Biliyorum zemo dudiş sırasında yapayım dedim yok mümkün değil olmuyor normalde oluyordu oysa kiBir kaç denemede başarırsın ama sürekli tuvalette yapılmıyor o biliyorsun değil mi, kasların yerini öğrendikten sonra normal zamanda yapacaksın,
Ben ilişki esnasında yaptım eşime sordum sıkıyorum farkettin mi diye,eşim sıkma,böyle güzel dedi, sikmami istemediHazır İşerken kegel çalışsaydın nilosi ben bugün denedim yapamıyorum
Olur olur hersey olurBiliyorum zemo dudiş sırasında yapayım dedim yok mümkün değil olmuyor normalde okuyordu oysa ki
Ziyaaa, atma ziyaaaaBen ilişki esnasında yaptım eşime sordum sıkıyorum farkettin mi diye,eşim sıkma,böyle güzel dedi, sikmami istemedi
Çok fazla şansın yok, adama güvenip söylediklerinden ip ucu yakalamaya çalılacaksın mecburenEski eşten öğrenemem. Bende çok düşündüm ama nasıl öğrenilir bu
Kolonyaya banıp banıp sokar artık gereken yereLux marka pamuk da koysun adama lazım olacak katıbın hısmından sonra
Aklı çıkmış adamın, inşallah dedikleri doğrudurMuhasebeciyi nasıl anlatıyor ama, ne yaşlılığı kaldı kadının ne çirkinliği ne şişmanlığı. Tanışırsak hepsini sölicem.
Nıye yalan olacak yaw, celebre ne katıpÇok fazla şansın yok, adama güvenip söylediklerinden ip ucu yakalamaya çalılacaksın mecburen
Kolonyaya banıp banıp sokar artık gereken yereçok fena olmuş
Aklı çıkmış adamın, inşallah dedikleri doğrudur
Valla billa, en son ilişkide gemide,eşim söylemesi ayıp ilişki sırasında tereyağı gibi oldu çok güzel dedi,ben de sıktım kasları sonrası söylediğim gibi işteZiyaaa, atma ziyaaaa
Sıkılmış gibiydi, koku yoğundu çünkü. Ondan şeetmedim çok.Çok fazla şansın yok, adama güvenip söylediklerinden ip ucu yakalamaya çalılacaksın mecburen
Kolonyaya banıp banıp sokar artık gereken yereçok fena olmuş
Aklı çıkmış adamın, inşallah dedikleri doğrudur
Parfüm. Avon parfümü.Nıye yalan olacak yaw, celebre ne katıp
Tereyağı mıValla billa, en son ilişkide gemide,eşim söylemesi ayıp ilişki sırasında tereyağı gibi oldu çok güzel dedi,ben de sıktım kasları sonrası söylediğim gibi işte
Sızın seksınıze edeyım emıValla billa, en son ilişkide gemide,eşim söylemesi ayıp ilişki sırasında tereyağı gibi oldu çok güzel dedi,ben de sıktım kasları sonrası söylediğim gibi işte
Tereyağı mı hmmm bunu da not alayım aklımın bir köşesine yarın ki deneysel dudişte sorarımValla billa, en son ilişkide gemide,eşim söylemesi ayıp ilişki sırasında tereyağı gibi oldu çok güzel dedi,ben de sıktım kasları sonrası söylediğim gibi işte
Hay allah ıyı etsın senı parfum deseneParfüm. Avon parfümü.
Emın mısın? Seks mı yapmak ıstıyorsun mıhlama mı olmak ıstıyorsun adhdlshsjsjs ıcım kalktı yaTereyağı mı hmmm bunu da not alayım aklımın bir köşesine yarın ki deneysel dudişte sorarım
Burnuma kokusu geldi, deliriyorum.Sızın seksınıze edeyım emıtereyagı nedır ya ayy allahım
Oluyordur ama adam tepki vermeden emin olamazsınBiliyorum zemo dudiş sırasında yapayım dedim yok mümkün değil olmuyor normalde oluyordu oysa ki
Bilemedim ne desem, belki acımıştır sıkıncaBen ilişki esnasında yaptım eşime sordum sıkıyorum farkettin mi diye,eşim sıkma,böyle güzel dedi, sikmami istemedi
Yok be abartma sende. Kolonyadır yahuSıkılmış gibiydi, koku yoğundu çünkü. Ondan şeetmedim çok.
Sordum zemo hiç bir değişiklik yok dediOluyordur ama adam tepki vermeden emin olamazsın
Buram buram koktu yeminleEmın mısın? Seks mı yapmak ıstıyorsun mıhlama mı olmak ıstıyorsun adhdlshsjsjs ıcım kalktı ya
Umarım.Yok be abartma sende. Kolonyadır yahu