Hep acız bızTerayagi muhabbetini kapatalım da acikacaksiniz bak
Cok fresh geliyor bende severim elimde olur mutlaka kolonya seklnde olanida var bisver inan esine burayi okuya okuya cok paranoyalar yapiyorum bende kendime de esime de zarar ediyorum bazen ...Klasik parfüm, kokusunu ezberledim.Pembe taze çiçek kokusu vardı herifin üstünde hansndncj
Büyük ihtimalle korktuğun başına gelecek love hiç uykum yok ÇinkiBişi dicem ya, bu aksam topluca cıkıs yapalım mı topıkten, ben yatınca sız kişnersınız dıye cok korkuyorum
Yaaa loveeee sabah tereyagli yumurta yapacaktim belkiYumurtaların tereyagıyla bırlestıgıne ben şahsen ıkna oldum
Tereyağlı ıslak kurabiye verem bebemHep acız bız
Off çok pis imrendim gece geceYo ısrar etmiyorum kendiliğinden gelişiyor, o bir kez gelene kadar ben 5-6 kez geliyorum, hatta en son 5 ten sonrasını sayamadım, 7 olmuş olabilir
Üstüne sıkmış direkt.Cok fresh geliyor bende severim elimde olur mutlaka kolonya seklnde olanida var bisver inan esine burayi okuya okuya cok paranoyalar yapiyorum bende kendime de esime de zarar ediyorum bazen ...
Daha fazla nımet sayma meho, ıcım kalktıTereyağlı ıslak kurabiye verem bebem
Ben 12de kaçarım, uyucaz biz kocamla kuzu kuzuBüyük ihtimalle korktuğun başına gelecek love hiç uykum yok Çinki
Kız iki posta olmuş az dur, bizim bir hafta oldu, sevgili kocam dün akşam öküz gibi yediği için uyuyamamis, erkenden yattı yineOff çok pis imrendim gece gece
Evet yataga kus girilmez diye bi inanis vardiSonra yine sevişirsiniz ,sonra yine kavga sonra yine sevişme, güzel taktik
Ben gördümtenini görmedim ama kendini gördüm
Adın Şeyma mi yoksa
2010 Ocak annelerinde de ben vardım ,eski üyeliğimle, çalıştığım kuruma kadar yazmıştım
Geçmiş olsun, çabuk toparlarsin inşaallah
Göz doktoru musun hemşom
Aynen canım bir kaç ay hızımızı alamayınca hop nur topu gibi bebiş geldi, yaşa başa bakmadan
Yok bunu ben yaptım ellerimle , güzel ,pişince süte banıp hindistan cevizine buladim, foto eklenmiyor eklerdim yoksaDaha fazla nımet sayma meho, ıcım kalktı
Evetttttt ispata gerek yok itiraf varSenın adama hasret kaldıgına yemın edebılırım ama ıspatlayamam yolcum
DoğruEvet yataga kus girilmez diye bi inanis vardi
Dudişinize değil hemşom gelmelerine imrendim oha çoğul ekiyle yazdım inanamıyorum Antep’te miydin sen kuzenimin yanına gelince bir el ver bana iyisi miKız iki posta olmuş az dur, bizim bir hafta oldu, sevgili kocam dün akşam öküz gibi yediği için uyuyamamis, erkenden yattı yine
Ev ahalisi uyuyor. Ve ben kahkaha atamıyorumYok bunu ben yaptım ellerimle , güzel ,pişince süte banıp hindistan cevizine buladim, foto eklenmiyor eklerdim yoksa
Yahu hemşo diyorum o kadar, Adanalıyım tabi ki ama Adana'da ikamet etmiyorum,Dudişinize değil hemşom gelmelerine imrendim oha çoğul ekiyle yazdım inanamıyorum Antep’te miydin sen kuzenimin yanına gelince bir el ver bana iyisi mi
Ben de mutfakta kıs kıs gülüyorum sormaEv ahalisi uyuyor. Ve ben kahkaha atamıyorum
Biliyorum onu ama Antep’te oturuyorsun sanıyordum hmmYahu hemşo diyorum o kadar, Adanalıyım tabi ki ama Adana'da ikamet etmiyorum,
Benim de kızkardeşim Antep'te ,Dudişinize değil hemşom gelmelerine imrendim oha çoğul ekiyle yazdım inanamıyorum Antep’te miydin sen kuzenimin yanına gelince bir el ver bana iyisi mi