Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emın mısın? Seks mı yapmak ıstıyorsun mıhlama mı olmak ıstıyorsun adhdlshsjsjs ıcım kalktı ya
Emin değilim tabiki ama dedim ya deneysel bugünkü dudişleri görmeliydiniz
Dudiş mi yapıyoruz güreş antrenmanı mı belli değildi tam moda giriyor
ben diyorum bi sn kegel denemem lazım tam bi daha giriyor bi sn üstteyken bişey vardı onu denicem
Hani bence dudiştik ama eşime göre tanımlanamayan faaliyet,anlamsız debelenme,boğuşma vs vs her şey olabülüüü

Bana bi parfüm bişeyler ver demiş, almış eline ilk geçeni sıkmış. Israrla kolonya diyor.
Adamlar ıcın renk skalası olayı da aynı sekılde. Sen narcıcegı dersın o kırmızı der gecer, aynı sey

Nıye yalan olacak yaw, celebre ne katıp
Yalniz bende celebre kullanirim cok severim ve de muhasebeciyim ammaaa suan calismiyorum
Tum muhasebeci gadinlaaa celebre mi kullaniyor yonsammm aklimda deli sorular muhasebeci mayisimiz ancak avon almaya yetiyoduysa demekki

Yalniz bende celebre kullanirim cok severim ve de muhasebeciyim ammaaa suan calismiyorum
Tum muhasebeci gadinlaaa celebre mi kullaniyor yonsammm aklimda deli sorular muhasebeci mayisimiz ancak avon almaya yetiyoduysa demekki
Celebre kullanan muhasebecı kadınlara heç eyi gözle bakmıyolla keske rısk almasaydın

Klasik parfüm, kokusunu ezberledim. Pembe taze çiçek kokusu vardı herifin üstünde hansndncj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…