- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Açılış amacımız yeniden mutlu olma kararı alan kadınlar, evliler çerezHalen fışkırarak boşalıp evli olanlar var, hem hala son alez kalmıscasına bırbırını ıtıp kakanlar goruyorum hojam, bez reklamı gıbı sıvı yarısı olüyö buralarda onlara haksızlık olmasın bu baslık
Göreceğiz ama inşallah benim için geç olmazÇok çalışkan bir adam değil. Girişimi becerebilirse bi yol tutturur, ama onun gösterdiği yolda öyle 1 gün çalış 3 gün çalışma durumu olamaz, kendi işinde 24 saatin 48 saati çalışacaksın, en azından başlarda oturtturana kadar öyle. Yaşına göre boş hayal kuruyor biraz.
Şu incir yağıyla macun gelsin hele bir kapışırız zemoBen sabahtan girdim skoru hakkımı yemeyin
Beni sollayacak çıkamadı sanki henüzen yükswk skor değilsem bile kafa kafaya gideriz
Biri diyordu burda,abaza dedik kıymetini bilemedik diye. Sen miydin?Yanlız benim dudişecek kocam yok yanımda
Ben lisedeki abaza arkadaşları çok kınadıydım başkaları yapıyor bunlar da dinliyo diye
Kınama gelir başına al işte
Eski eşten öğrenemem. Bende çok düşündüm ama nasıl öğrenilir buLove_lover yavrukuş zamanla kafandaki adam profılınde aşınmalar olacak, evlılık ıcın acele etme, hem arastırma ısıne de gırısmıssın, ısın ucunda ölüm yok ya ayrılırsın bıter gıder. Sen ıyıce olc tart. Ve kalp kırmadan da ıstedıgın cevapları alabılırsın bence ondan. Neden bosandıgını tek taraflı anlatan ınsanlardan ben korkuyorum. Sen sadece adamla da evlenmeyeceksın evlenırsen, her ne kadar cocuk annesıyle de kalsa adam yerlesık duzene gecınce o da aktıf rol oynayacak evlılıgınızde ve annesı de tabi. Her ay kendınızden kısıp o nafakayı odeyeceksınız bır kere. Öncelıgı her zaman o olacak, yerı gelecek bunu kaldıramayacaksın bıle, sımdı evlenmeden sevdım ettım demekle olmuyor bu ısler. Ben mukemmel anne degılım ama kendı cocuklarıma tahammul edemıyorum bazen, kızıyorum sınırlenıyorum, sen sımdı kendı cocugunmus gıbı bunları yapamayacaksın yerı gelecek, hepsı ıcınde bırıkecek. Bak ben bı yaz okulu kaydında, avkatın kızıyla ben bununla evlenırsem ne bok yıcem ya dıye bıle dusundum, bebe soyulmus sırıga cıkıyor. Ee sende anne olmak ıstıyorsun, adam her ıkı bebeye de esıt yetmeye calısacak ve sana ayrı ılgı alaka lazım. Bekarlık gıbı degıl evlılık. Her bakımdan cok zor. Ee o maddı olarak bebesının masraflarını karsılarken sizin bütçede dogal olarak eksiye düşecek ki şimdi de düzenli bir işi yokmus. Ben tekrar tekrar dusunmenı, ve olmayacagını gorursen de bıtırmenı tavsıye ederım.
HallederissssssSor özelden, nömre??
Iste bı kırmızıyı hakettı bu adam, davranın katıp bu gece kırmızı don gıyecekBugün kocam üzerinde bahar çiçekleri kokusu ile geldi.Kolonyasını sıktım muhasebeci ablanın, leş gibi kokuyordum diyor. Bildiğin celebre kokuyordu. Fururum.
Sonra yine sevişirsiniz ,sonra yine kavga sonra yine sevişme, güzel taktikBana uyar
Sonra yine kavga ederiz
Ben gördümYazıklar ossun bee, bı ben goremedım
Adın Şeyma mi yoksaHaydaaaa kızım adamı yedin ne zamandır ben yorgunken de sırnaşsın diye şimdi ne bu hal, olmaz, topla kendini
Arada benim adımı söyledin ya helal vallahiaçıkçası ben de hep nilay geçirdim aklımdan
Ben alınmadım ki niye çarpıldın onu anlamadım
2010 Ocak annelerinde de ben vardım ,eski üyeliğimle, çalıştığım kuruma kadar yazmıştımBenim kendi adım da oğlumla kocamın adı da yazıyor 2010 konularında o zaman ifşa korkumuz yoktu anne grubu olduğundan.
Geçmiş olsun, çabuk toparlarsin inşaallah@NilMeSeKer sen ne tatlı hatunsun yahuallah neşeni daim etsin.
