Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahdkdjsjs üstümde şöyan sadece tişört var popişi kapatan, bide don. Valla hıcbısey gıymedım ev cok sıcak bıde bıberlı kremı surup yattım ya hararet ıcınde uyanmısım gece bı şaşal şişe su ıctım :KK53: :KK70:
Sexi hatun,
Biberli krem ne işe yarıyor ve nerene suruyorsun, yakan bir şey mi 🙂

Neyse haftaiçi biter o, macuna devam mı? Lağn hep sorcam bak sana sormayı unutuyorum. Benım ex ökz su macundan kullanırken kan ter ıcınde kalıyordu, burnu tıkanıyordu sızde oldumu boyle bısey?
Çok ilginç, öyle bişey olmadı. Ex öküz de sonradan mı durdu, yoksa hep mi öyleydi hatırlamadım.

Beraber vakit geçiren kadınların zamanla aynı dönemlerde regl olduğu görülmüş bir araştırmada. Bende regl oldum. Var mı arttıran. :confused:
Ben olmadım daha var, beraber vakıt gecırdıgımıze emın degıl fücudum galıba :KK70: :KK53:

Fur kafasına fur fur fur. Başlıycam yorgunluklarına.😡
Bu ara kabuslar görüyorum,eşimle kavga ediyordum yine rüyamda kafasına kafasına vuruyordum 😂😂
Bir kaç gün önce de rüyamda yine kavga etmiştik, eski sevgilisini unutmamamıs beni hiç sevmemiş meğer bayağı bir kızdım rüyamda boşanmayı düşünüyordum en son 😂😂
Biz evlenmeye yakın eşime eski sevgilisi musallat olmuştu bilinç altımda nasıl yer ettiyse demek ki

Hımmm, bakmış mıydın yan etkilerine ilacın?

Benimkinin normali bu değildi zaten, ben Johnny Sins diye aldıydım. 😁
Bızımkı klasıktı ya, arada ateslenırdı ama düz sevişgen bir adamdı. Oglana kadar rutindi. Oglandan sonra bır mıktar bozulma oldu, ıkızler gelmeye karar verınce tansıyon ısı de cıktı ve out

Bu ara kabuslar görüyorum,eşimle kavga ediyordum yine rüyamda kafasına kafasına vuruyordum 😂😂
Bir kaç gün önce de rüyamda yine kavga etmiştik, eski sevgilisini unutmamamıs beni hiç sevmemiş meğer bayağı bir kızdım rüyamda boşanmayı düşünüyordum en son 😂😂
Biz evlenmeye yakın eşime eski sevgilisi musallat olmuştu bilinç altımda nasıl yer ettiyse demek ki
Kıcın acıkta kalmıs derler bızde buna :KK53: :KK70:

Ben de ara sıra aldattığını görüp sabaha trip atıyorum, bir gün de hayırlı gör beni diyor. 🤣

Benimkinin de eski sevgilisi vardı, epey bırakmamış ayrıldıktan sonra, benden bi önceki sevgilisini de sinir hastası etmiş karı. Bana bulaşmadı neyse ki. 😁 Birkaç yıl önce duyduk, ameliyatla erkek olmuş.

Öyle bişey olmuyor bizim büroda, 5 tane karıyız. 😀
Kadınların çok olduğu yerde kıskançlık , entrika bitmiyor öyle mi sizde de, benim önceki çalıştığım birimde öyleydi sonra 5 erkek olan büroya tek bayan olarak yerim değişti rahata erdim, şimdi iki kadın üç erkek aynı birimde çalışıyoruz , bayan arkadaşımla çok iyiyiz, bayağı yaş farkı var aramızda ama 58 yaşında sıfır beden çok fit bir arkadaş 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X