Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana bi parfüm bişeyler ver demiş, almış eline ilk geçeni sıkmış. Israrla kolonya diyor.
O kadar anlıyorlar işte, kolonya diye odaklandığı için kokuyu bile almamıştır.
Yavrum hepsini aynınanda denemen şart mıydı teker teker dene, her aksiyonda birini

En sevdiği şeylerden biri tereyağı, yumurtayı çok güzl yapar o yüzden,bol tereyağlı, kahvaltıda hep eşime birakitim yumurta pişirme işini
Yumurtaların tereyagıyla bırlestıgıne ben şahsen ıkna oldum

Celebre kullanan muhasebecı kadınlara heç eyi gözle bakmıyolla keske rısk almasaydın
Suan sadece katip iyi gozle bakmiyor anladgm bu

ama bizim ofiste de arkadasjn biri hatta kardesim gbi ^bekar^ ( artk yazmak farz oldu medeni halinide )gelir skardi cekmeceme koydgm parfum kolonya ne varsa kadin gbi kokacaksin derdim abla bosver ter kokmamdan iyidir derdi

En sevdiği şeylerden biri tereyağı, yumurtayı çok güzl yapar o yüzden,bol tereyağlı, kahvaltıda hep eşime birakitim yumurta pişirme işini
Bilinçaltıma yeni bir kod ekledin cidden şimdi yumurtaları da başka bir organla özdeşleştirdim.

Niye iyi gözle bakmiyim be. Şu an sadece herife iyi gözle bakmıyom. Kadına bi ton saydı, şişman yaşlı çirkin diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…