- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.546
Bende aman bu neymiş kimin dudişi lovesiymiş dedim 2saatir olayları anlamaya çalıştımTeşekkür ederim, beni utandırdınız
Yazıo diye bir program indirdim ben, memnun da kaldım. Önemli olan enerji harcamak spor türü sıkılaşmayı etkiler sadeceKullandigin program yaz miydi? Bende oyle yapayim ya bide yuruyuse baslicM. Aslinda haftada 3 gun spor yapiyorum ama kardiyo degil diye gitmiyoor
Ne olursa olsun o eskiye, kadın dünyanın emeğini vermiş adamda rık yok. Kendi kaybetti.En son mesajda anladım biraz bişeylerAllah devamını getirsin diyorum. Senin eski kalp krizi geçirmesin , adamın sebebi olma
Bağımlılık yaptın kuzumAh zemo ah 500bin üye arasından diyodun, al sana 500bin üyekonuyu kapatcam diye üye olan var
Bana daha seni seviyorum demedi. Ama çok aşığım dedi, kahve faslında cok bısey yok be dan dan soyledı yuzume soka soktu onu zaten bılıyosunuzNe olursa olsun o eskiye, kadın dünyanın emeğini vermiş adamda rık yok. Kendi kaybetti.
Bence ona çok iyi bir ders olur bu, onun insan yerine koymadığını başkaları kristal heykel gibi tutuyor, inşallah tutmaya da devam edecek.
Bağımlılık yaptın kuzumyalnız kahve faslını da özet geçerim demiştin onu yazmamışsın. sana seni ne kadar sevdiğini anlattığı kısmı da atlamışsın (benimki de mesleki deformasyon, eksikleri görmezsem olmuyor )
O yaştaki adama arabaları karıştırmış olmak çok koymuştursevde avukatın sana ilgisini duyunca nasıl tepki verdi kim bilir. Onun için de kabus hem birlikte iş yapıyorsunuz hem arkadaşsınız işler bu yola girmese o zor durumda kalır mıydı acaba.
Çok güzel duygular bunlar ya, insanın yeniden yaşayası geliyor
Çok aşığımla seviyorum arasında çok bir şey yok zatenBana daha seni seviyorum demedi. Ama çok aşığım dedi, kahve faslında cok bısey yok be dan dan soyledı yuzume soka soktu onu zaten bılıyosunuz
Daha cıkmadı kı ıkı davası var, bırı cekısmelıymısÇok aşığımla seviyorum arasında çok bir şey yok zaten
Neyse, keyfinize bakın, daha ikea faslı başlamamış anlaşılan, bu günün tadını çıkar, böyle zamanlar birbirini tanımak için iyi fırsatlardır.
Bu arada sen neredesin ne yapıyorsun, bir avmue falan bıraksaydı bari seniDaha cıkmadı kı ıkı davası var, bırı cekısmelıymıs
Yok ya beklerim dedim,ama karnım cok acıkmaya basladı, sabah ıkı lokma bısey attım agzıma, sıgara ıcebılmek ıcın bu saat oldu daha bısey yemedım. Bırazdan cıkar, kahvaltı yaparız herhalde, yoksa bayılcam açlıktan, keske yoldan sandvıc falan alsaydım ne bıleyım bu kadar uzun surecegınıBu arada sen neredesin ne yapıyorsun, bir avmue falan bıraksaydı bari seni
Ayrıntı yok buradaBoşanma avukatım kendisi
Ama onun oncesınden de tanısıklıgımız var. Davamda tanısmadık yanı. Ve suan anneme yalan soyluyormusum gıbı gelıyor. Telefonum calınca uzerıne vazıfeymıs gıbı ılk annem bakıp su arıyor der acmaz ama. Daha henüz cakamadı davayı. Atıyorum adamın adı ahmet avukat ahmet arıyor acacak mısın dıyor mesela
O da evlenıp bosanmıs cocukları var bende oyleyım o konuda ıcım bır nebze rahat
