- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
Heee dizilerde olurdu tam adamla kadin kavga ederdi adam kadini kendine cekerdi bir de arkada muzik
Heee dizilerde olurdu tam adamla kadin kavga ederdi adam kadini kendine cekerdi bir de arkada muzik
Herkesi bilmem ama bana uymuyor o, kafasına tavayla vurasım geliyorBence en ateşlisi o
BenımdeHerkesi bilmem ama bana uymuyor o, kafasına tavayla vurasım geliyor
BencedeBence en ateşlisi o
Araya gün girmiyor muParanoya niye kızben koş demem hepinizin yaşı tecrübesi malum, çok tabun yokda uygun koşullar oluşunca hayor demeye gerek olmaz, sevgililer de oynaşıyor. Önemli olan senşn hazır olman. Korunmaya dikkat ama
Hard deyince üst baş parçalamak değil ya biraz diş izi az morluk o kadarikisinin yeri ayrı, uyarılma oranına göre değişir, çokmhazırsan hard az hazırsan soft
Ramazanda devam tabi ki, hele kapanma gelirse hiç sekteye uğramayız hatta artar bile, çocuklar yatıyor biz sahura kadar oturuyoruz, başbaşa vakit daha fazla oluyor o zaman.
Bana uyarHerkesi bilmem ama bana uymuyor o, kafasına tavayla vurasım geliyor
Sakinlestirici görevi görüyor diyorsunBana uyar
Sonra yine kavga ederiz
Parçalama kısmı gereksiz ya, ama işin içine kostüm girdiğinde belki farklı olur durum.
Bana bi hırs geliyor dudaklarını ısırıyorum nerdeyse kanatacak kadar doyamıyorum o an. Sırtı hep tırnak izi zavallının. Tatilde cayır cayır yanmıştı o izler.
Gün Girmediği oluyor evetAraya gün girmiyor mu
Al benden de o kadarHerkesi bilmem ama bana uymuyor o, kafasına tavayla vurasım geliyor
Benim herif kızıyor, dışarda utanıyormuş. Beni o yönümle tanısınlar istemiyor heralde sjsjsjsjsjsLove_lover sen ne ataşli gacısın..
Tırnak izili
Dudiş goparmali
Getirin kırbacı bacılar
"Doyamiyom doyamiyooom ohhh yesss ohhh yeahhhh" biraz taktik ver bacim. Unuttuk...
Görünmeyen yerlere yaparsın. Ben de kızıyorum ama adam vazgeçmiyorBenim herif kızıyor, dışarda utanıyormuş. Beni o yönümle tanısınlar istemiyor heralde sjsjsjsjsjs
Adam çok hassas o konuda, ağzımı da kapatıyor bağırmayayım diye.Görünmeyen yerlere yaparsın. Ben de kızıyorum ama adam vazgeçmiyor
Kısıtlamaya gitmeyesiniz inşallah, böğürmek güzeldirAdam çok hassas o konuda, ağzımı da kapatıyor bağırmayayım diye.
Elimden kaybederim korkusu bu ...Benim herif kızıyor, dışarda utanıyormuş. Beni o yönümle tanısınlar istemiyor heralde sjsjsjsjsjs
Ağzı kapatmakta mesele yok, volüm düşer en azından, ben kızmazdım ona mesela, morartma konusuna dikkat etmek lazım aslında ben evdeyim diye çok tınlamıyorum, millete karşı hoş olmuyor.Adam çok hassas o konuda, ağzımı da kapatıyor bağırmayayım diye.