- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Amanın ,o neydi gııızBen de ara sıra aldattığını görüp sabaha trip atıyorum, bir gün de hayırlı gör beni diyor.
Benimkinin de eski sevgilisi vardı, epey bırakmamış ayrıldıktan sonra, benden bi önceki sevgilisini de sinir hastası etmiş karı. Bana bulaşmadı neyse ki.Birkaç yıl önce duyduk, ameliyatla erkek olmuş.
Bi arkadaş arada müdürle anlaşamıyor. Sürekli bi canım cicim, ay kuşum ne kadan güzelsin muhabbetleri falan. Samimiyetsiz. Kusmak istiyorum.Kadınların çok olduğu yerde kıskançlık , entrika bitmiyor öyle mi sizde de, benim önceki çalıştığım birimde öyleydi sonra 5 erkek olan büroya tek bayan olarak yerim değişti rahata erdim, şimdi iki kadın üç erkek aynı birimde çalışıyoruz , bayan arkadaşımla çok iyiyiz, bayağı yaş farkı var aramızda ama 58 yaşında sıfır beden çok fit bir arkadaş
Tanri Azize Maria' yi korusun cok amen...Sen bu ara etken ve edilgen cümleleri fazla kullanmaya basladın, basına bısey gelmesın
Rahibeliğe itenler utansın dostum, ajdkdhdksak aklıma bı fıkra geldıTanri Azize Maria' yi korusun cok amen...
Aynen öyle. Valla ben yenı sekme actım thanxTemelli mavi ekran vermiş erkenden.
Dört dörtlük olan mi kutsal olan miRahibeliğe itenler utansın dostum, ajdkdhdksak aklıma bı fıkra geldı
EvvetKız sen konuyu doğru mu anladın
Ben yorum yapmayim en iyisi bebek bakma konusunda ama bi yakinim vermisti ya da baska bi yerde verdi ben yine yanlis anladimYavrucum soguk ve dislerini kasiyici bir urun ariyorlar bebelere
Şarap icerken anlatirim kutsal kaseyi, hostesi, diğerlerini... Simdi anlatamadigim icin kerem bursin gibi diyorum I' m sorry...Dört dörtlük olan
Djfkdldhdjdksk bıtane daha geldı aklıma ama o bıraz jest ve mımıklerle anlatılan bıseyŞarap icerken anlatirim kutsal kaseyi, hostesi, diğerlerini... Simdi anlatamadigim icin kerem bursin gibi diyorum I' m sorry...
Tez vakitte Irmizan sonrasi partide bunu anlatmalisin görmem lazım mimikleri o jestleri o endami o edayi...Djfkdldhdjdksk bıtane daha geldı aklıma ama o bıraz jest ve mımıklerle anlatılan bısey
Başkası olma kendın ol bele çol daha güzelsin mi demek istedinTez vakitte Irmizan sonrasi partide bunu anlatmalisin görmem lazım mimikleri o jestleri o endami o edayi...Ne Didem ol ne Asena..
Acaba nasil oluyorsa bu durum daha derinine arastirmak lazim bakicam bunaBeraber vakit geçiren kadınların zamanla aynı dönemlerde regl olduğu görülmüş bir araştırmada. Bende regl oldum. Var mı arttıran.
Feromon hormonuymus etki edenBeraber vakit geçiren kadınların zamanla aynı dönemlerde regl olduğu görülmüş bir araştırmada. Bende regl oldum. Var mı arttıran.
Ben dışardan çok severek okuyordum yazdıklarınızı ve hic aklımdan ulan sallıyor bu kadın diye geçmedi valla .biz inararak okuyanları harcamayın lütfen bizi bizi bihterinizi :)Ben gerçekliğimden eminim yaw, hayat bu kadar vurduktan sonra, sıradakının enerjıme denk olması 'ee artık cok cektın ödülün de bu olsun' demesini aldım kabul ettim. Sanal ortamda inanmama hakkı herkesin var. Kımseye kırgın yada kızgın degılım. Buraya bunca detay yazmam da arz talep meselesiydi. Bende daha dikkatli olacağım bu konuda. Toplum olarak en dip ve en uc yaşayanların gerceklıgıne ınanamama gıbı bır durumumuz var. Cok acılıysa da ınanmıyoruz bız, bu kadar acının cekılebılırlıgı gercek gelmedıgı gıbı, cok guzel hıkayeler yasayanları da sorguluyoruz. Bunda fakelerın payı da buyuktur, ınanıyorum. Anlatımlarımı göze batmaması, rahatsızlık vermemesı acısından daha yüzeysel yazacagım artık.
Epimedyumlu macun. İnternete yaz çıkıyor. Loveitred atmıştı bana da.
Beybi sen ex öküzle evlenme kararı aldığında ailen ne tepki verdi? Cvp vermek istemezsen ok beybi. Merak ettim. Öküzleri babalar bilir ya. Acaba baban ne demişti?Neyse haftaiçi biter o, macuna devam mı? Lağn hep sorcam bak sana sormayı unutuyorum. Benım ex ökz su macundan kullanırken kan ter ıcınde kalıyordu, burnu tıkanıyordu sızde oldumu boyle bısey?
Ben deeeBeraber vakit geçiren kadınların zamanla aynı dönemlerde regl olduğu görülmüş bir araştırmada. Bende regl oldum. Var mı arttıran.