- 15 Eylül 2018
- 1.013
- 1.862
Kız sen katip misin gerçekten yoksa?Öyle bişey olmuyor bizim büroda, 5 tane karıyız.
Ay buna seninkinin tepkisini merak ettimBen de ara sıra aldattığını görüp sabaha trip atıyorum, bir gün de hayırlı gör beni diyor.
Benimkinin de eski sevgilisi vardı, epey bırakmamış ayrıldıktan sonra, benden bi önceki sevgilisini de sinir hastası etmiş karı. Bana bulaşmadı neyse ki.Birkaç yıl önce duyduk, ameliyatla erkek olmuş.
Lağn sen bana markasını mesaj atsana sunun? Ben daha etkılısını öğrendim onun ama kımden öğrendiğimi yazmamEpimedyumlu macun. İnternete yaz çıkıyor. Loveitred atmıştı bana da.
Performansı nasılEpimedyumlu macun. İnternete yaz çıkıyor. Loveitred atmıştı bana da.
Bana yazsana love daha etkilisi varsaLağn sen bana markasını mesaj atsana sunun? Ben daha etkılısını öğrendim onun ama kımden öğrendiğimi yazmam
Yaş farkından dolayı bir miktar acaba mı demıslerdı, fakat olumsuz bakmadılar, destekledıler. Cunku ne ex o zamanlar böyle değildi, çok efendiydi aman da amanBeybi sen ex öküzle evlenme kararı aldığında ailen ne tepki verdi? Cvp vermek istemezsen ok beybi. Merak ettim. Öküzleri babalar bilir ya. Acaba baban ne demişti?
Foto isteyim arkadasımdan atayım böbişBana yazsana love daha etkilisi varsa
Adamlarınızda kalp tansıyon seker panık atak bozuklugu varsa kullandırmayın ya, öneri yapmaya da korkuyorum artıkPerformansı nasıl
Kız senin attığından aldım, ama bitti. Reglden sonra alacam.Lağn sen bana markasını mesaj atsana sunun? Ben daha etkılısını öğrendim onun ama kımden öğrendiğimi yazmam
Bana da at.Foto isteyim arkadasımdan atayım böbiş
Ölçüyü şaşırmadınız inşallah? Çay kaşıgıyla mı verdın tatlı kasıgıyla mı? Corba kasıgını yazmadım ınsallah degıldır ahdsksjsj bu kaa cabuk bıttıgıne goreKız senin attığından aldım, ama bitti. Reglden sonra alacam.
Hemen şooolmuyor, yavaş yavaş.Performansı nasıl
Hastalığı yok, çok sigara içiyor sadece. Ama çay kaşığı ile verdim, adam elimde kalmasın sonra jdnfnfnfnÖlçüyü şaşırmadınız inşallah? Çay kaşıgıyla mı verdın tatlı kasıgıyla mı? Corba kasıgını yazmadım ınsallah degıldır ahdsksjsj bu kaa cabuk bıttıgıne gore
Olsun o da bişeyHemen şooolmuyor, yavaş yavaş.
İhtiyacım yokOlsun o da bişeySende içiyor musun katip
Öyle deme yorgun olunca olmuyormuş ben bu hafta anladım ya.. Mesela yorgunum adam sinyal çakıyor ama hiç oralı olmuyorum. Canım istemiyoooFur kafasına fur fur fur. Başlıycam yorgunluklarına.
Her durumda hazırım benÖyle deme yorgun olunca olmuyormuş ben bu hafta anladım ya.. Mesela yorgunum adam sinyal çakıyor ama hiç oralı olmuyorum. Canım istemiyooo
Benım yorgunken de canım ıstıyor, sadece sınırım libidomun onune gecmesın yeterHer durumda hazırım ben
Bu yorgunluk herşeyin bahanesi oluyor ama sonra, tutuyorlar yorgunum da yorgunum. Hep mi yorgun olurlar?
Ben sadece bir defa sinirli iken gram zevk almadım, güya rahatlatacak ya üstüme çullandı o yüzden.Benım yorgunken de canım ıstıyor, sadece sınırım libidomun onune gecmesın yeter
Ben sınırlıyken lıbıdomu aktıflestıremıyorum, yanı karsımda dırek dansı yapsa tahrık olmam ahdldhsksBen sadece bir defa sinirli iken gram zevk almadım, güya rahatlatacak ya üstüme çullandı o yüzden.