Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski eşten öğrenemem. Bende çok düşündüm ama nasıl öğrenilir bu
Çok fazla şansın yok, adama güvenip söylediklerinden ip ucu yakalamaya çalılacaksın mecburen
Lux marka pamuk da koysun adama lazım olacak katıbın hısmından sonra :KK70: :KK53:
Kolonyaya banıp banıp sokar artık gereken yere 🥺 çok fena olmuş
Muhasebeciyi nasıl anlatıyor ama, ne yaşlılığı kaldı kadının ne çirkinliği ne şişmanlığı. Tanışırsak hepsini sölicem. :KK53:
Aklı çıkmış adamın, inşallah dedikleri doğrudur

Çok fazla şansın yok, adama güvenip söylediklerinden ip ucu yakalamaya çalılacaksın mecburen

Nıye yalan olacak yaw, celebre ne katıp

Sıkılmış gibiydi, koku yoğundu çünkü. Ondan şeetmedim çok.

Valla billa, en son ilişkide gemide,eşim söylemesi ayıp ilişki sırasında tereyağı gibi oldu çok güzel dedi,ben de sıktım kasları sonrası söylediğim gibi işte 😂
Sızın seksınıze edeyım emı :ıslık: tereyagı nedır ya ayy allahım:KK70::KK53:

Valla billa, en son ilişkide gemide,eşim söylemesi ayıp ilişki sırasında tereyağı gibi oldu çok güzel dedi,ben de sıktım kasları sonrası söylediğim gibi işte 😂
Tereyağı mı hmmm bunu da not alayım aklımın bir köşesine yarın ki deneysel dudişte sorarım 😎

Tereyağı mı hmmm bunu da not alayım aklımın bir köşesine yarın ki deneysel dudişte sorarım 😎
Emın mısın? Seks mı yapmak ıstıyorsun mıhlama mı olmak ıstıyorsun adhdlshsjsjs ıcım kalktı ya:KK70::KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X