Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yap yap, ama e-devlet sıfrenı de yaz ben ıkna olamıyorum sahsen, bosanıp mutlu olamazsın, sen ıncır cekırdegı yagını şaşalla içsen libidon benımkını gecemez:KK70::KK53:
Hayatta yazmam şifre falan hahahahah 😄😄 seninle itilaf devletleri kolonunu oluşturup 3.dünya savaşını açacağım 😄
Libido taktikleri de bam bam bam 😄 mis. :KK53: :KK48:

Bende sızden beklıyorum :KK53: :deli:
E ben yazdım bugün günün ilk dudişi benden gelsin diye hatta siz yazılırken ikinciyi bile yaptım
Deneysel olduğu için ilgi görmedi sanırım
En azından günü boş geçirmedik grubun adına halel gelmedi love için rahat başın dik olsun :KK53: :KK53: :KK53:

E ben yazdım bugün günün ilk dudişi benden gelsin diye hatta siz yazılırken ikinciyi bile yaptım
En azından günü boş geçirmedik grubun adına halel gelmedi love için rahat başın dik olsun :KK53: :KK53: :KK53:
Diyet grubu gıbı guncel skor mu gırsenız acaba, boyle araya kaçma yapıyo, bırıncı bellı olsun :KK53: :KK70:

Yap yap, ama e-devlet sıfrenı de yaz ben ıkna olamıyorum sahsen, bosanıp mutlu olamazsın, sen ıncır cekırdegı yagını şaşalla içsen libidon benımkını gecemez:KK70::KK53:
Başlığı boşanan hatunların dudiş günlüğü diye değiştirelim buradan yürüyün hep beraber. İncir çekirdeği yağları köpeğiniz olsun hepinizin 😘😘😘

Diyet grubu gıbı guncel skor mu gırsenız acaba, boyle araya kaçma yapıyo, bırıncı bellı olsun :KK53: :KK70:
Allah sizi emi... Gülerken altıma işedim galiba

Başlığı boşanan hatunların dudiş günlüğü diye değiştirelim buradan yürüyün hep beraber. İncir çekirdeği yağları köpeğiniz olsun hepinizin 😘😘😘
Halen fışkırarak boşalıp evli olanlar var, hem hala son alez kalmıscasına bırbırını ıtıp kakanlar goruyorum hojam, bez reklamı gıbı sıvı yarısı olüyö buralarda onlara haksızlık olmasın bu baslık:KK70::KK53:

Ben sabahtan girdim skoru hakkımı yemeyin
Beni sollayacak çıkamadı sanki henüz 😎 en yükswk skor değilsem bile kafa kafaya gideriz 🤭

Olmaz öyle, evli ve mutlu dudişgenler de var 😄 buradaki en başta sen ve love daha sonra sociciğim gibi hatunlardan çok iyi dişil enerji alıyorum. Kadınlığını, ruhunu seven kadınların enerjisi çok güzel.

Halen fışkırarak boşalıp evli olanlar var, hem hala son alez kalmıscasına bırbırını ıtıp kakanlar goruyorum hojam, bez reklamı gıbı sıvı yarısı olüyö buralarda onlara haksızlık olmasın bu baslık:KK70::KK53:
Hee o ben olabilirim,bir de ilişki sıklığı artarsa tadından yenmicek 😂

Yanlız benim dudişecek kocam yok yanımda 😩😩
Ben lisedeki abaza arkadaşları çok kınadıydım başkaları yapıyor bunlar da dinliyo diye
Kınama gelir başına al işte 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X