde, ben geriden geriden gelince sizi henüz İstanbul a gitmedi sandımAma dunku mesaja yazmıssın ya ondan dedım. Ee böğün söyleseydın ıkea turunda eslık ederdın bıze, hatta beykoz adlıyesınden alır bırlıkte gecerdık ahdkshsjsj
SevindimBuldummm
Yanlış emoji koymuşumdur arada elim kayıyor düzelteyim
Hiç sorun değilYanlış emoji koymuşumdur arada elim kayıyor düzelteyim
Nıhayet derken bıldırı mı yayımlandı yoksa yenı roman pıyasaya suruldu dıye, yoğsam gizli takipçi misinNihayet baştan okudum ve bitirdim
Hepsinden biraz birazNıhayet derken bıldırı mı yayımlandı yoksa yenı roman pıyasaya suruldu dıye, yoğsam gizli takipçi misin
Ee evi nasıl buldun lovecanNıhayet derken bıldırı mı yayımlandı yoksa yenı roman pıyasaya suruldu dıye, yoğsam gizli takipçi misin
Böbişim evin konumu cok guzel fekat gercekten oda yapmıs olmak ıcın oda yapmıslar salonu genıs mutfakta ıdare eder bır odası normal ama ıkı oda extra kucuk. Yanı ev yerlesmeden esya almamalısın demekle cok ıyı yapmısım, ınsallah aldıklarımız sıgarEe evi nasıl buldun lovecan