Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum burda yazinca hayali olmak gibi bir paranoya oluştu dünden beri niye acepppp
Yaziiim mi yuruyem mi goşammm mi
Paranoya niye kız ben koş demem hepinizin yaşı tecrübesi malum, çok tabun yokda uygun koşullar oluşunca hayor demeye gerek olmaz, sevgililer de oynaşıyor. Önemli olan senşn hazır olman. Korunmaya dikkat ama
Ee ben size diyordum, ama senın burctan kaynaklı bı hard aşkın var. Ben romantızmı harddan daha cok severım, bana arada hard ıyı gıdıyor
Hard deyince üst baş parçalamak değil ya biraz diş izi az morluk o kadar ikisinin yeri ayrı, uyarılma oranına göre değişir, çokmhazırsan hard az hazırsan soft
Oh oh,ne güzel, kapanış regl olacağın için di mi, ramazanda ilişki devam edecek
Ramazanda devam tabi ki, hele kapanma gelirse hiç sekteye uğramayız hatta artar bile, çocuklar yatıyor biz sahura kadar oturuyoruz, başbaşa vakit daha fazla oluyor o zaman.

Don parçalama olayının gerçekliğini konusmak istemiyorum şöyan, harddan anladıgımın içinde bir miktar bu da var çünkü. Ama morluk ve ısırma cok normal degıl mı ya? O an gözün dönüyor

Beraber vakit geçiren kadınların zamanla aynı dönemlerde regl olduğu görülmüş bir araştırmada. Bende regl oldum. Var mı arttıran.
az önce teşrif etti kendileri
Ben olmadım daha var, beraber vakıt gecırdıgımıze emın degıl fücudum galıba
Sen hap kullanıyorsun seninki uyamaz zaten
Bızımkı klasıktı ya, arada ateslenırdı ama düz sevişgen bir adamdı. Oglana kadar rutindi. Oglandan sonra bır mıktar bozulma oldu, ıkızler gelmeye karar verınce tansıyon ısı de cıktı ve out
Seninkinin klasiğinde de hayır yokmuş ki

Sen her halinle güzelsin love... Hep öyle kal hep mutlu kal.. Canım yaşanmışlıklar sebebi ile sadece sütü degil tüm süt ürünlerini üfleyerek yedigimden mütevellit ... Bunlar hep ondan. Canim tedaviden önce su an cok dusunmuyorum ama her an her sey olabilirdi ki Ramazan geldi hoş geldi

az önce teşrif etti kendileri

Sen hap kullanıyorsun seninki uyamaz zaten

Seninkinin klasiğinde de hayır yokmuş ki
Hep öyle degıldı, klasık tanımından kastım dümdüz yani, start ve finish arasında atraksiyon olmaması.. Nerde kostüm fantazik....

Insallah hayatım, sende mutlu ol mutlu kal

Don parçalama olayının gerçekliğini konusmak istemiyorum şöyan, harddan anladıgımın içinde bir miktar bu da var çünkü. Ama morluk ve ısırma cok normal degıl mı ya? O an gözün dönüyor
Normal bence... Destek

Insallah hayatım, sende mutlu ol mutlu kal
Canim ya simdi adamla konustukca artik gercekleri de konusmaya basladik
Bana o gün tırnaklarimi guzel boyayamadigimi söyledi. Ben sag el toynaklarima oje süremiyorum
Bildiğin badana yani. Nasil yapiyorsun bana taktik ver... cocuklardan kuaföre zaten vakit kisitli öneri istiyorum bi formulu var mi. Malum adam tırnak boyasini seviyor sonunda dudişe gidecekse her yol mubahtir deyor ve bilmememek degil ogrenmemek ayiptir diyor mikrofonu uzatiyorum hojammmm

Parçalama kısmı gereksiz ya, ama işin içine kostüm girdiğinde belki farklı olur durum.
Gönlüne göre olsun inşallah, şu tedavini hallet de hayırlısıyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…