Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açılış amacımız yeniden mutlu olma kararı alan kadınlar, evliler çerez

Göreceğiz ama inşallah benim için geç olmaz

Eski eşten öğrenemem. Bende çok düşündüm ama nasıl öğrenilir bu

Bugün kocam üzerinde bahar çiçekleri kokusu ile geldi. Kolonyasını sıktım muhasebeci ablanın, leş gibi kokuyordum diyor. Bildiğin celebre kokuyordu. Fururum.
Iste bı kırmızıyı hakettı bu adam, davranın katıp bu gece kırmızı don gıyecek

Bana uyar
Sonra yine kavga ederiz
Sonra yine sevişirsiniz ,sonra yine kavga sonra yine sevişme, güzel taktik
Yazıklar ossun bee, bı ben goremedım
Ben gördüm tenini görmedim ama kendini gördüm
Adın Şeyma mi yoksa
Benim kendi adım da oğlumla kocamın adı da yazıyor 2010 konularında o zaman ifşa korkumuz yoktu anne grubu olduğundan.
2010 Ocak annelerinde de ben vardım ,eski üyeliğimle, çalıştığım kuruma kadar yazmıştım
Geçmiş olsun, çabuk toparlarsin inşaallah
şimdi seni de göremiyorsa odunda göz muayenesi benden dicem ay tamam sustum
Göz doktoru musun hemşom
Rahatlik yaramadi sana mehlosum rahat duramadin ama ufak bi aslan parcan oldu iste Allah bagislasin hrrkesin evladini
Aynen canım bir kaç ay hızımızı alamayınca hop nur topu gibi bebiş geldi, yaşa başa bakmadan

Hazır İşerken kegel çalışsaydın nilosi ben bugün denedim yapamıyorum
Bir kaç denemede başarırsın ama sürekli tuvalette yapılmıyor o biliyorsun değil mi, kasların yerini öğrendikten sonra normal zamanda yapacaksın, idrarı sürekli bölmek sakıncalı.
Bugün kocam üzerinde bahar çiçekleri kokusu ile geldi. Kolonyasını sıktım muhasebeci ablanın, leş gibi kokuyordum diyor. Bildiğin celebre kokuyordu. Fururum.
Eyvah, hayatının hatasını yapmış, bir şişe kolonya koy bari yanına

Diyet grubu gıbı guncel skor mu gırsenız acaba, boyle araya kaçma yapıyo, bırıncı bellı olsun
Burda bir kere diyet grubuna girdim hatunlar koyverdi ben verdim kiloları çıktım. Gebe kalma grubuna girdim ilk ben hamile kaldım, doğurdum. Zirve de bir yerden sonra sıkıcı azizim. Arka sırada oturup sinsi sinsi çekirdek çitleyeceğim bir alan arıyodum hah Allah gönlüme göre verdi. Yani ayağım uğurludur diyececeğim ama ben geldiğimde ortalık zaten alev almıştı oh şükür.

Lux marka pamuk da koysun adama lazım olacak katıbın hısmından sonra

Muhasebeciyi nasıl anlatıyor ama, ne yaşlılığı kaldı kadının ne çirkinliği ne şişmanlığı. Tanışırsak hepsini sölicem.

Ne zirvesi seyyanım, süt ürünüyüm ya ben adhdldjskdjdlsjs yedek kulubesıne yolladım kendımı,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…