Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sızden beklıyorum
Evet kızlar bu sitedeki 2 ahdımı açıklıyorum. (1.ahdım için boşanınca "yuppi 2"diye başlık açacağım demiştim)
İşler yolunda giderse, göynümün kaydığı beye dair:
" Anka'nın dudiş günlüğü." adında başlık açacağım.
Evet
Bana sahte diyenlere de;" işte hayat böyle yaşanır, sana hayal gelen benim gerçeğim nihahahah" diye cevap veririm peşin söyleyeyim.

Senin gönlünün kaydığı var mıydı ya ben mi kaçırdım

Yap yap, ama e-devlet sıfrenı de yaz ben ıkna olamıyorum sahsen, bosanıp mutlu olamazsın, sen ıncır cekırdegı yagını şaşalla içsen libidon benımkını gecemez

Aradan gecen 10yılmıs gıbı bı zerre yazıyo bı sen, lısedeyken dıye sızı ısırasım geldı kızlar gelın sarılayım sıze
Uzaktan sariliyorum sana hocam
Valla dundu ama benim icin 10 yila es deger hatirlamak istemiyorum gittigim liseyi hic sevememistim
Hocalar hep sey derdi bana yasina gore olgun bi cocuk
Zerrenin 3 yil en azindan benimki daha dun

Asla anlatmam, bundan sonra dudiş falan yok, ayrıldık biz haberın yok mu?

Kayırma lan sociyi, sıctın zaten sakanın ıcıne
Aaaa benim ne kabahatim var? Nerede kaydırdı beni?
Sen 26 yaşındasın tamam mı kendine gelo yıllardan olsa olsa ergenlik olur o kadar

Dedi daha 26 yaşında olan Soci
Saçlarım da bir iki beyaz yakaladım ya... Yaşlanıyorum. Bu sene babamın vefatından sonra çöktüm bi.
O senden buyuk yannaz kaynanı acıl gonder sonra da hojaya gıt ıcıne dede kacmıs senın
Kaynanam baya rahatlattı beni aslında ya. Hazır sofraya geliyorum. Evi derleyip temizliyor sağolsun. Böyle gayet iyi.

Yap yap, ama e-devlet sıfrenı de yaz ben ıkna olamıyorum sahsen, bosanıp mutlu olamazsın, sen ıncır cekırdegı yagını şaşalla içsen libidon benımkını gecemez
Hey maşallah devrimci dudişgenler sizi birleşin, Devdud'un önünü kimse kesemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…