- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
İlk değil daha önce bir kaç kere daha dediği için alıştım ben garipsemedimAy ben gülmekten tekrar odaklanamazdımher tereyağı gördüğümde de kaşım gözüm oynardı bak
Evet cenesınden daha ıyı calıstırdıgı kesınİşini iyi yapıyor boş ver gerisini
Konusurken mazot yakiyorlar sanki dmiiiZaten çok nadir konuşur kendisi
Adam seviyorsa demekİlk değil daha önce bir kaç kere daha dediği için alıştım ben garipsemedim
Beyni gidiyormuş bahanesi de buKonusurken mazot yakiyorlar sanki dmiii
Sen sus başka yerin konuşsun diyorum ama içimdenEvet cenesınden daha ıyı calıstırdıgı kesın
Sen 4. Ve 5.ıcın ısrar edıyorsun gıbıme geldı amaSen sus başka yerin konuşsun diyorum ama içimden
O kadar anlıyorlar işte, kolonya diye odaklandığı için kokuyu bile almamıştır.Bana bi parfüm bişeyler ver demiş, almış eline ilk geçeni sıkmış.Israrla kolonya diyor.
Yavrum hepsini aynınanda denemen şart mıydı teker teker dene, her aksiyonda biriniEmin değilim tabiki ama dedim ya deneysel bugünkü dudişleri görmeliydiniz
Dudiş mi yapıyoruz güreş antrenmanı mı belli değildi tam moda giriyor
ben diyorum bi sn kegel denemem lazım tam bi daha giriyor bi sn üstteyken bişey vardı onu denicem
Hani bence dudiştik ama eşime göre tanımlanamayan faaliyet,anlamsız debelenme,boğuşma vs vs her şey olabülüüü
En sevdiği şeylerden biri tereyağı, yumurtayı çok güzl yapar o yüzden,bol tereyağlı, kahvaltıda hep eşime birakitim yumurta pişirme işiniAdam seviyorsa demek
Yumurtaların tereyagıyla bırlestıgıne ben şahsen ıkna oldumEn sevdiği şeylerden biri tereyağı, yumurtayı çok güzl yapar o yüzden,bol tereyağlı, kahvaltıda hep eşime birakitim yumurta pişirme işini
Heveslendim zemo okuyup okuyup yükseldimYavrum hepsini aynınanda denemen şart mıydı teker teker dene, her aksiyonda birini
Yo ısrar etmiyorum kendiliğinden gelişiyor, o bir kez gelene kadar ben 5-6 kez geliyorum, hatta en son 5 ten sonrasını sayamadım, 7 olmuş olabilirSen 4. Ve 5.ıcın ısrar edıyorsun gıbıme geldı ama
Suan sadece katip iyi gozle bakmiyor anladgm buCelebre kullanan muhasebecı kadınlara heç eyi gözle bakmıyolla keske rısk almasaydın
Ayyy adam iltifat etmişşsss en sevdiği şey demek kiEn sevdiği şeylerden biri tereyağı, yumurtayı çok güzl yapar o yüzden,bol tereyağlı, kahvaltıda hep eşime birakitim yumurta pişirme işini
Bilinçaltıma yeni bir kod ekledin ciddenEn sevdiği şeylerden biri tereyağı, yumurtayı çok güzl yapar o yüzden,bol tereyağlı, kahvaltıda hep eşime birakitim yumurta pişirme işini
Senın adama hasret kaldıgına yemın edebılırım ama ıspatlayamam yolcumAyyy adam iltifat etmişşsss en sevdiği şey demek ki
Ne romantik
Niye iyi gözle bakmiyim be.Suan sadece katip iyi gozle bakmiyor anladgm bu
ama bizim ofiste de arkadasjn biri hatta kardesim gbi ^bekar^ ( artk yazmak farz oldu medeni halinide )gelir skardi cekmeceme koydgm parfum kolonya ne varsa kadin gbi kokacaksin derdim abla bosver ter kokmamdan iyidir derdi
Sabah birikşnce zor mu oluyor yoksa okumasıBişi dicem ya, bu aksam topluca cıkıs yapalım mı topıkten, ben yatınca sız kişnersınız dıye cok korkuyorum