Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of garibanın yüzü gülür mü be size söylemeyi unuttum. Ex öküz cocukları aldı ya haftasonu, ben aldıgı evı bılmıyorum, sadece bu sehırde oldugu dısında. Bakıcı kıza sordum, bunun evı nerdeymıs, bıze yakın mı uzak mı, nıhayetınde cocuklarıma ulasmam gerekse ben nerde bulacagım bılmek en dogal hakkım. Ya size cok yakın degıl arabayla 15-20dk kadar gıttık dedı. Pazar gunu ben cocukları bıraktım dıye aradı bu,acmadım, bende evın adresını sordum, ne yapacaksın ya adresı cocukları kacıracak mıyım dedı. Bende ne alakası var gece rahatsızlansalar bı durum olsa cocuklarım nerde dıye ben adres mı arayacagım, hem unutma mahkeme sana yatılı vermedı o cocukları ıkı gun sonra bende kalsınlar dersen sen zararlı cıkarsın dedım. Zor bela konum yolladı. Ve bılın bakalım kım kımınle cok yakın oturuyor :oha: :işsiz: :kızgın:
Ailesinin yaşadığı ev mi yoksa yeni ev mi?

Ablaa sana bısey sorcam, ıkıncıyı buldugun ıcın mutlu musun :dondurma: :KK200: :deli: yoğsam nalet olsun aynı pokun laciverti mi dedın:KK53:
Buradan eski kocama teşekkür ederek başlamak istiyorum canım. :KK36:Onun sayesinde hayatımın aşkını buldum. Boşandıktan sonra beni rahatsız edip bunaltmasaydi evlenmeyi hiç düşünmüyordum.
Çok mutluyum love :KK200:
Eş olmanın ne olduğunu, evliliğin güzelliklerini fark ettim. İnşallah bu beraberliğiniz ikiniz için de hayırlı olur. :dua:

Buradan eski kocama teşekkür ederek başlamak istiyorum canım. :KK36:Onun sayesinde hayatımın aşkını buldum. Boşandıktan sonra beni rahatsız edip bunaltmasaydi evlenmeyi hiç düşünmüyordum.
Çok mutluyum love :KK200:
Eş olmanın ne olduğunu, evliliğin güzelliklerini fark ettim. İnşallah bu beraberliğiniz ikiniz için de hayırlı olur. :dua:
Yiaaaa sizi yeğriiim ama:dondurma: bızım ıkımızın de cocukları var suan evlılık dusunmuyorum ama ola kı boyle bır durum olursa cocuklarla zor oluyor mu bılemedım, ama senın adına cok mutlu oldum her kadın mutlulugun dıbını sıyırmayı hak edıyor:dondurma:

O kadar çok mu sıkıntı olur. Koca şehir sonuçta kim bilir kaç bina var o mahallede
Hava kararmadan dönebilirsek seni eve götüreyim bakalım begenecek mısın dedı. Elektrık olmadıgı ıcın telefon ısıgıyla ev gezmeyelım dedı. Erken donebılırsek gıtcez orays gıdınce konumu accam bakalım kac km gosterıyo:işsiz::kızgın:

Yiaaaa sizi yeğriiim ama:dondurma: bızım ıkımızın de cocukları var suan evlılık dusunmuyorum ama ola kı boyle bır durum olursa cocuklarla zor oluyor mu bılemedım, ama senın adına cok mutlu oldum her kadın mutlulugun dıbını sıyırmayı hak edıyor:dondurma:
Bizim de toplamda beş çocuğumuz var. :KK31:
Anneler babalar mutlu olursa çocuklar da mutlu büyüyor. Sizin de öyle olacaktır. Hayatın kendisi zaten inişli çıkışlı zorluklar illa olacak .Arkanda seni seven bir eşinin oldugunu bilmek seni daha güçlü kılıyor lovem. Bütün kadınlarımız o dipten nasibini alsın. Hayatımıza guler yuzlu iyi insanları alalım yeter.

Bizim de toplamda beş çocuğumuz var. :KK31:
Anneler babalar mutlu olursa çocuklar da mutlu büyüyor. Sizin de öyle olacaktır. Hayatın kendisi zaten inişli çıkışlı zorluklar illa olacak .Arkanda seni seven bir eşinin oldugunu bilmek seni daha güçlü kılıyor lovem. Bütün kadınlarımız o dipten nasibini alsın. Hayatımıza guler yuzlu iyi insanları alalım yeter.
Bızım de toplamda bes cocuk:KK53:ya bılmıyorum. Kendımı hıc 5cocukla hayal edemedım suan. Yanı zaten ıkısının velayetı annesınde ama boyle bır durum olursa almak ıster mı bılemıyorum, bogulursam da buyuk denızde bogulayım artık, hayırlısı neyse o olsun, ruh emıcılerden uzak duralım da allah guzellık verır ablacım:-)

Hava kararmadan dönebilirsek seni eve götüreyim bakalım begenecek mısın dedı. Elektrık olmadıgı ıcın telefon ısıgıyla ev gezmeyelım dedı. Erken donebılırsek gıtcez orays gıdınce konumu accam bakalım kac km gosterıyo:işsiz::kızgın:
Hava kararmadan dönebileceğinizi sanmıyorum, işiniz az değil, trafik ona keza
Heyecan yaptım bi an. 👀 Sokakta mokakta karşılaşırlar falan ne bileyim.
Karşılaşırlarsa love havalı bir saç sallama hareketi yapıp avukatın koluna girsin. Bu hareketi haketmiş o gevşekliğiyle.

Hava kararmadan dönebileceğinizi sanmıyorum, işiniz az değil, trafik ona keza

Karşılaşırlarsa love havalı bir saç sallama hareketi yapıp avukatın koluna girsin. Bu hareketi haketmiş o gevşekliğiyle.
Hee o da kosarak cumle aleme duyursun. Yok karşim suanlık o ceyranı kaldırmaz narin fücudum :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X