Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de ara sıra aldattığını görüp sabaha trip atıyorum, bir gün de hayırlı gör beni diyor. 🤣

Benimkinin de eski sevgilisi vardı, epey bırakmamış ayrıldıktan sonra, benden bi önceki sevgilisini de sinir hastası etmiş karı. Bana bulaşmadı neyse ki. 😁 Birkaç yıl önce duyduk, ameliyatla erkek olmuş.
Ay buna seninkinin tepkisini merak ettim :KK15:

Beybi sen ex öküzle evlenme kararı aldığında ailen ne tepki verdi? Cvp vermek istemezsen ok beybi. Merak ettim. Öküzleri babalar bilir ya. Acaba baban ne demişti?
Yaş farkından dolayı bir miktar acaba mı demıslerdı, fakat olumsuz bakmadılar, destekledıler. Cunku ne ex o zamanlar böyle değildi, çok efendiydi aman da aman

Kız senin attığından aldım, ama bitti. Reglden sonra alacam.
Ölçüyü şaşırmadınız inşallah? Çay kaşıgıyla mı verdın tatlı kasıgıyla mı? Corba kasıgını yazmadım ınsallah degıldır ahdsksjsj bu kaa cabuk bıttıgıne gore :KK53: :KK70:

Ölçüyü şaşırmadınız inşallah? Çay kaşıgıyla mı verdın tatlı kasıgıyla mı? Corba kasıgını yazmadım ınsallah degıldır ahdsksjsj bu kaa cabuk bıttıgıne gore :KK53: :KK70:
Hastalığı yok, çok sigara içiyor sadece. Ama çay kaşığı ile verdim, adam elimde kalmasın sonra jdnfnfnfn

Öyle deme yorgun olunca olmuyormuş ben bu hafta anladım ya.. Mesela yorgunum adam sinyal çakıyor ama hiç oralı olmuyorum. Canım istemiyooo
Her durumda hazırım ben :KK8:

Bu yorgunluk herşeyin bahanesi oluyor ama sonra, tutuyorlar yorgunum da yorgunum. Hep mi yorgun olurlar?

Her durumda hazırım ben :KK8:

Bu yorgunluk herşeyin bahanesi oluyor ama sonra, tutuyorlar yorgunum da yorgunum. Hep mi yorgun olurlar?
Benım yorgunken de canım ıstıyor, sadece sınırım libidomun onune gecmesın yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X