Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amanın ,o neydi gııız

Ben de görüyorum zaman zaman aldattığını ve ayni tepkileri veriyorum,eşim de nasıl güzel miydi karı diyor

Bi arkadaş arada müdürle anlaşamıyor. Sürekli bi canım cicim, ay kuşum ne kadan güzelsin muhabbetleri falan. Samimiyetsiz. Kusmak istiyorum.

Djfkdldhdjdksk bıtane daha geldı aklıma ama o bıraz jest ve mımıklerle anlatılan bısey
Tez vakitte Irmizan sonrasi partide bunu anlatmalisin görmem lazım mimikleri o jestleri o endami o edayi... Ne Didem ol ne Asena..

Ben dışardan çok severek okuyordum yazdıklarınızı ve hic aklımdan ulan sallıyor bu kadın diye geçmedi valla .biz inararak okuyanları harcamayın lütfen bizi bizi bihterinizi :)

Neyse haftaiçi biter o, macuna devam mı? Lağn hep sorcam bak sana sormayı unutuyorum. Benım ex ökz su macundan kullanırken kan ter ıcınde kalıyordu, burnu tıkanıyordu sızde oldumu boyle bısey?
Beybi sen ex öküzle evlenme kararı aldığında ailen ne tepki verdi? Cvp vermek istemezsen ok beybi. Merak ettim. Öküzleri babalar bilir ya. Acaba baban ne demişti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…