- 19 Mayıs 2020
- 46.440
- 207.739
Ailesinin yaşadığı ev mi yoksa yeni ev mi?Of garibanın yüzü gülür mü be size söylemeyi unuttum. Ex öküz cocukları aldı ya haftasonu, ben aldıgı evı bılmıyorum, sadece bu sehırde oldugu dısında. Bakıcı kıza sordum, bunun evı nerdeymıs, bıze yakın mı uzak mı, nıhayetınde cocuklarıma ulasmam gerekse ben nerde bulacagım bılmek en dogal hakkım. Ya size cok yakın degıl arabayla 15-20dk kadar gıttık dedı. Pazar gunu ben cocukları bıraktım dıye aradı bu,acmadım, bende evın adresını sordum, ne yapacaksın ya adresı cocukları kacıracak mıyım dedı. Bende ne alakası var gece rahatsızlansalar bı durum olsa cocuklarım nerde dıye ben adres mı arayacagım, hem unutma mahkeme sana yatılı vermedı o cocukları ıkı gun sonra bende kalsınlar dersen sen zararlı cıkarsın dedım. Zor bela konum yolladı. Ve bılın bakalım kım kımınle cok yakın oturuyor
KendiAilesinin yaşadığı ev mi yoksa yeni ev mi?
Buradan eski kocama teşekkür ederek başlamak istiyorum canım.Ablaa sana bısey sorcam, ıkıncıyı buldugun ıcın mutlu musunyoğsam nalet olsun aynı pokun laciverti mi dedın
Çabuk çıkın ordan.
Yiaaaa sizi yeğriiim amaBuradan eski kocama teşekkür ederek başlamak istiyorum canım.Onun sayesinde hayatımın aşkını buldum. Boşandıktan sonra beni rahatsız edip bunaltmasaydi evlenmeyi hiç düşünmüyordum.
Çok mutluyum love
Eş olmanın ne olduğunu, evliliğin güzelliklerini fark ettim. İnşallah bu beraberliğiniz ikiniz için de hayırlı olur.
Ben de6yıl yaşadım ceylanpınarda
Katibim dur ben daha evı gormedım ıyıce bı belleyeyım aradakı mesafeyı deÇabuk çıkın ordan.
Hangi yıllar. Benim 2007 2013 önce atatürk ortaokulu sonra tokiBen deCeylanpinar Lisesi'nde görev yaptım.
O kadar çok mu sıkıntı olur. Koca şehir sonuçta kim bilir kaç bina var o mahalledeÇabuk çıkın ordan.
Hava kararmadan dönebilirsek seni eve götüreyim bakalım begenecek mısın dedı. Elektrık olmadıgı ıcın telefon ısıgıyla ev gezmeyelım dedı. Erken donebılırsek gıtcez orays gıdınce konumu accam bakalım kac km gosterıyoO kadar çok mu sıkıntı olur. Koca şehir sonuçta kim bilir kaç bina var o mahallede
Bizim de toplamda beş çocuğumuz var.Yiaaaa sizi yeğriiim amabızım ıkımızın de cocukları var suan evlılık dusunmuyorum ama ola kı boyle bır durum olursa cocuklarla zor oluyor mu bılemedım, ama senın adına cok mutlu oldum her kadın mutlulugun dıbını sıyırmayı hak edıyor
Katibim dur ben daha evı gormedım ıyıce bı belleyeyım aradakı mesafeyı de
Heyecan yaptım bi an.O kadar çok mu sıkıntı olur. Koca şehir sonuçta kim bilir kaç bina var o mahallede
Bızım de toplamda bes cocukBizim de toplamda beş çocuğumuz var.
Anneler babalar mutlu olursa çocuklar da mutlu büyüyor. Sizin de öyle olacaktır. Hayatın kendisi zaten inişli çıkışlı zorluklar illa olacak .Arkanda seni seven bir eşinin oldugunu bilmek seni daha güçlü kılıyor lovem. Bütün kadınlarımız o dipten nasibini alsın. Hayatımıza guler yuzlu iyi insanları alalım yeter.
Of sokagı gectım guzergah aynı degıldır ınsHeyecan yaptım bi an.Sokakta mokakta karşılaşırlar falan ne bileyim.
2006 - 2007 yıllarında ben de oradaydım.Hangi yıllar. Benim 2007 2013 önce atatürk ortaokulu sonra toki
Ha gayret tanış çıkmaya az kaldı2006 - 2007 yıllarında ben de oradaydım.
Benim çocuklar TOKİ de okudular.Kucuk oğlumun öğretmeni ilçe milli eğitim müdürlüğüne geçti adını bir sorayım...
Hava kararmadan dönebileceğinizi sanmıyorum, işiniz az değil, trafik ona kezaHava kararmadan dönebilirsek seni eve götüreyim bakalım begenecek mısın dedı. Elektrık olmadıgı ıcın telefon ısıgıyla ev gezmeyelım dedı. Erken donebılırsek gıtcez orays gıdınce konumu accam bakalım kac km gosterıyo
Karşılaşırlarsa love havalı bir saç sallama hareketi yapıp avukatın koluna girsin. Bu hareketi haketmiş o gevşekliğiyle.Heyecan yaptım bi an.Sokakta mokakta karşılaşırlar falan ne bileyim.
Hee o da kosarak cumle aleme duyursun. Yok karşim suanlık o ceyranı kaldırmaz narin fücudumHava kararmadan dönebileceğinizi sanmıyorum, işiniz az değil, trafik ona keza
Karşılaşırlarsa love havalı bir saç sallama hareketi yapıp avukatın koluna girsin. Bu hareketi haketmiş o gevşekliğiyle.
O kadar yıllar içinde 2007' yi tutturmak muhteşemHa gayret tanış çıkmaya az kaldı