Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada bosanmadan önceki konundan hatirliyorum seni. boşanma konunu okuyunca üzülmüştüm bu konuyu okuyunca senin adına sevindim. çok mutlu olursun umarim .
Çok tatliş yasadiklariniz O Osirius
Her şerde vardır bir hayır diyoruz ve önümüze bakıyoruz, tesekkur ederım

En son mesajda anladım biraz bişeyler Allah devamını getirsin diyorum. Senin eski kalp krizi geçirmesin , adamın sebebi olma
Ne olursa olsun o eskiye, kadın dünyanın emeğini vermiş adamda rık yok. Kendi kaybetti.
Bence ona çok iyi bir ders olur bu, onun insan yerine koymadığını başkaları kristal heykel gibi tutuyor, inşallah tutmaya da devam edecek.
Ah zemo ah 500bin üye arasından diyodun, al sana 500bin üyekonuyu kapatcam diye üye olan var
Bağımlılık yaptın kuzum yalnız kahve faslını da özet geçerim demiştin onu yazmamışsın. sana seni ne kadar sevdiğini anlattığı kısmı da atlamışsın (benimki de mesleki deformasyon, eksikleri görmezsem olmuyor )
O yaştaki adama arabaları karıştırmış olmak çok koymuştur sevde avukatın sana ilgisini duyunca nasıl tepki verdi kim bilir. Onun için de kabus hem birlikte iş yapıyorsunuz hem arkadaşsınız işler bu yola girmese o zor durumda kalır mıydı acaba.
Çok güzel duygular bunlar ya, insanın yeniden yaşayası geliyor

Bana daha seni seviyorum demedi. Ama çok aşığım dedi, kahve faslında cok bısey yok be dan dan soyledı yuzume soka soktu onu zaten bılıyosunuz

Bana daha seni seviyorum demedi. Ama çok aşığım dedi, kahve faslında cok bısey yok be dan dan soyledı yuzume soka soktu onu zaten bılıyosunuz
Çok aşığımla seviyorum arasında çok bir şey yok zaten
Neyse, keyfinize bakın, daha ikea faslı başlamamış anlaşılan, bu günün tadını çıkar, böyle zamanlar birbirini tanımak için iyi fırsatlardır.

Daha cıkmadı kı ıkı davası var, bırı cekısmelıymıs

Bu arada sen neredesin ne yapıyorsun, bir avmue falan bıraksaydı bari seni
Yok ya beklerim dedim,ama karnım cok acıkmaya basladı, sabah ıkı lokma bısey attım agzıma, sıgara ıcebılmek ıcın bu saat oldu daha bısey yemedım. Bırazdan cıkar, kahvaltı yaparız herhalde, yoksa bayılcam açlıktan, keske yoldan sandvıc falan alsaydım ne bıleyım bu kadar uzun surecegınıcevrede soyle oturup bısey yıyebılecegım bıyerde yok ve sımdı bu kadar bekleyıp bısey yersem ayıp olur. Kız 7de evden cıktım otoparka bırak, arabaya bın otobana gırmemız 7.30oldu,zor yetıstı cübbeli ahmet

Ayrıntı yok burada açtım tekrar okuyorum iş yokluğundan
Hata yapmışsın, mahkeme bu ne zaman biteceği belli mi olur. Kendi araban da yok çıkıp gidesin. Sipariş verilemez mi oradan, küçük yerlerde yapıyorlar ama istanbulda nasıl olur bilemedim

Heyt bee köprünün altından cok sular akmıs of genel ızleyıcı kıtlesıne bagladıgımız ıcın artık detay vermeden yuzeysel geccem
Indım bı pastane bulursam sımıt kemıreyım barı

Heyt bee köprünün altından cok sular akmıs of genel ızleyıcı kıtlesıne bagladıgımız ıcın artık detay vermeden yuzeysel geccem
Indım bı pastane bulursam sımıt kemıreyım barı

Ya 80 milyon insandan bahsediyoruz genel izleyici olsa ne olur, diğer bölümde neler konuşuyoruz onları görmüyorlar mı? Tercih senin tabi ki, ama bence takılma oraya.

Ya 80 milyon insandan bahsediyoruz genel izleyici olsa ne olur, diğer bölümde neler konuşuyoruz onları görmüyorlar mı? Tercih senin tabi ki, ama bence takılma oraya.
Güldüm ya espri yaptımdıartık esprık yapınca bu esprık yazcam
Kız bu saatten sonra yazsam nolur yazmasam nolur zaten okuyan okumustur ahsksshsb yazcam yazcam hıc meraklanmayın

Güldüm ya espri yaptımdıartık esprık yapınca bu esprık yazcam
Kız bu saatten sonra yazsam nolur yazmasam nolur zaten okuyan okumustur ahsksshsb yazcam yazcam hıc meraklanmayın
Ama yine de dudiş detayı vermeyeyim nolur nolmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…