- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
Özlettin yahu yorgun ve yoğun olduğun belli.Öyle deme yorgun olunca olmuyormuş ben bu hafta anladım ya.. Mesela yorgunum adam sinyal çakıyor ama hiç oralı olmuyorum. Canım istemiyooo
İşte tam barışmadan girişince olmüyür.O halde bu barışma aksiyonları hikayeaşırı tutkulu diye söylüyorlardı.
Nasıl yani? Aç bunuO halde bu barışma aksiyonları hikayeaşırı tutkulu diye söylüyorlardı.
Normalde böyle duvardan duvara aksiyonlar izlettiler yıllarca filmlerde falan. Kendi kendime "o sinirle adamın şeyini koparırım ki" diye söyleniyordum hahahahahha.İşte tam barışmadan girişince olmüyür.
Paranoya niye kızKuzum burda yazinca hayali olmak gibi bir paranoya oluştu dünden beri niye acepppp
Yaziiim mi yuruyem mi goşammm mi
Hard deyince üst baş parçalamak değil ya biraz diş izi az morluk o kadarEe ben size diyordum, ama senın burctan kaynaklı bı hard aşkın var. Ben romantızmı harddan daha cok severım, bana arada hard ıyı gıdıyor
Ramazanda devam tabi ki, hele kapanma gelirse hiç sekteye uğramayız hatta artar bile, çocuklar yatıyor biz sahura kadar oturuyoruz, başbaşa vakit daha fazla oluyor o zaman.Oh oh,ne güzel, kapanış regl olacağın için di mi, ramazanda ilişki devam edecek
Tam tartışmanın en ateşli yerinde hırsından sevişmek yani. Baya sert biçimde, saç baş yolmalı. TutkuluNasıl yani? Aç bunu
Don parçalama olayının gerçekliğini konusmak istemiyorum şöyan, harddan anladıgımın içinde bir miktar bu da var çünkü. Ama morluk ve ısırma cok normal degıl mı ya? O an gözün dönüyorParanoya niye kızben koş demem hepinizin yaşı tecrübesi malum, çok tabun yokda uygun koşullar oluşunca hayor demeye gerek olmaz, sevgililer de oynaşıyor. Önemli olan senşn hazır olman. Korunmaya dikkat ama
Hard deyince üst baş parçalamak değil ya biraz diş izi az morluk o kadarikisinin yeri ayrı, uyarılma oranına göre değişir, çokmhazırsan hard az hazırsan soft
Ramazanda devam tabi ki, hele kapanma gelirse hiç sekteye uğramayız hatta artar bile, çocuklar yatıyor biz sahura kadar oturuyoruz, başbaşa vakit daha fazla oluyor o zaman.
Tartısmanın en ateslı yerınde olay mahalını terkederım shdkddhsksTam tartışmanın en ateşli yerinde hırsından sevişmek yani. Baya sert biçimde, saç baş yolmalı. Tutkulu
Beraber vakit geçiren kadınların zamanla aynı dönemlerde regl olduğu görülmüş bir araştırmada. Bende regl oldum. Var mı arttıran.
Sen hap kullanıyorsun seninki uyamaz zatenBen olmadım daha var, beraber vakıt gecırdıgımıze emın degıl fücudum galıba
Seninkinin klasiğinde de hayır yokmuş kiBızımkı klasıktı ya, arada ateslenırdı ama düz sevişgen bir adamdı. Oglana kadar rutindi. Oglandan sonra bır mıktar bozulma oldu, ıkızler gelmeye karar verınce tansıyon ısı de cıktı ve out
Ben de. Hiç sevmem kaosuTartısmanın en ateslı yerınde olay mahalını terkederım shdkddhsks
Canım yaşanmışlıklar sebebi ile sadece sütü degil tüm süt ürünlerini üfleyerek yedigimden mütevellit ... Bunlar hep ondan. Canim tedaviden önce su an cok dusunmuyorum ama her an her sey olabilirdi ki Ramazan geldi hoş geldiParanoya niye kızben koş demem hepinizin yaşı tecrübesi malum, çok tabun yokda uygun koşullar oluşunca hayor demeye gerek olmaz, sevgililer de oynaşıyor. Önemli olan senşn hazır olman. Korunmaya dikkat ama
Hard deyince üst baş parçalamak değil ya biraz diş izi az morluk o kadarikisinin yeri ayrı, uyarılma oranına göre değişir, çokmhazırsan hard az hazırsan soft
Ramazanda devam tabi ki, hele kapanma gelirse hiç sekteye uğramayız hatta artar bile, çocuklar yatıyor biz sahura kadar oturuyoruz, başbaşa vakit daha fazla oluyor o zaman.
Hep öyle degıldı, klasık tanımından kastım dümdüz yani, start ve finish arasında atraksiyon olmaması.. Nerde kostüm fantazik....az önce teşrif etti kendileri
Sen hap kullanıyorsun seninki uyamaz zaten
Seninkinin klasiğinde de hayır yokmuş ki
Insallah hayatım, sende mutlu ol mutlu kalSen her halinle güzelsin love... Hep öyle kal hep mutlu kal..
Canım yaşanmışlıklar sebebi ile sadece sütü degil tüm süt ürünlerini üfleyerek yedigimden mütevellit ... Bunlar hep ondan. Canim tedaviden önce su an cok dusunmuyorum ama her an her sey olabilirdi ki Ramazan geldi hoş geldi
Normal bence... DestekDon parçalama olayının gerçekliğini konusmak istemiyorum şöyan, harddan anladıgımın içinde bir miktar bu da var çünkü. Ama morluk ve ısırma cok normal degıl mı ya? O an gözün dönüyor
Canim ya simdi adamla konustukca artik gercekleri de konusmaya basladikInsallah hayatım, sende mutlu ol mutlu kal
Parçalama kısmı gereksiz ya, ama işin içine kostüm girdiğinde belki farklı olur durum.Don parçalama olayının gerçekliğini konusmak istemiyorum şöyan, harddan anladıgımın içinde bir miktar bu da var çünkü. Ama morluk ve ısırma cok normal degıl mı ya? O an gözün dönüyor
Gönlüne göre olsun inşallah, şu tedavini hallet de hayırlısıylaSen her halinle güzelsin love... Hep öyle kal hep mutlu kal..
Canım yaşanmışlıklar sebebi ile sadece sütü degil tüm süt ürünlerini üfleyerek yedigimden mütevellit ... Bunlar hep ondan. Canim tedaviden önce su an cok dusunmuyorum ama her an her sey olabilirdi ki Ramazan geldi hoş geldi
Gereksiz degıl o anın getırısıParçalama kısmı gereksiz ya, ama işin içine kostüm girdiğinde belki farklı olur durum.
Gönlüne göre olsun inşallah, şu tedavini hallet de hayırlısıyla