- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.776
Ben çok sürmem ama taşanları kulak çubuğuyla temizlemek rahat oluyor. Tırnağa takılan aparatlar da var ama ben denemedimCanim ya simdi adamla konustukca artik gercekleri de konusmaya basladik
Bana o gün tırnaklarimi guzel boyayamadigimi söyledi. Ben sag el toynaklarima oje süremiyorum
Bildiğin badana yani. Nasil yapiyorsun bana taktik ver... cocuklardan kuaföre zaten vakit kisitli öneri istiyorum bi formulu var mi. Malum adam tırnak boyasini seviyor sonunda dudişe gidecekse her yol mubahtir deyor ve bilmememek degil ogrenmemek ayiptir diyor mikrofonu uzatiyorum hojammmm
Ramazanda bunu çözmeliyim...Parçalama kısmı gereksiz ya, ama işin içine kostüm girdiğinde belki farklı olur durum.
Gönlüne göre olsun inşallah, şu tedavini hallet de hayırlısıyla
Sizin ateşiniz başka hayatım, nornalGereksiz degıl o anın getırısı
Hazır mısın pratıgını yazcam sımdı hayal ürünü demezsenCanim ya simdi adamla konustukca artik gercekleri de konusmaya basladik
Bana o gün tırnaklarimi guzel boyayamadigimi söyledi. Ben sag el toynaklarima oje süremiyorum
Bildiğin badana yani. Nasil yapiyorsun bana taktik ver... cocuklardan kuaföre zaten vakit kisitli öneri istiyorum bi formulu var mi. Malum adam tırnak boyasini seviyor sonunda dudişe gidecekse her yol mubahtir deyor ve bilmememek degil ogrenmemek ayiptir diyor mikrofonu uzatiyorum hojammmm
Hazirim hazirim hocamHazır mısın pratıgını yazcam sımdı hayal ürünü demezsen
Pratik dedigin andan beri artan ziyaretci ve üye sayısı hayal ürünü olmadığını gösteriyor loveHazır mısın pratıgını yazcam sımdı hayal ürünü demezsen
Bakıcı kıza sürdürüyorumPratik dedigin andan beri artan ziyaretci ve üye sayısı hayal ürünü olmadığını gösteriyor love
Ben de herife sürdür diyecektim.Bakıcı kıza sürdürüyorum
Avkat olanHangi herif
SavunmaNe avkatı
Ulan esprikleşemiyoz da ha artık, formumdaydım halbuki böğünSavunma
Bende sen hassassın diye yarıda kestim zaten yoksa cümle baya uzundu aslındaUlan esprikleşemiyoz da ha artık, formumdaydım halbuki böğün
Hassas degılımBende sen hassassın diye yarıda kestim zaten yoksa cümle baya uzundu aslında
Şu kısırdan cıkalım artık adhdjshsj
Heee dizilerde olurdu tam adamla kadin kavga ederdi adam kadini kendine cekerdi bir de arkada muzikTam tartışmanın en ateşli yerinde hırsından sevişmek yani. Baya sert biçimde, saç baş yolmalı. Tutkulu
Şu kısırdan cıkalım artık adhdjshsj