Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada bosanmadan önceki konundan hatirliyorum seni. boşanma konunu okuyunca üzülmüştüm bu konuyu okuyunca senin adına sevindim. çok mutlu olursun umarim .
Çok tatliş yasadiklariniz:KK37: O Osirius
Her şerde vardır bir hayır diyoruz ve önümüze bakıyoruz, tesekkur ederım:dondurma::KK200:

En son mesajda anladım biraz bişeyler 🧿 Allah devamını getirsin diyorum. Senin eski kalp krizi geçirmesin , adamın sebebi olma 🤭
Ne olursa olsun o eskiye, kadın dünyanın emeğini vermiş adamda rık yok. Kendi kaybetti.
Bence ona çok iyi bir ders olur bu, onun insan yerine koymadığını başkaları kristal heykel gibi tutuyor, inşallah tutmaya da devam edecek.
Ah zemo ah 500bin üye arasından diyodun, al sana 500bin üye:KK53::olamaz:konuyu kapatcam diye üye olan var :silah:
Bağımlılık yaptın kuzum 😉 yalnız kahve faslını da özet geçerim demiştin onu yazmamışsın. sana seni ne kadar sevdiğini anlattığı kısmı da atlamışsın (benimki de mesleki deformasyon, eksikleri görmezsem olmuyor 😂)
O yaştaki adama arabaları karıştırmış olmak çok koymuştur 😂 sevde avukatın sana ilgisini duyunca nasıl tepki verdi kim bilir. Onun için de kabus hem birlikte iş yapıyorsunuz hem arkadaşsınız işler bu yola girmese o zor durumda kalır mıydı acaba.
Çok güzel duygular bunlar ya, insanın yeniden yaşayası geliyor

Ne olursa olsun o eskiye, kadın dünyanın emeğini vermiş adamda rık yok. Kendi kaybetti.
Bence ona çok iyi bir ders olur bu, onun insan yerine koymadığını başkaları kristal heykel gibi tutuyor, inşallah tutmaya da devam edecek.

Bağımlılık yaptın kuzum 😉 yalnız kahve faslını da özet geçerim demiştin onu yazmamışsın. sana seni ne kadar sevdiğini anlattığı kısmı da atlamışsın (benimki de mesleki deformasyon, eksikleri görmezsem olmuyor 😂)
O yaştaki adama arabaları karıştırmış olmak çok koymuştur 😂 sevde avukatın sana ilgisini duyunca nasıl tepki verdi kim bilir. Onun için de kabus hem birlikte iş yapıyorsunuz hem arkadaşsınız işler bu yola girmese o zor durumda kalır mıydı acaba.
Çok güzel duygular bunlar ya, insanın yeniden yaşayası geliyor
Bana daha seni seviyorum demedi. Ama çok aşığım dedi, kahve faslında cok bısey yok be dan dan soyledı yuzume soka soktu onu zaten bılıyosunuz :dondurma:

Bana daha seni seviyorum demedi. Ama çok aşığım dedi, kahve faslında cok bısey yok be dan dan soyledı yuzume soka soktu onu zaten bılıyosunuz :dondurma:
Çok aşığımla seviyorum arasında çok bir şey yok zaten
Neyse, keyfinize bakın, daha ikea faslı başlamamış anlaşılan, bu günün tadını çıkar, böyle zamanlar birbirini tanımak için iyi fırsatlardır.

Çok aşığımla seviyorum arasında çok bir şey yok zaten
Neyse, keyfinize bakın, daha ikea faslı başlamamış anlaşılan, bu günün tadını çıkar, böyle zamanlar birbirini tanımak için iyi fırsatlardır.
Daha cıkmadı kı ıkı davası var, bırı cekısmelıymıs:kahve::işsiz:

Bu arada sen neredesin ne yapıyorsun, bir avmue falan bıraksaydı bari seni
Yok ya beklerim dedim,ama karnım cok acıkmaya basladı, sabah ıkı lokma bısey attım agzıma, sıgara ıcebılmek ıcın bu saat oldu daha bısey yemedım. Bırazdan cıkar, kahvaltı yaparız herhalde, yoksa bayılcam açlıktan, keske yoldan sandvıc falan alsaydım ne bıleyım bu kadar uzun surecegını:kızgın:cevrede soyle oturup bısey yıyebılecegım bıyerde yok ve sımdı bu kadar bekleyıp bısey yersem ayıp olur. Kız 7de evden cıktım otoparka bırak, arabaya bın otobana gırmemız 7.30oldu,zor yetıstı cübbeli ahmet :KK53::KK70:

