Aa aaa beni daşlıyollaaa yetiş zemocanDudiş günlüğü konusunda nasıl dudiş detayı vermezsin
Haksız mıyım haksızsam haklısın diyin aaaaaa başlık dudiş günlüğü beneneeeeeeeAa aaa beni daşlıyollaaa yetiş zemocan
Yüklenmeyin aşık ergenimeAa aaa beni daşlıyollaaa yetiş zemocan
Aa aaa beni daşlıyollaaa yetiş zemocan
Resmen ha, annemden gizli sevgılımle baska sehırde de bulustum, al sana ergeniusYüklenmeyin aşık ergenime
Kız kabak tatlısı, yazabılecegım herseyı sıcacı sıcagına aktarıyorum, daha napem totoma kameramı takayım
Ceylanpınar' in diğer yarısı... görmüştüm orayı uzaktan.resulaynda
Aaa bu daha ne ki sen yakında annene mervelere gidiyorum deyip Ahmet beylere gideceksinResmen ha, annemden gizli sevgılımle baska sehırde de bulustum, al sana ergenius
Aaa bu daha ne ki sen yakında annene mervelere gidiyorum deyip Ahmet beylere gideceksin
Sevmediğin ot burnunun dibinde bitmişOf garibanın yüzü gülür mü be size söylemeyi unuttum. Ex öküz cocukları aldı ya haftasonu, ben aldıgı evı bılmıyorum, sadece bu sehırde oldugu dısında. Bakıcı kıza sordum, bunun evı nerdeymıs, bıze yakın mı uzak mı, nıhayetınde cocuklarıma ulasmam gerekse ben nerde bulacagım bılmek en dogal hakkım. Ya size cok yakın degıl arabayla 15-20dk kadar gıttık dedı. Pazar gunu ben cocukları bıraktım dıye aradı bu,acmadım, bende evın adresını sordum, ne yapacaksın ya adresı cocukları kacıracak mıyım dedı. Bende ne alakası var gece rahatsızlansalar bı durum olsa cocuklarım nerde dıye ben adres mı arayacagım, hem unutma mahkeme sana yatılı vermedı o cocukları ıkı gun sonra bende kalsınlar dersen sen zararlı cıkarsın dedım. Zor bela konum yolladı. Ve bılın bakalım kım kımınle cok yakın oturuyor
Malesef. Cok yakın sayılmazlar tahmınıme gore ıkısının de evıne gıtmedım ama ahmetın tarıf ettıgı yerle, okuzun attıgı konum aynı cıvardaSevmediğin ot burnunun dibinde bitmişAhmet Bey ile mi ?
Haa bu daha yetişkincesiYok o kadar da degıl, egıtıme gıdıyorum ben ne mervesı
Ahahahahhahaahha anket yapsak 90% evet çıkar biliyosun dimiKız kabak tatlısı, yazabılecegım herseyı sıcacı sıcagına aktarıyorum, daha napem totoma kameramı takayım
Allahtan her yıl mayıs gıbı cok sık egıtım semıner falan oluyo da bu ayları yırtarak gecırıcıımHaa bu daha yetişkincesi
Biri bizi gözetliyor eviAhahahahhahaahha anket yapsak 90% evet çıkar biliyosun dimi
Ablaa sana bısey sorcam, ıkıncıyı buldugun ıcın mutlu musunCeylanpınar' in diğer yarısı... görmüştüm orayı uzaktan.
Ahahahhhahahaha şuan da biraz öle bişi zatenBiri bizi gözetliyor evi
Keufini çıkar, bu yaştan sonra herkese kısmet olmaz, geç ergenlik buResmen ha, annemden gizli sevgılımle baska sehırde de bulustum, al sana ergenius
6yıl yaşadım ceylanpınardaCeylanpınar' in diğer yarısı... görmüştüm orayı uzaktan.
İlahi adalet diye bir şey var, evren oyununu oymuyor. Hiç takılma. Bunun da bir kerameti vardır mutlakaOf garibanın yüzü gülür mü be size söylemeyi unuttum. Ex öküz cocukları aldı ya haftasonu, ben aldıgı evı bılmıyorum, sadece bu sehırde oldugu dısında. Bakıcı kıza sordum, bunun evı nerdeymıs, bıze yakın mı uzak mı, nıhayetınde cocuklarıma ulasmam gerekse ben nerde bulacagım bılmek en dogal hakkım. Ya size cok yakın degıl arabayla 15-20dk kadar gıttık dedı. Pazar gunu ben cocukları bıraktım dıye aradı bu,acmadım, bende evın adresını sordum, ne yapacaksın ya adresı cocukları kacıracak mıyım dedı. Bende ne alakası var gece rahatsızlansalar bı durum olsa cocuklarım nerde dıye ben adres mı arayacagım, hem unutma mahkeme sana yatılı vermedı o cocukları ıkı gun sonra bende kalsınlar dersen sen zararlı cıkarsın dedım. Zor bela konum yolladı. Ve bılın bakalım kım kımınle cok yakın oturuyor
Avkatcım gelıyo salına salınaKeufini çıkar, bu yaştan sonra herkese kısmet olmaz, geç ergenlik bu
6yıl yaşadım ceylanpınarda
İlahi adalet diye bir şey var, evren oyununu oymuyor. Hiç takılma. Bunun da bir kerameti vardır mutlaka