İncir çekirdeği şeysi alacağım hemen. Ama bugün üst kattan çamaşır sepeti ile inerken merdivenlerden uçtum. Kuyruk sokumumun üstünde sek sek sekerektenn, bade süzemeyerektenneyse belimi ve tutunmaya çalışırken kolumu fena incittim. Bir müddet kapalıyım gibi duruyor. Doktorcuğum rapor bile verdi de amirlerim biz seni evden alırız merak etme dedi ben de tabiii kal dinlen falan derler diye raporluyum efenim maili atmıştım neyse hayaller dudiş hayatlar kv ve koca ile ibo şovvv
Bir de niye soğuk rüzgarlar esiyor burada 2 gündür yahu. Hani mizahtı hani geyikti hani hani
İtiraf sayfasına dönmüş bura. Benim de adım Emma Gamlıbaykuş hadi bakalımEmma olmak istediğimi, Gamlıbaykuş olduğumu temsil ediyorr
Göz doktoru musun hemşomşimdi seni de göremiyorsa odunda göz muayenesi benden dicem ay tamam sustum
Aynen canım bir kaç ay hızımızı alamayınca hop nur topu gibi bebiş geldi, yaşa başa bakmadanRahatlik yaramadi sana mehlosum rahat duramadin ama ufak bi aslan parcan oldu iste Allah bagislasin hrrkesin evladini
Ay şu an reglim. Ama tokanırım ona, sırf gıcık etmek için jdndnfvncIste bı kırmızıyı hakettı bu adam, davranın katıp bu gece kırmızı don gıyecek
Bir kaç denemede başarırsın ama sürekli tuvalette yapılmıyor o biliyorsun değil mi, kasların yerini öğrendikten sonra normal zamanda yapacaksın, idrarı sürekli bölmek sakıncalı.Hazır İşerken kegel çalışsaydın nilosi ben bugün denedim yapamıyorum
Eyvah, hayatının hatasını yapmış, bir şişe kolonya koy bari yanınaBugün kocam üzerinde bahar çiçekleri kokusu ile geldi.Kolonyasını sıktım muhasebeci ablanın, leş gibi kokuyordum diyor. Bildiğin celebre kokuyordu. Fururum.
Bireysel danışmanlık veriyorsan bende isteremSor özelden, nömre??
Burda bir kere diyet grubuna girdim hatunlar koyverdi ben verdim kiloları çıktım. Gebe kalma grubuna girdim ilk ben hamile kaldım, doğurdum. Zirve de bir yerden sonra sıkıcı azizim.Diyet grubu gıbı guncel skor mu gırsenız acaba, boyle araya kaçma yapıyo, bırıncı bellı olsun
Lux marka pamuk da koysun adama lazım olacak katıbın hısmından sonraBir kaç denemede başarırsın ama sürekli tuvalette yapılmıyor o biliyorsun değil mi, kasların yerini öğrendikten sonra normal zamanda yapacaksın, idrarı sürekli bölmek sakıncalı.
Eyvah, hayatının hatasını yapmış, bir şişe kolonya koy bari yanına
Muhasebeciyi nasıl anlatıyor ama, ne yaşlılığı kaldı kadının ne çirkinliği ne şişmanlığı. Tanışırsak hepsini sölicem.Bir kaç denemede başarırsın ama sürekli tuvalette yapılmıyor o biliyorsun değil mi, kasların yerini öğrendikten sonra normal zamanda yapacaksın, idrarı sürekli bölmek sakıncalı.
Eyvah, hayatının hatasını yapmış, bir şişe kolonya koy bari yanına
Ne zirvesi seyyanım, süt ürünüyüm ya ben adhdldjskdjdlsjs yedek kulubesıne yolladım kendımı,Burda bir kere diyet grubuna girdim hatunlar koyverdi ben verdim kiloları çıktım. Gebe kalma grubuna girdim ilk ben hamile kaldım, doğurdum. Zirve de bir yerden sonra sıkıcı azizim.Arka sırada oturup sinsi sinsi çekirdek çitleyeceğim bir alan arıyodum hah Allah gönlüme göre verdi. Yani ayağım uğurludur diyececeğim ama ben geldiğimde ortalık zaten alev almıştı oh şükür.
Tebi tebi, mayış yetmeyince ek gelir olsun dıye verıyorumBireysel danışmanlık veriyorsan bende isterem
Bekliyorum buradayımŞu incir yağıyla macun gelsin hele bir kapışırız zemo
Adın Şeyma mi yoksa
2010 Ocak annelerinde de ben vardım ,eski üyeliğimle, çalıştığım kuruma kadar yazmıştım
Nasıl baktiysan adam tırsmışMuhasebeciyi nasıl anlatıyor ama, ne yaşlılığı kaldı kadının ne çirkinliği ne şişmanlığı. Tanışırsak hepsini sölicem.