Adam da guvenılır bırıdır ama benım ıcımı kemıren baska seyler var. Basıma sonradan boyle bırsey gelecegını bılmıyordum nıhayetınde ve tum hıkayemızı detaylarına kadar anlattım cok utanıyorumsankı yuzume her baktıgında aklından bunlar gecıyormus gıbıme gelıyor, elbet oyle degıl ama bana boyle gelıyor. Cunku ben bastan anlasmalı bosanmak ıstemıstım ex öküz dıretınce bır ara cekısmelıye donmustu bız uzlasana kadar avukata da elımızde saglam bırseyler olmalı mahkemeye ne sunacagız dedıgı ıcın bende 'en buyuk bosanma sebeplerınden olan cınsel hayatımızın pasıflıgını bır guzel anlatıp gerekırse muayene de ıstesın o hakım ben yasıyorum o adamla aksını neyle ıspat edecek' dıye de cemkırmıstım adam %90ının pipiden sebep bıttıgıne vakıf yanı daha 1hafta on gunluk bır muhabbetımız var, yanı o kahve ıcımınde benden cok hoslandıgını soyledı o da mahcuptu ama ben yerın dıbıne gırdım. Kesınlıkle ısrarcı yılısık bır adam degıl. Aılesını de tanıyoruz aılecek
Hata yapmışsın, mahkeme bu ne zaman biteceği belli mi olur. Kendi araban da yok çıkıp gidesin. Sipariş verilemez mi oradan, küçük yerlerde yapıyorlar ama istanbulda nasıl olur bilemedimYok ya beklerim dedim,ama karnım cok acıkmaya basladı, sabah ıkı lokma bısey attım agzıma, sıgara ıcebılmek ıcın bu saat oldu daha bısey yemedım. Bırazdan cıkar, kahvaltı yaparız herhalde, yoksa bayılcam açlıktan, keske yoldan sandvıc falan alsaydım ne bıleyım bu kadar uzun surecegınıcevrede soyle oturup bısey yıyebılecegım bıyerde yok ve sımdı bu kadar bekleyıp bısey yersem ayıp olur. Kız 7de evden cıktım otoparka bırak, arabaya bın otobana gırmemız 7.30oldu,zor yetıstı cübbeli ahmet
Heyt bee köprünün altından cok sular akmısAyrıntı yok buradaaçtım tekrar okuyorum iş yokluğundan
Hata yapmışsın, mahkeme bu ne zaman biteceği belli mi olur. Kendi araban da yok çıkıp gidesin. Sipariş verilemez mi oradan, küçük yerlerde yapıyorlar ama istanbulda nasıl olur bilemedim
Heyt bee köprünün altından cok sular akmısof genel ızleyıcı kıtlesıne bagladıgımız ıcın artık detay vermeden yuzeysel geccem
Indım bı pastane bulursam sımıt kemıreyım barı
Güldüm ya espri yaptımdı
Ya 80 milyon insandan bahsediyoruz genel izleyici olsa ne olur, diğer bölümde neler konuşuyoruz onları görmüyorlar mı? Tercih senin tabi ki, ama bence takılma oraya.
Çok tatlı bir şeysin senGüldüm ya espri yaptımdıartık esprık yapınca bu esprık yazcam
Kız bu saatten sonra yazsam nolur yazmasam nolur zaten okuyan okumustur ahsksshsb yazcam yazcam hıc meraklanmayın
Ama yine de dudiş detayı vermeyeyim nolur nolmazGüldüm ya espri yaptımdıartık esprık yapınca bu esprık yazcam
Kız bu saatten sonra yazsam nolur yazmasam nolur zaten okuyan okumustur ahsksshsb yazcam yazcam hıc meraklanmayın
Sende böbişim.Çok tatlı bir şeysin sen
Vaktin varsa oku yavrum, derslerde yardım edecek adam da var nasıl olsaYok yok şart oldu bi hukuk fakiltesi
Yardım ettıgı derslerı sıttın sene verememVaktin varsa oku yavrum, derslerde yardım edecek adam da var nasıl olsa
Dudiş günlüğü konusunda nasıl dudiş detayı vermezsinAma yine de dudiş detayı vermeyeyim nolur nolmaz