- 19 Mayıs 2020
- 46.440
- 207.748
E yuh artık. Iyyyy.Hee o da kosarak cumle aleme duyursun. Yok karşim suanlık o ceyranı kaldırmaz narin fücudum
Evet. Hayatın tesadüflerine bak ya. Bende onlar coluk cocuk bız coluk cocuk avm de karsılasmıstık, sonra arkadasım kahve ıcelım mı demıstı, oturduk kahve de ıctık ahssjshsj sımdı sevgılıyızO kadar yıllar içinde 2007' yi tutturmak muhteşem
Yaa sen ne sandım katibim, adam degıl serefsız dıyorum.E yuh artık. Iyyyy.
Film gibiEvet. Hayatın tesadüflerine bak ya. Bende onlar coluk cocuk bız coluk cocuk avm de karsılasmıstık, sonra arkadasım kahve ıcelım mı demıstı, oturduk kahve de ıctık ahssjshsj sımdı sevgılıyız
İlgisizlik ayılık falan tamam da, bu çok fazla geldi.Yaa sen ne sandım katibim, adam degıl serefsız dıyorum.
Ayrıca da haysiyetsiz.. Suanlık degıl ısın rengıne gore belkı daha sonra gorurse gorsun pozısyonuna gelınceİlgisizlik ayılık falan tamam da, bu çok fazla geldi.
Ben o tarihte atatürkteydim denk gelmiş olma ihtimalimiz yok. Milli eğitim müdürlüğü şahaneydi zaten2006 - 2007 yıllarında ben de oradaydım.
Benim çocuklar TOKİ de okudular.Kucuk oğlumun öğretmeni ilçe milli eğitim müdürlüğüne geçti adını bir sorayım...
Bülent Bey
Türkçe benim branşZemocan senın bransın ne
Hemen karşılaşmayın canım, siz görünmekten korkmaz olduğunuz zaman karşılaşın. Sen şu konumları bi değerlendir, rabayı soteye çekersin gerekirseHee o da kosarak cumle aleme duyursun. Yok karşim suanlık o ceyranı kaldırmaz narin fücudum
Kalbımız fıkrımız neden aynı atıyo senınle yaa ustte yazdım anında sen yazdın aynısınıBen o tarihte atatürkteydim denk gelmiş olma ihtimalimiz yok. Milli eğitim müdürlüğü şahaneydi zatendaha fazla kurcalamayalım ortak tanıdık çıkacak burası kimliksiz alan
Türkçe benim branş
Hemen karşılaşmayın canım, siz görünmekten korkmaz olduğunuz zaman karşılaşın. Sen şu konumları bi değerlendir, rabayı soteye çekersin gerekirse
İyi empati yaparımKalbımız fıkrımız neden aynı atıyo senınle yaa ustte yazdım anında sen yazdın aynısını
Ikeanın onundeyız, ben ındım arabadan sıgara ıcıyorum, o da maıl atıyo evrak cekıp atıyo, arabada ıcsene sıgaranı hayatım, ınmene gerek yok dedı(bu arada zabağnan uyandıgımda, sevgılım, canımdan hayatıma hızlıca bı gecıs yapmısız)İyi empati yaparım
Memnun oldum zemhericim.Ben o tarihte atatürkteydim denk gelmiş olma ihtimalimiz yok. Milli eğitim müdürlüğü şahaneydi zatendaha fazla kurcalamayalım ortak tanıdık çıkacak burası kimliksiz alan
Türkçe benim branş
Hemen karşılaşmayın canım, siz görünmekten korkmaz olduğunuz zaman karşılaşın. Sen şu konumları bi değerlendir, rabayı soteye çekersin gerekirse
İyi alıştı avukat filtre arkadaşlığınaIkeanın onundeyız, ben ındım arabadan sıgara ıcıyorum, o da maıl atıyo evrak cekıp atıyo, arabada ıcsene sıgaranı hayatım, ınmene gerek yok dedı(bu arada zabağnan uyandıgımda, sevgılım, canımdan hayatıma hızlıca bı gecıs yapmısız)bana da ıcırırsın dedı yok dedım sımdı dumana bogulmayalım, sen ısın bıtınce ıcersın canım dedım. Su ısı bıtene kadar konu bırıkmesın dıye ufak ufak anlatıyorum kı aaşama parmaklarım kopmasın
Selden sonraki sene geldim, ama çok gittim oralara, evlenme teklifimi tigemde ceylanların orada aldım benMemnun oldum zemhericim.
Öğretmenevinde bahçede çay içmisizdir. Tigem' de serin havalarda dondurma yemişizdir ama. Sel olduğunda aynı heyecanı yasamişizdir.
Ben de edebiyat öğretmeniyim.
Herhal dusundu yazlıga gıderken arabamda hıc ıcmedım, sımdı ıcıttırırsem bıde hayır derse arabama sıgar kokusu sınmesın dıye sjdksjsh donerken evetı alınca ıctık sımdı dewamke benden cok ıcıyo, ben varken yakayım dıye mı cok ıcıyo anlamadım amaİyi alıştı avukat filtre arkadaşlığına
normalde arabada içmiyorsa içmeyin zaten, bazı erkeler bu konuda çok hassas
Hayatıma geçmesi daha bir hoş, ben çok sevdim, aşkım kelimesinden çok daha güzel
Güzel anılar biriktirmişsin ne güzel.Selden sonraki sene geldim, ama çok gittim oralara, evlenme teklifimi tigemde ceylanların orada aldım benöğretmen evinde 101 oynayarak büyüttüm oğlumu
Onu zamanla öğrenirsin artık. Şimdi olanın tadını çıkarHerhal dusundu yazlıga gıderken arabamda hıc ıcmedım, sımdı ıcıttırırsem bıde hayır derse arabama sıgar kokusu sınmesın dıye sjdksjsh donerken evetı alınca ıctık sımdı dewamke benden cok ıcıyo, ben varken yakayım dıye mı cok ıcıyo anlamadım ama
Aksama detayverciler üşüşür burayaOnu zamanla öğrenirsin artık. Şimdi olanın tadını çıkar
Çalıştığım en eğlenceli ve samimi yerdi, herkes genç sıcak kanlı, çok güzel arkadaşlıklarım oldu. Çokmağladım ayrılırken. Şehir ve okul berbattı ama dostluklar çok özeldiGüzel anılar biriktirmişsin ne güzel.
Aynı fikirdeyim canım. Dostluklar çok güzeldi. Zamanımızdan bir 10 - 15 sene öncesine gitmiştim sanki. Bir cadde vardı oraya kadınlar girmezdi mesela...sadece dışarıdan gelen kadınlar olurdu. Benim bir manav vardı abla paran yoksa sıkışma der zorla parasını alırdı. İnanılmaz bir güven duygusu vardı. Unutamayacağım anılarım var benim de...Çalıştığım en eğlenceli ve samimi yerdi, herkes genç sıcak kanlı, çok güzel arkadaşlıklarım oldu. Çokmağladım ayrılırken. Şehir ve okul berbattı ama dostluklar çok özeldi