Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of garibanın yüzü gülür mü be size söylemeyi unuttum. Ex öküz cocukları aldı ya haftasonu, ben aldıgı evı bılmıyorum, sadece bu sehırde oldugu dısında. Bakıcı kıza sordum, bunun evı nerdeymıs, bıze yakın mı uzak mı, nıhayetınde cocuklarıma ulasmam gerekse ben nerde bulacagım bılmek en dogal hakkım. Ya size cok yakın degıl arabayla 15-20dk kadar gıttık dedı. Pazar gunu ben cocukları bıraktım dıye aradı bu,acmadım, bende evın adresını sordum, ne yapacaksın ya adresı cocukları kacıracak mıyım dedı. Bende ne alakası var gece rahatsızlansalar bı durum olsa cocuklarım nerde dıye ben adres mı arayacagım, hem unutma mahkeme sana yatılı vermedı o cocukları ıkı gun sonra bende kalsınlar dersen sen zararlı cıkarsın dedım. Zor bela konum yolladı. Ve bılın bakalım kım kımınle cok yakın oturuyor

Sevmediğin ot burnunun dibinde bitmişAhmet Bey ile mi ?

Resmen ha, annemden gizli sevgılımle baska sehırde de bulustum, al sana ergenius
Keufini çıkar, bu yaştan sonra herkese kısmet olmaz, geç ergenlik bu
Ceylanpınar' in diğer yarısı... görmüştüm orayı uzaktan.
6yıl yaşadım ceylanpınarda
İlahi adalet diye bir şey var, evren oyununu oymuyor. Hiç takılma. Bunun da bir kerameti vardır mutlaka

Keufini çıkar, bu yaştan sonra herkese kısmet olmaz, geç ergenlik bu

6yıl yaşadım ceylanpınarda

İlahi adalet diye bir şey var, evren oyununu oymuyor. Hiç takılma. Bunun da bir kerameti vardır mutlaka
Avkatcım gelıyo salına salına see you böbişlerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…