Boşanma avukatım kendisi:bicak::eek:
Ama onun oncesınden de tanısıklıgımız var. Davamda tanısmadık yanı. Ve suan anneme yalan soyluyormusum gıbı gelıyor. Telefonum calınca uzerıne vazıfeymıs gıbı ılk annem bakıp su arıyor der acmaz ama. Daha henüz cakamadı davayı. Atıyorum adamın adı ahmet avukat ahmet arıyor acacak mısın dıyor mesela:KK53:
O da evlenıp bosanmıs cocukları var bende oyleyım o konuda ıcım bır nebze rahat
Adam da guvenılır bırıdır ama benım ıcımı kemıren baska seyler var. Basıma sonradan boyle bırsey gelecegını bılmıyordum nıhayetınde ve tum hıkayemızı detaylarına kadar anlattım cok utanıyorumo_O sankı yuzume her baktıgında aklından bunlar gecıyormus gıbıme gelıyor, elbet oyle degıl ama bana boyle gelıyor. Cunku ben bastan anlasmalı bosanmak ıstemıstım ex öküz dıretınce bır ara cekısmelıye donmustu bız uzlasana kadar avukata da elımızde saglam bırseyler olmalı mahkemeye ne sunacagız dedıgı ıcın bende 'en buyuk bosanma sebeplerınden olan cınsel hayatımızın pasıflıgını bır guzel anlatıp gerekırse muayene de ıstesın o hakım ben yasıyorum o adamla aksını neyle ıspat edecek' dıye de cemkırmıstım:KK53::olamaz: adam %90ının pipiden sebep bıttıgıne vakıf yanıo_O daha 1hafta on gunluk bır muhabbetımız var, yanı o kahve ıcımınde benden cok hoslandıgını soyledı o da mahcuptu ama ben yerın dıbıne gırdım. Kesınlıkle ısrarcı yılısık bır adam degıl. Aılesını de tanıyoruz aılecek:bicak:
Ayrıntı yok burada 😂 açtım tekrar okuyorum iş yokluğundan 😅
Yok ya beklerim dedim,ama karnım cok acıkmaya basladı, sabah ıkı lokma bısey attım agzıma, sıgara ıcebılmek ıcın bu saat oldu daha bısey yemedım. Bırazdan cıkar, kahvaltı yaparız herhalde, yoksa bayılcam açlıktan, keske yoldan sandvıc falan alsaydım ne bıleyım bu kadar uzun surecegını:kızgın:cevrede soyle oturup bısey yıyebılecegım bıyerde yok ve sımdı bu kadar bekleyıp bısey yersem ayıp olur. Kız 7de evden cıktım otoparka bırak, arabaya bın otobana gırmemız 7.30oldu,zor yetıstı cübbeli ahmet :KK53::KK70:
Hata yapmışsın, mahkeme bu ne zaman biteceği belli mi olur. Kendi araban da yok çıkıp gidesin. Sipariş verilemez mi oradan, küçük yerlerde yapıyorlar ama istanbulda nasıl olur bilemedim

Ayrıntı yok burada 😂 açtım tekrar okuyorum iş yokluğundan 😅

Hata yapmışsın, mahkeme bu ne zaman biteceği belli mi olur. Kendi araban da yok çıkıp gidesin. Sipariş verilemez mi oradan, küçük yerlerde yapıyorlar ama istanbulda nasıl olur bilemedim
Heyt bee köprünün altından cok sular akmıs :KK70: :KK53: of genel ızleyıcı kıtlesıne bagladıgımız ıcın artık detay vermeden yuzeysel geccem:KK53::silah:
Indım bı pastane bulursam sımıt kemıreyım barı:deli:

Heyt bee köprünün altından cok sular akmıs :KK70: :KK53: of genel ızleyıcı kıtlesıne bagladıgımız ıcın artık detay vermeden yuzeysel geccem:KK53::silah:
Indım bı pastane bulursam sımıt kemıreyım barı:deli:
😔
Ya 80 milyon insandan bahsediyoruz genel izleyici olsa ne olur, diğer bölümde neler konuşuyoruz onları görmüyorlar mı? Tercih senin tabi ki, ama bence takılma oraya.

😔
Ya 80 milyon insandan bahsediyoruz genel izleyici olsa ne olur, diğer bölümde neler konuşuyoruz onları görmüyorlar mı? Tercih senin tabi ki, ama bence takılma oraya.
Güldüm ya espri yaptımdı:bicak:artık esprık yapınca bu esprık yazcam:deli:
Kız bu saatten sonra yazsam nolur yazmasam nolur zaten okuyan okumustur ahsksshsb yazcam yazcam hıc meraklanmayın :KK48:

Güldüm ya espri yaptımdı:bicak:artık esprık yapınca bu esprık yazcam:deli:
Kız bu saatten sonra yazsam nolur yazmasam nolur zaten okuyan okumustur ahsksshsb yazcam yazcam hıc meraklanmayın :KK48:
Ama yine de dudiş detayı vermeyeyim nolur nolmaz :KK53: :dondurma:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X