- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.776
O dizleri çıkan eşofmanlar eskidikçe yerine tayt alıver canım, aynadaki güzel kadının evlisi bekarı olmazBunu yapmayin bana ama yawww
Dizleri cikmis eşofmanla oturan yalniz basina bir kadina bu yapilir mi zemocan
Esefle giniyoreee
Ve terletti deZemocanin sesini duydum ben taaa buradan kapanisi yaparken son sözleri:
Tirledim haaaa
YazsanaaaaBende yazayım mı
Onun esofmanin dizleri de yırtıkYazsanaaaaben çocuklardan seksi şeylerle dolanamıyorum evde sen kim bilir nasıl giyindin
Ahdkdjsjs üstümde şöyan sadece tişört var popişi kapatan, bide don. Valla hıcbısey gıymedım ev cok sıcak bıde bıberlı kremı surup yattım ya hararet ıcınde uyanmısım gece bı şaşal şişe su ıctımYazsanaaaaben çocuklardan seksi şeylerle dolanamıyorum evde sen kim bilir nasıl giyindin
Çok softtuk dün akşam, fazlasıyla nazik ve çekiciVe terletti de
Keyfini çıkar tatlın, bol dinlenmelerAhdkdjsjs üstümde şöyan sadece tişört var popişi kapatan, bide don. Valla hıcbısey gıymedım ev cok sıcak bıde bıberlı kremı surup yattım ya hararet ıcınde uyanmısım gece bı şaşal şişe su ıctım
Vuhuu zemoocanÇok softtuk dün akşam, fazlasıyla nazik ve çekici
Hıc senlık mı bu sımdı? Ne demek soft sen hardsın kendıne gelÇok softtuk dün akşam, fazlasıyla nazik ve çekici
Niloşi bu adamla yatacak mısın sen, var mı amaclarının arasında buVuhuu zemoocan
Bol sufleler canim
Yine de ben softu aparatif diye alayim..
Arada soft da özlüyor insan ya, onun keyfi başka, arada romantik takılmak da lazımHıc senlık mı bu sımdı? Ne demek soft sen hardsın kendıne gel
Kuzum burda yazinca hayali olmak gibi bir paranoya oluştu dünden beri niye aceppppNiloşi bu adamla yatacak mısın sen, var mı amaclarının arasında bu
Ee ben size diyordum, ama senın burctan kaynaklı bı hard aşkın var. Ben romantızmı harddan daha cok severım, bana arada hard ıyı gıdıyorArada soft da özlüyor insan ya, onun keyfi başka, arada romantik takılmak da lazım
Fur kafasına fur fur fur. Başlıycam yorgunluklarına.Soğumakta var, haftada bir olsa yeter modunda, önceden hafta sonu evde olduğu günler haftada 2-3 olurdu, haftada 3-4 olduğu zamanlarda oluyordu, şimdi yorgunluğu uykusuzluğu bitmiyor,
Goş goş, yurume faslını atladınız artıkKuzum burda yazinca hayali olmak gibi bir paranoya oluştu dünden beri niye acepppp
Yaziiim mi yuruyem mi goşammm mi
Haftasonu geldı katıbım. Var mı ekşın?Fur kafasına fur fur fur. Başlıycam yorgunluklarına.
Regl oldum.Haftasonu geldı katıbım. Var mı ekşın?
Bu adamin ellerini kollarini gözlerini yatağa baglasam yatmis sayilir miyiz?Niloşi bu adamla yatacak mısın sen, var mı amaclarının arasında bu
Oh oh,ne güzel, kapanış regl olacağın için di mi, ramazanda ilişki devam edecekKocam şu an eğitim veriyor sabah işe gitti. Ama kapanışı güzel yaptık yalan yok
Neyse haftaiçi biter o, macuna devam mı? Lağn hep sorcam bak sana sormayı unutuyorum. Benım ex ökz su macundan kullanırken kan ter ıcınde kalıyordu, burnu tıkanıyordu sızde oldumu boyle bısey?Regl oldum.